Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Politikker

Ofte stillede spørgsmål om politikrelaterede notifikationer

Nedenfor finder du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om politikrelaterede notifikationer.

Jeg har modtaget en notifikation. Hvad skal jeg gøre nu?

I den underretning, du har modtaget, har vi beskrevet, hvilken politik og hvilket app-id der er årsag til problemet. Læs underretningen nøje, og foretag de nødvendige ændringer af din app for at løse problemet. I nogle tilfælde er du muligvis nødt til at ændre implementeringen af dine annoncer. Husk! Den app, der henvises til i notifikationen, er kun ét eksempel på, hvor problemerne er registreret. Du bør også gennemgå alle øvrige apps på din konto, da de muligvis har de samme problemer eller lignende problemer, der endnu ikke er blevet registreret.

Hvad sker der, hvis jeg ikke foretager nogen ændringer?

Hvis du ikke ændrer din app, så den overholder retningslinjerne, viser vi ikke længere annoncer i den.

Hvis vi allerede har deaktiveret annoncevisningen i din app, er du velkommen til at kontakte os med henblik på genovervejelse, når du har foretaget de nødvendige ændringer.

Hvad sker der, hvis jeg ikke foretager ændringerne rettidigt?

Hvis du ikke kan gennemføre dine ændringer, og der stadig findes overtrædelser, kan annoncevisningen blive deaktiveret i din app. Selvom annoncevisningen muligvis deaktiveres, kan du dog fortsætte med at opdatere din app og kontakte os med henblik på genovervejelse, når dine ændringer er gennemført.

Jeg har brug for en afklaring af den politik, min app overtræder. Hvad skal jeg gøre?

I Politikcenter på din AdMob-konto kan du få flere oplysninger om de politikker, der er blevet overtrådt, ved at klikke på hvert enkelt politiknavn. Derved kan du få flere oplysninger om, hvordan du finder årsagen til overtrædelsen og løser problemet.

Du kan også få flere oplysninger om vores politikker i Hjælp til AdMob eller ved at besøge vores hjælpeforum. Hvis du vil have en nærmere beskrivelse eller se eksempler på vores politikker, kan du gå til vores onlineressourcer: