Individualitzar l'experiència d'anunci

Contingut d'aquest article

Com es pot individualitzar l'experiència d'anuncis

Amb El meu centre d'anuncis, pots individualitzar la teva experiència d'anuncis als serveis de Google per veure més sovint anuncis sobre coses que t'agraden i menys sovint anuncis sobre coses que no t'agraden. Pots fer el següent:

• Individualitzar els temes i les marques dels anuncis per indicar a Google sobre quines coses vols veure més o menys anuncis.
  • Limitar els anuncis sobre temes sensibles per indicar a Google que no et mostri anuncis sobre determinats temes sensibles, com ara alcohol o apostes.
  • Activar o desactivar els anuncis personalitzats a Google per indicar a Google si vols que utilitzi les teves preferències, la teva informació i la teva activitat per mostrar-te anuncis rellevants.

El fet d'individualitzar els anuncis i limitar-ne els de temes sensibles no afecta de la mateixa manera els anuncis que veus. Quan individualitzes els anuncis, permets que Google conegui les teves preferències i intentem mostrar-te els anuncis que s'hi ajustin. Si demanes veure menys anuncis d'una marca o d'un tema, és possible que continuïs veient anuncis rellevants de la marca o del tema en qüestió, però hauries de veure anuncis de marques o temes diferents més sovint. Quan limites els anuncis sobre temes sensibles, som conscients que pot ser que t'incomodin i fem tot el possible per no mostrar-te'n.

Obtén més informació sobre com pots limitar els anuncis sobre temes sensibles.

On es poden individualitzar els anuncis

Pots individualitzar els anuncis a El meu centre d'anuncis o als anuncis que veus als serveis de Google. Pots accedir a El meu centre d'anuncis en tots els serveis de Google en què puguis veure anuncis, com ara la Cerca de Google, YouTube i Maps.

My Ad Center works best in the newest versions of your browser. Without the most up-to-date version of your browser, you may not be able to use My Ad Center. Learn more about how to update your browser.

Individualitzar els temes i les marques dels anuncis

Amb El meu centre d'anuncis, pots individualitzar els anuncis triant els temes i les marques sobre els quals vols veure més o menys anuncis. En individualitzar els anuncis, tens més control sobre els tipus d'anuncis que veus als serveis de Google, com ara a la Cerca i a YouTube.

Quan individualitzes els anuncis, influeixes en la manera en què Google determina quins anuncis et mostra. Si indiques a Google que vols veure més anuncis sobre excursionisme i menys anuncis sobre joies, pot ser que comencis a veure més anuncis relacionats amb activitats a l'aire lliure i menys anuncis relacionats amb collarets.

Individualitzar els anuncis no bloqueja temes ni marques d'anuncis
Individualitzar els anuncis no significa que vegis més o menys anuncis en general. Quan indiques a Google que vols veure menys anuncis sobre un tema o una marca, de seguida comences a veure menys anuncis sobre el tema o la marca en qüestió. Ara bé, en alguns casos pot ser que se't continuïn mostrant anuncis sobre aquest tema o aquesta marca. Per exemple, si vols veure menys anuncis sobre joies, però utilitzes la Cerca de Google per cercar arracades, és possible que vegis anuncis d'arracades.

A Google

Pots individualitzar els anuncis a El meu centre d'anuncis i als anuncis que veus als serveis de Google. Per individualitzar els anuncis, quan vegis un anunci a Google:

1. A l'anunci, selecciona Més.
  2. Selecciona Mostra'n més  o Mostra'n menys  en els temes o les marques sobre els quals vols veure més o menys anuncis.

Aquesta funció no està disponible si has desactivat els anuncis personalitzats o si has tancat la sessió al Compte de Google.

Obtén més informació sobre com pots activar o desactivar els anuncis personalitzats a Google.

A El meu centre d'anuncis

Per individualitzar els temes i les marques dels anuncis a El meu centre d'anuncis:

1. Ves a El meu centre d'anuncis.
  2. Selecciona Individualitza els anuncisi, a continuació, TemesMarques.
  3. Selecciona Mostra'n més  o Mostra'n menys  en els temes o les marques sobre els quals vols veure més o menys anuncis.

Ves a El meu centre d'anuncis

Limitar els anuncis sobre temes sensibles

Amb El meu centre d'anuncis, pots limitar els anuncis que veus sobre temes concrets que et poden resultar incòmodes. Pots limitar la visualització d'anuncis sobre determinats temes sensibles, com ara:

• Alcohol
  • Cites
  • Apostes
  • Embaràs i criança
  • Pèrdua de pes

Farem tot el possible per no mostrar-te anuncis sobre els temes que has triat, però en alguns casos és possible que encara en vegis.

• Pot ser que vegis un anunci sobre alguna altra cosa que continuï mostrant el tema que has limitat. Per exemple, és possible que vegis un anunci d'una companyia aèria en què es mostri algú prenent una copa de xampany.
  • Si cerques alguna cosa relacionada amb un tema que has decidit limitar, és possible que vegis anuncis contextuals sobre aquest tema als resultats de la cerca. Per exemple, si fas servir la Cerca de Google per trobar la millor aplicació de cites, pot ser que vegis anuncis d'aplicacions de cites als resultats de la cerca.

Si limites els anuncis sobre temes sensibles, això afecta els anuncis que veus als serveis de Google mentre tens la sessió iniciada al Compte de Google.

Com es poden limitar els anuncis sobre temes sensibles

Per limitar els anuncis sobre temes sensibles:

1. Ves a El meu centre d'anuncis.
  2. Selecciona Individualitza els anuncis i, a continuació, Sensibles.
  3. Selecciona el commutador que hi ha al costat de cada tema que vulguis limitar.
  4. Confirma la selecció.

Per tornar a permetre anuncis sobre els temes sensibles que has limitat, repeteix els passos anteriors.

Ves a El meu centre d'anuncis