Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

//accounts.google.com/ServiceLogin

Fejlfinding for AdMob-annoncer, der ikke vises

Du kan bruge denne fejlfinding til at tjekke, om der er problemer med annoncevisning på din Google AdMob-konto, som kan føre til en matchprocent på nul, eller at annoncerne ikke vises. Vi vejleder dig i, hvordan du løser problemer med annoncevisningen, hvis det er nødvendigt. Følg nedenstående vejledning for at tjekke din konto.
Er du klar til at gå i gang?
false
Søgning
Ryd søgning
Luk søgning
Hovedmenu
15083716978871927068
true
Søg i Hjælp
true
true
true
true
true
73175
https://support.google.com/admob/troubleshooter/14794222?hl=da&visit_id=638495494894845291-1911616648&rd=2