Få vist færre annoncer inden for bestemte kategorier på YouTube

Med "Annoncekategorier på YouTube" kan du vælge at få vist færre annoncer om bestemte emner

Med "Annoncekategorier på YouTube", som du finder under Annonceindstillinger, kan du vælge at få vist færre annoncer inden for bestemte kategorier, heriblandt følgende:

• Alkohol
  • Hasardspil

Google tillader ikke, at annoncører tilpasser annoncer på baggrund af bestemte emner, f.eks. alkohol og hasardspil, men du får muligvis vist annoncer om disse ting på baggrund af relaterede interesser. Annoncører, der sælger alkohol, ønsker f.eks. muligvis at vise deres annoncer til sportsfans.

Få vist færre annoncer inden for bestemte kategorier på YouTube

1. Log ind på din Google-konto
  2. Gå til Annonceindstillinger
  3. Vælg "Annoncekategorier på YouTube", og klik på Vis færre ud for den annoncekategori, du vil have vist færre annoncer fra

Gå til Annonceindstillinger

Indstillingerne under "Annoncekategorier på YouTube" anvendes i øjeblikket kun, når du er logget ind på din Google-konto, og de gælder kun for annoncer, der vises på YouTube. Styringselementerne for disse annoncekategorier vises ikke overalt, så det er ikke sikkert, at du kan se denne funktion.

Vi bestræber os på at begrænse antallet af annoncer fra de kategorier, du har valgt, men i nogle tilfælde kan disse typer annoncer stadig blive vist, f.eks. i følgende tilfælde:

• Du kan stadig få vist alkohol, hasardspil eller billeder af disse aktiviteter i en annonce (f.eks. en person, der drikker et glas champagne, i en annonce fra et flyselskab).
  • Du kan stadig få vist annoncer for alkohol eller hasardspil, hvis du søger efter et af disse emner, eller hvis du ser en video med relation til disse emner.

Begynd at få vist annoncer inden for disse kategorier igen

1. Log ind på din Google-konto
  2. Gå til Annonceindstillinger
  3. Klik på Tillad under "Annoncekategorier på YouTube".

Gå til Annonceindstillinger