Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Ordliste for rapporter

Finn ut hvilke termer informasjonen du trenger, vises med

Nedenfor kan du se alle beregningene, dimensjonene og filtrene som er tilgjengelige i AdMob-rapporter, i tillegg til informasjon om aktuelle rapporttyper. Filtrer tabellen etter ett eller flere søkeord for å finne rapporttermer.

Finn ut hvordan du kan legge til beregninger og dimensjoner i rapporten.
TermTypeTilgjengelig rapporttype
Klikk
Dette er det samlede antallet ganger brukere har klikket på annonsene som vises i appen din.
Beregning
Ikon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
Beregnet inntekt
Kontosaldoen din for den valgte tidsperioden. Dette beløpet er et anslag som kan endres når vi bekrefter inntektene dine på slutten av hver måned.
Beregning
Ikon for rapport om annonser med belønning. Aktivitetsrapport for brukeren
Ikon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
Visninger

Det samlede antallet annonser som er vist til brukere.

Merk: Når en tredjeparts sammenkjedet annonsekilde viser en bannerannonse, teller AdMob en visning når tredjepartsadapteren sender tilbakekallet som bekrefter annonseinnlastingen. Dette kan føre til avvik i antallet visninger som rapporteres av henholdsvis AdMob og tredjepartsannonsekilden. Hvis du for eksempel forhåndsinnlaster bannerannonser som ikke vises umiddelbart, kan det bli rapportert flere visninger i AdMob.
Beregning
Ikon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet

CTR (%)

Klikkfrekvens (CTR) for visninger er antallet annonseklikk delt på antallet enkeltvisninger av annonsen. Frekvensen blir beregnet ved å dele antallet klikk på antallet visninger:

(klikk / visninger) x 100

Hvis det for eksempel tok 1000 visninger før annonsen din hadde 20 klikk, blir CTR-verdien for visninger 2 %.

Beregning
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet

Samsvarsfrekvens
Dette er prosentandelen av annonseforespørslene som annonsekilder svarte på. Verdien beregnes slik:

forespørsler med samsvar / forespørsler

Beregning
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
Forespørsler med samsvar
Dette er antallet ganger en annonse ble vist som svar på en forespørsel fra appen din.
Beregning
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
Visningsrate
Dette er prosentandelen av returnerte annonser som brukeren fikk se i appen. Prosentandelen blir beregnet ved å dele antallet visninger på antallet forespørsler med samsvar:
Beregning
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet

Registrert eCPM
Registrert eCPM er den anslåtte gjennomsnittlige eCPM-en for et annonsenettverk fra en tredjepart, og beregnes ved hjelp av historiske inntektsdata.

Registrert eCPM vises bare for optimaliserte annonsenettverk fra tredjeparter.

Beregning
Ikon for rapport om annonser med belønning. Aktivitetsrapport for brukeren
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet

Forespørsler
I rapporttabellen for sammenkjeding for mediering: Antall ganger appen din har bedt om annonser via AdMob-mediering. Hver medieringsforespørsel som telles her, kan representere flere forespørsler sendt til forskjellige annonsenettverk.

I rapporttabellen for medieringsnettverk: Antall forespørsler som er sendt fra appen din til hvert annonsenettverk.

Beregning
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet

Daglige aktive brukere (DAU)
Antallet unike brukere som har åpnet appen

BeregningIkon for rapport om annonser med belønning. Aktivitetsrapport for brukeren
Ansl. inntekter / aktive brukere
Dette er de anslåtte inntektene som er opptjent i løpet av den valgte datoperioden for hver aktive bruker. Dette innbefatter brukerne som ikke har sett en annonse med belønning. Verdien beregnes ved å dele den anslåtte inntekten på antallet aktive brukere.
BeregningIkon for rapport om annonser med belønning. Aktivitetsrapport for brukeren

Inntekter fra annonser med belønning / brukere med belønning

De beregnede inntektene fra annonser med belønning som er opptjent for hver belønnet bruker.

BeregningIkon for rapport om annonser med belønning. Aktivitetsrapport for brukeren

Visninger / daglige aktive brukere (DAU)

Det gjennomsnittlige antallet annonser vist per dag til hver daglige aktive bruker (DAU).

Dette omtales også som annonsetetthet eller antallet annonser.

BeregningIkon for rapport om annonser med belønning. Aktivitetsrapport for brukeren

Visninger med belønning / belønnede brukere

Antallet annonser med belønning som i gjennomsnitt er vist til brukere for hver belønnet bruker. Verdien beregnes ved å dele det samlede antallet visninger med belønning på antallet belønnede brukere.

BeregningIkon for rapport om annonser med belønning. Aktivitetsrapport for brukeren
Visninger/økter
Antallet annonser med belønning som er vist til brukere i gjennomsnitt for hver økt. Verdien beregnes ved å dele det samlede antallet visninger med belønning på antallet økter:
BeregningIkon for rapport om annonser med belønning. Aktivitetsrapport for brukeren

Hendelser med belønning (%)

Prosentandelen visninger med belønning som resulterte i at brukerne ble gitt en belønning. Verdien beregnes slik:

(hendelser med belønning / visninger med belønning) x 100

BeregningIkon for rapport om annonser med belønning. Aktivitetsrapport for brukeren
Hendelser med belønning
Antallet ganger det blir gitt en belønning etter at brukerne har sett en annonse med belønning.
BeregningIkon for rapport om annonser med belønning. Aktivitetsrapport for brukeren
Belønnede brukere
Prosentandelen unike brukere som mottok belønning for å se annonser med bonus. Verdien beregnes ved å telle antallet brukere som har sett en hel annonse med belønning.
BeregningIkon for rapport om annonser med belønning. Aktivitetsrapport for brukeren
Belønnede brukere (%)
Dette er prosentandelen brukere som mottok belønning for å se annonser med belønning. Verdien beregnes ved å dele antallet belønnede brukere på antallet daglige aktive brukere.
BeregningIkon for rapport om annonser med belønning. Aktivitetsrapport for brukeren

Bud under auksjoner
Her ser du antallet bud som ble sendt inn av annonsekilden som deltok i budgivningsauksjoner.

Merk: Ikke alle bud som sendes inn, inngår i budgivningsauksjoner. Budene må innfri auksjonskriteriene, for eksempel den laveste eCPM-verdien eller typer annonseformater.

BeregningIkon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet

Bud under auksjoner (%)
Dette er prosentandelen av budene som inngikk i budgivningsauksjoner.

Verdien beregnes ved å dele antallet bud under auksjoner på antallet budforespørsler.

BeregningIkon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
Budforespørsler
Dette er antallet budforespørsler som er formidlet til en annonsekilde med budgivning.
BeregningIkon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
eCPM
Dette er den beregnede inntekten per tusen visninger av en annonse. Verdien beregnes ved å dele den beregnede inntekten på antallet visninger som er mottatt, og multiplisere resultatet med 1000.
BeregningIkon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten

Kvalifiserte forespørsler
Her vises antallet annonseforespørsler som kan inngå i budgivning.

For at annonseforespørsler skal være kvalifisert for budgivning, må de sendes til en medieringsgruppe som inneholder annonsekilder med budgivning, og disse annonsekildene må kunne delta i auksjonen for annonseenheten.

Denne beregningen er avviklet og blir snart fjernet. Finn ut mer om denne endringen.

BeregningIkon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Vinnerbud
Her fremgår det hvor mange bud som vant en budgivningsauksjon.
BeregningIkon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet

Vinnerbud (%)
Her kan du se hvor mange prosent av budene som vant en budgivningsauksjon.

Denne verdien beregnes ved at antallet vinnerbud deles på antallet bud under auksjoner.

BeregningIkon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet

Vinnerbud med samsvar (%)
Dette viser til prosentandelen av vinnerbudene som resulterte i at en annonse ble vist i appen din.

Verdien beregnes ved å dele antallet vinnerbud med samsvar med antallet vinnerbud.

BeregningIkon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten

Annonsetype
Se resultatene inndelt etter annonsetype (f.eks. tekst- eller bildeannonse).

Dimensjon
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
Annonsekilde
Se resultatene inndelt etter annonsekilde. «Annonsekilde» er et mål på medieringstrafikken og kan omfatte direktesalg, egendefinerte hendelser, egenannonser samt tredjeparts annonsenettverk.
Dimensjon
Ikon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
Forekomst av annonsekilde
Se resultatene for de unike forekomstene av hver annonsekilde som vises i denne rapporten. De kan omfatte forekomster fra AdMob-nettverket, tredjeparts annonsenettverk, egendefinerte hendelser, direktesolgte kampanjer og andre annonsekilder.
Dimensjon
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
Annonseenhet
Se resultatene for individuelle annonseenheter.
Dimensjon
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
Ikon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten

App
Se resultatene inndelt etter app.

Dimensjon
Ikon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
Land
Se resultatene inndelt etter hvilket land de besøkende som har sett annonsene i appen din, kommer fra.
Dimensjon
Ikon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
Ikon for rapport om annonser med belønning. Aktivitetsrapport for brukeren
 Kohortrapport
Dato
Se resultatene inndelt etter dato.
Dimensjon
Ikon for rapport om annonser med belønning. Aktivitetsrapport for brukeren
Ikon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
Format
Se resultatene inndelt etter annonseformat (f.eks. bannerannonse eller interstitial-annonse).
Dimensjon
Ikon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
Medieringsgruppe
Se resultatene inndelt etter medieringsgruppe.
Dimensjon
Ikon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
Måned
Se resultatene inndelt etter måned.
Dimensjon
Ikon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
Plattform
Se resultatene inndelt etter enhetsplattform.
  • Android
  • iOS
Dimensjon
Ikon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
Uke
Se resultatene inndelt etter uke.
Dimensjon
Ikon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet

Leveringsrestriksjoner
Bruk denne dimensjonen til å sammenligne personlig tilpassede annonser med annonser som ikke er personlig tilpasset, og til å danne deg et tydelig bilde av hvilke begrensninger som fører til at annonser ikke blir personlig tilpasset:

• Begrensede annonser: Med dette menes trafikk som ble vist begrensede annonser, uansett hva årsaken til dette var.
  • Begrenset databehandling: Publisister kan velge å slå på begrenset databehandling (f.eks. via blokkeringskontrollene i AdMob) for å overholde California Consumer Privacy Act (CCPA).
  • Annonser som ikke er personlig tilpasset: Publisister kan velge å aktivere annonser som ikke er personlig tilpasset (f.eks. via blokkeringskontrollene i AdMob), for å overholde GDPR og Googles retningslinjer for brukersamtykke i EU. Her omfattes også annonseforespørsler som er underlagt LGPD (Brasils egen versjon av GDPR).
  • Grunnleggende annonser: Det ble vist grunnleggende annonser i tråd med versjon 2.0 av TCF (rammeverket for åpenhet og samtykke) fra IAB.
  • Personlig tilpasning er deaktivert: Dette kan forekomme hvis iOS-brukere har valgt begrenset annonsesporing eller ikke har gitt samtykke i henhold til AppTrackingTransparency (ATT), og ingen andre brukeridentifikatorer er tilgjengelige. Dette kan også skje hvis Android-brukere velger bort personlig tilpasning av annonser. Her omfattes alle de andre tilfellene der personlig tilpasning ikke kunne gjøres.
  • Ingen begrensning: Dette er annonser som er personlig tilpasset ved hjelp av IDFA, Android-annonse-ID-er eller andre tilgjengelige brukeridentifikatorer.

Enkelte annonseforespørsler kan falle inn under flere kategorier i denne listen. I slike tilfeller blir annonseforespørslene tilordnet den første aktuelle kategorien i tråd med rekkefølgen som vises her.

Du kan kontrollere datoperioder som starter 13. mars 2021 eller senere.
Dimensjon
Ikon for rapport om åpen budgivning. Budgivningsrapporten
Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet

Appversjon
Se resultatene inndelt etter appversjon. I appversjoner skilles det mellom hver av appoppdateringene dine.

Dimensjon
Ikon for rapport om åpen budgivning. BudgivningsrapportenIkon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet
Ikon for rapport om annonser med belønning. Aktivitetsrapport for brukeren

GMA SDK
Se resultatene inndelt etter Google Mobile Ads SDK-versjonen som er integrert i appen. Merk: Det er foreløpig bare Google Mobile Ads SDK for iOS som støttes.

DimensjonIkon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet

Time
Se resultatene inndelt etter time. For å bruke denne dimensjonen, velg «I går» eller «Så langt i dag» i datoperiodefilteret.

Merk: Dataene som foreligger om de siste to timene, kan være ufullstendige.

DimensjonIkon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet

A/B-medieringstest
Se resultatene inndelt etter A/B-medieringstest.

DimensjonIkon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet

Operativsystem
Se resultatene inndelt etter enhetens operativsystem og versjonsnummer.

DimensjonIkon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet

Variant
Se resultatene inndelt etter varianten i A/B-medieringstesten.

DimensjonIkon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet

Leveringstyper for annonseenheter

Se resultater inndelt etter annonseenhetens leveringstype:

• Standard: annonseenheter som er konfigurert for mediering med sammenkjeding eller budgivning i AdMob-medieringsgrupper (også etterspørsel fra AdMob-nettverket og tredjepartskilder). Standard annonseenheter kan også benyttes i mediering med sammenkjeding på tredjeparters medieringsplattformer (gjelder bare etterspørsel fra AdMob-nettverket), eller du kan bruke dem i AdMob uten mediering.
  • Partnerbudgivning: annonseenheter som er konfigurert for budgivning på tredjeparters medieringsplattformer (gjelder bare Google-etterspørsel).
Dimensjon Ikon for rapport om AdMob-nettverket. Rapport om annonseaktivitet