Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Jeg kan ikke logge ind på min konto

Denne fejlfinding er udviklet for at hjælpe dig med at løse problemer med at logge ind på din AdMob-konto. På hvert trin skal du vælge det svar, som bedst beskriver din situation, og vi giver dig så vejledning i, hvad du skal gøre, eller stiller yderligere spørgsmål for at hjælpe med at indkredse dit problem.

Sørg for, at du bruger https://apps.admob.com, og følg nedenstående vejledning:

1. Log ud af alle Google-konti
  2. Ryd dine browserdata.
  3. Aktivér cookies og SSL 2.0.

Kan du få adgang til din AdMob-konto?