Per què veieu un anunci

Quan veieu un anunci de la xarxa de Google, en podeu consultar més informació:

• Serveis de Google, com ara la Cerca, YouTube o Gmail: feu clic a Informació Informació Després Per què aquest anunci
  • Llocs web i aplicacions que no són de Google però que hi col·laboren per mostrar anuncis: feu clic a AdChoices Per què aquest anunci.

Raons per les quals podeu veure un anunci

• La vostra informació:
    • La informació que consta al compte de Google, com ara l'interval d'edat i el sexe.
    • La vostra ubicació general.
  • La vostra activitat:
    • La consulta de cerca actual.
    • L'activitat de cerca anterior.
    • L'activitat que heu dut a terme mentre teníeu la sessió iniciada a Google.
    • Les interaccions anteriors amb anuncis.
    • Els tipus de llocs web que visiteu.
    • Els tipus d'activitat de les aplicacions mòbils al vostre dispositiu.
    • L'activitat en un altre dispositiu.
  • Informació addicional:
    • L'hora.
    • Informació que vau facilitar a un anunciant, com ara si us vau registrar per rebre un butlletí d'informació amb la vostra adreça electrònica.

Google pot personalitzar els anuncis perquè us resultin més útils.

No es mostren o s'oculten els anuncis personalitzats basats en categories sensibles, com ara la raça, la religió, l'orientació sexual o la salut.

Tipus d'anuncis que podeu veure

• Anuncis en serveis de Google: és possible que vegeu anuncis amb els resultats de la Cerca de Google o abans de veure un vídeo a YouTube.
  • Anuncis en llocs web i aplicacions que no són de Google: hi ha llocs web i aplicacions que no són de Google (com ara el lloc web d'un diari o una aplicació de jocs) que col·laboren amb nosaltres per mostrar anuncis.

Com treballa Google amb els anunciants

Els anuncis són necessaris perquè molts llocs web proporcionin serveis o informació gratuïts. Els anuncis també ajuden a mantenir la gratuïtat de molts serveis de Google.

Com a xarxa publicitària, Google estableix connexions entre les persones següents:

• Persones que són propietàries de llocs web amb espai publicitari.
  • Persones que volen promocionar un producte.
  • Persones que pensen que el producte és interessant.

Google no ven la vostra informació personal a ningú ni permet que ningú llegeixi els vostres correus electrònics per mostrar-vos anuncis.

• Els llocs web que allotgen anuncis només poden veure la informació que demaneu a Google que comparteixi.
  • Els anunciants només poden veure el rendiment dels anuncis.

Obteniu més informació sobre com funcionen els anuncis de Google.

Estàndards publicitaris de Google

Google participa en grups del sector que creen i segueixen estàndards publicitaris en línia:

Enllaços relacionats

Ha resultat útil aquest article?