Päätä mitä mainoksia näet

Voit tehdä näkemistäsi mainoksista hyödyllisempiä tai nähdä sinulle suunnattuja mainoksia. Näet Google-mainoksia

• Googlen palveluissa, esim. Haussa tai YouTubessa
  • Googlen yhteistyökumppaneiden verkkosivustoilla ja sovelluksissa.

Tietojen ja kiinnostuksen kohteiden muokkaaminen

1. Siirry Mainosasetukset-sivulle.
  2. Jos et ole kirjautunut sisään, valitse oikeasta yläreunasta Kirjaudu sisään. Toimi ohjeiden mukaan.
  3. Jos Yksilölliset mainokset on poistettu käytöstä, ota ne käyttöön.
  4. Valitse henkilötietoja tai kiinnostuksen kohteita kohdassa Mainosten räätälöintitavat.
    • Muuta tietoja valitsemalla Päivitä. Seuraa ohjeita näytöllä.
    • Poista kiinnostuksen kohde valitsemalla Poista käytöstä. Vahvista valitsemalla Poista käytöstä.
    • Jos haluat palauttaa kiinnostuksen kohteen, valitse Käytöstä poistetut. Valitse kiinnostuksen kohde ja sitten Ota uudelleen käyttöön.

Jos et halua sinulle suunnattuja mainoksia, poista Yksilölliset mainokset käytöstä. Lue lisää yksilöllisten mainosten estämisestä.

Mainosvalintojen käyttäminen kaikkialla

Jos haluat nähdä asetuksiisi perustuvia mainoksia, kirjaudu tilillesi kaikilla laitteilla.

Laitteella

Lue ohjeet Google-tilin lisäämiseen laitteelle.

Selaimella

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Chrome, Firefox tai muu selain.
  2. Siirry osoitteeseen google.com.
  3. Jos et ole kirjautunut sisään, valitse oikeasta yläreunasta Kirjaudu sisään. Noudata näkemiäsi ohjeita.

Mainosasetusten toiminta

Jokaisella Google-tilillä on omat mainosasetuksensa. Jos sinulla on useita tilejä, mainosasetuksesi ovat tilikohtaisia. Mainosasetuksesi tallennetaan, kun olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Jos olet kirjautuneena sisään, mainoksia yksilöidään Google-tililläsi olevan toiminnan ja tietojen perusteella. Voit muokata toimintaasi Omista tapahtumista.

Jos et ole kirjautuneena sisään, mainosasetukset tallennetaan laitteelle tai selaimeen. Mainosasetuksia ei tallenneta, jos tyhjennät selaimen evästeet, ostat uuden laitteen tai nollaat mainostunnuksesi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita