1. Sain ilmoituksen. Mitä minun pitää tehdä seuraavaksi?
  2. Mitä tapahtuu, jos en tee muutoksia?
  3. Mitä jos en saa muutoksia tehtyä ajoissa?
  4. Tarvitsen lisätietoja käytännöstä, jota sovellukseni rikkoo. Mitä teen?
  1. Sain ilmoituksen. Mitä minun pitää tehdä seuraavaksi?

Saamassasi ilmoituksessa pitäisi olla tarkat tiedot käytäntörikkomuksesta ja sen sovelluksen tunnus, jossa rikkomus havaittiin. Lue ilmoitus huolella ja korjaa ongelma tekemällä sovellukseen tarvittavat muutokset. Joissain tapauksissa saatat joutua muuttamaan mainosten käyttöönottotapaa. Huomaa, että tässä ilmoituksessa mainittu sovellus on vain esimerkki paikasta, jossa havaitsimme ongelmia.  Sinun pitää tarkistaa myös muut tilisi sovellukset, sillä niissä saattaa olla samoja tai samantyyppisiä ongelmia, joita ei vielä ole havaittu.

2. Mitä tapahtuu, jos en tee muutoksia?

Jos et tee tarvittavia muutoksia, mainosten näyttäminen sovelluksessasi saatetaan lopettaa.

Jos mainosten näyttäminen sovelluksessasi on jo lopetettu, tee tarvittavat muutokset ja ota meihin sitten yhteyttä, jotta asia voidaan käsitellä uudelleen.

3. Mitä jos en saa muutoksia tehtyä ajoissa?

Jos et saa muutoksia tehtyä ja rikkomuksia löytyy edelleen, mainosten näyttäminen sovelluksessasi saatetaan lopettaa. Vaikka mainosten näyttäminen saatetaan lopettaa, voit jatkaa sovelluksen päivittämistä ja ottaa meihin yhteyttä, kun muutokset on tehty. Voimme sitten arvioida sovelluksesi uudelleen.

4. Tarvitsen lisätietoja käytännöstä, jota sovellukseni rikkoo. Mitä teen?

AdMob-tilisi Käytäntökeskuksessa voit lukea lisää käytännöistä, joita sovelluksesi rikkoo, klikkaamalla kunkin käytännön nimeä. Näin saat lisätietoja siitä, miten voit tunnistaa ja korjata rikkomuksen taustalla olevan syyn.

Voit myös etsiä tietoja käytännöistämme tekemällä hakuja ohjekeskuksessa tai käymällä ohjefoorumilla. Jos haluat lisätietoja tai esimerkkejä käytännöistä, tutustu seuraaviin verkkoresursseihimme: