Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Ik kan niet inloggen op mijn account

Met deze probleemoplosser kunt u veel voorkomende problemen met het inloggen op uw AdMob-account oplossen. Kies bij elke stap het antwoord dat het best overeenkomt met uw situatie. Vervolgens geven we u instructies over wat u moet doen, of vervolgvragen waarmee we beter kunnen bepalen met wat voor probleem u te maken heeft.

Zorg ervoor dat u https://apps.admob.com gebruikt en volg de onderstaande instructies:

1. Log uit van alle Google-accounts.
  2. Wis uw browsergegevens.
  3. Schakel cookies en SSL 2.0 in.

Heeft u toegang tot uw AdMob-account?