Controlar els anuncis que veieu

Podeu fer que els anuncis que veieu us siguin més útils o obtenir anuncis específics per als vostres interessos. Podeu veure anuncis de Google als llocs següents:

• Els serveis de Google, com ara la Cerca o YouTube.
  • Els llocs web i les aplicacions que col·laboren amb Google per mostrar anuncis.

Editar la informació o els interessos

1. Aneu a la pàgina Configuració d'anuncis.
  2. Si no heu iniciat la sessió, a la part superior dreta, seleccioneu Inicia la sessió. Seguiu els passos.
  3. Activeu l'opció Personalització d'anuncis en cas que estigui desactivada.
  4. A "Com es personalitzen els anuncis", seleccioneu la vostra informació personal o els vostres interessos.
    • Per actualitzar la informació, seleccioneu Actualitza. Seguiu els passos en pantalla.
    • Per suprimir un interès, seleccioneu Desactiva. Per confirmar l'acció, torneu a seleccionar Desactiva.
    • Per recuperar un interès, seleccioneu El que has desactivat. Trieu un interès i seleccioneu Torna a activar.

Si no voleu anuncis personalitzats, desactiveu l'opció Personalització d'anuncis. Obteniu més informació sobre com podeu desactivar els anuncis personalitzats.

Obtenir les preferències d'anuncis a tot arreu

Per veure anuncis basats en la vostra configuració, inicieu la sessió al compte en tots els dispositius.

Al dispositiu

Obteniu informació sobre com podeu afegir el compte de Google al dispositiu.

Al navegador

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu un navegador, com ara Chrome o Firefox.
  2. Aneu a google.com.
  3. Si no heu iniciat la sessió, a la part superior dreta, toqueu Inicia la sessió. Seguiu els passos.

Com funciona la configuració d'anuncis

Tots els comptes de Google tenen la seva pròpia configuració d'anuncis. Si teniu diversos comptes, la configuració d'anuncis és exclusiva per a cada compte. La configuració d'anuncis es desa en iniciar la sessió al compte de Google.

Quan inicieu la sessió, els anuncis es personalitzen amb l'activitat i amb la informació del compte de Google. Podeu veure i modificar l'activitat a La meva activitat.

Si no heu iniciat la sessió, la configuració d'anuncis es desa al dispositiu o al navegador. La configuració d'anuncis no es desarà si esborreu les galetes del navegador, utilitzeu un dispositiu nou o restabliu l'identificador de publicitat.

Articles relacionats

Ha resultat útil aquest article?