Controlar els anuncis que veieu

Podeu fer que els anuncis que veieu us siguin més útils o obtenir anuncis específics per als vostres interessos. Podeu veure anuncis de Google als llocs següents:

• Els serveis de Google, com ara la Cerca o YouTube.
  • Els llocs web i les aplicacions que col·laboren amb Google per mostrar anuncis.

Editar la informació o els interessos

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. Al tauler Personalització d'anuncis, feu clic a Ves a la configuració d'anuncis.
  4. Activeu l'opció Personalització d'anuncis en cas que estigui desactivada.
  5. A "Com es personalitzen els anuncis", seleccioneu la vostra informació personal o els vostres interessos.
    • Per actualitzar la informació, seleccioneu Actualitza. Seguiu els passos en pantalla.
    • Per suprimir un interès, seleccioneu Desactiva. Per confirmar l'acció, torneu a seleccionar Desactiva.
    • Per recuperar un interès, seleccioneu El que has desactivat. Trieu un interès i seleccioneu Torna a activar.

Si no voleu anuncis personalitzats, desactiveu l'opció Personalització d'anuncis. Obteniu més informació sobre com podeu desactivar els anuncis personalitzats.

Aplicar les preferències d'anuncis a tot arreu

Per veure anuncis basats en la vostra configuració, inicieu la sessió al compte en tots els dispositius.

Al dispositiu

Obteniu informació sobre com podeu afegir el Compte de Google al dispositiu.

Al navegador

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu un navegador, com ara Chrome o Firefox.
  2. Aneu a google.com.
  3. Si no heu iniciat la sessió, a la part superior dreta, toqueu Inicia la sessió. Seguiu els passos.

Desactivar els anuncis personalitzats

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. Al tauler Personalització d'anuncis, feu clic a Ves a la configuració d'anuncis.
  4. Feu clic al botó d'activació que hi ha al costat de La personalització d'anuncis està activada.

Per desactivar l'opció de personalització al navegador, també podeu instal·lar l'extensió Interest-Based Ads Opt Out.

Un cop desactivada l'opció de personalització, Google ja no farà servir la vostra informació per personalitzar els anuncis. Els anuncis encara es poden orientar amb informació com ara la vostra ubicació general o el contingut del lloc web que visiteu.

Controlar els anuncis personalitzats en llocs web i aplicacions que no siguin de Google en funció de l'activitat del Compte de Google
  1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. Al tauler Personalització d'anuncis, feu clic a Ves a la configuració d'anuncis.
  4. Feu clic a Més opcions.
  5. Desmarqueu la casella que hi ha al costat d'"Utilitza també la teva activitat i la informació dels serveis de Google per personalitzar els anuncis dels llocs web i de les aplicacions que col·laboren amb Google per mostrar anuncis".

Si no veieu cap casella de selecció, vol dir que una altra configuració o l'administrador ja han desactivat aquesta opció de configuració.

Deixar de rebre anuncis personalitzats d'altres xarxes publicitàries
Google és una de les moltes xarxes publicitàries que ofereixen anuncis personalitzats segons l'activitat en línia dels usuaris. Aneu a AdChoices per controlar els anuncis d'altres xarxes publicitàries.

Com funciona la configuració d'anuncis

Tots els comptes de Google tenen la seva pròpia configuració d'anuncis. Si teniu diversos comptes, la configuració d'anuncis és exclusiva per a cada compte. La configuració d'anuncis es desa en iniciar la sessió al Compte de Google.

Quan inicieu la sessió, els anuncis es personalitzen amb l'activitat i amb la informació del Compte de Google. Podeu veure i modificar l'activitat a La meva activitat.

Si no heu iniciat la sessió, la configuració d'anuncis es desa al dispositiu o al navegador. La configuració d'anuncis no es desarà si esborreu les galetes del navegador, utilitzeu un dispositiu nou o restabliu l'identificador de publicitat.

Articles relacionats