Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

App- og kontoappeller

Ofte stillede spørgsmål om kontoproblemer

Nedenfor finder du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om kontoproblemer.

Udvid alle  Skjul alle

Kontologin

Jeg kan ikke logge ind på min konto
Brug dette værktøj til fejlfinding, hvis du har problemer med at logge ind på din AdMob-konto.
Hvordan får jeg en ny adgangskode til min konto?
Gå til siden til kontogendannelse, og angiv din loginadresse for at nulstille adgangskoden.

Deaktiveret konto

Hvorfor kan jeg ikke tilmelde mig AdMob?

Der kan være et problem med de AdSense- eller Google Ads-konti, der er tilknyttet den Google-konto, du bruger til at tilmelde dig. Hvis der opstår fejl, når du forsøger at tilmelde dig, kan du gennemgå listen over tilmeldingsfejl i AdMob for at få flere oplysninger.

Du kan også gennemgå vilkårene og betingelserne for AdSense og Google Ads:

Hvordan rapporterer jeg kliksabotage?

Hvis du har mistanke om, at en tredjepart har gjort sig skyldig i ugyldig klikaktivitet, kan du bruge denne formular til at rapportere det til vores team med ansvar for trafikkvalitet.

Hvorfor er min AdMob-konto blevet deaktiveret?

Da vi er nødt til at beskytte vores ophavsretligt beskyttede registreringssystem, kan vi ikke give oplysninger til vores udgivere om deres kontoaktivitet, heller ikke om de websider, brugere eller tredjepartstjenester, der kan have været involveret.

Som du muligvis ved, tager Google ugyldig klikaktivitet meget alvorligt, og vi analyserer alle klik og eksponeringer for at se, om de passer med et brugsmønster, der kan øge annoncørens udgifter eller en udgivers indtjening på kunstig vis. Hvis vi opdager, at en AdSense-konto kan medføre en risiko for vores Google Ads-annoncører, kan vi deaktivere kontoen for at beskytte vores annoncørers interesser.

Som det fremgår af vores vilkår og betingelser, forbeholder Google sig retten til efter eget skøn at vurdere de enkelte tilfælde af ugyldig klikaktivitet.

Hvis du tidligere har deltaget i AdSense, og din konto blev deaktiveret pga. ugyldig klikaktivitet, kan du ikke deltage i AdMob.

Kan jeg appellere deaktiveringen af min konto?

Vi er altid indstillet på at samarbejde med dig om at løse eventuelle problemer, du støder på.

Hvis din konto er blevet deaktiveret på grund af ugyldig aktivitet:

Hvis du mener, at beslutningen er forkert, og hvis du i god tro kan erklære, at den ugyldige klikaktivitet ikke skyldes handlinger eller uagtsomhed fra din side eller fra dem, du er ansvarlig for, kan du appellere deaktiveringen af din konto via appelformularen vedrørende konti.

Hvis din konto er blevet deaktiveret på grund af overtrædelser af politikker:

Hvis du mener, at vores beslutning er forkert, og hvis du i god tro kan erklære, at overtrædelserne af politikker ikke skyldes handlinger eller uagtsomhed fra din side eller fra dem, du er ansvarlig for, kan du appellere deaktiveringen af din konto via formularen Appel vedrørende overtrædelse af politikker – konto deaktiveret.

Når vi har modtaget din appel, bliver du informeret så hurtigt som muligt, hvorefter vi træffer eventuelle nødvendige foranstaltninger. Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at din konto bliver genaktiveret.

Du skal også være opmærksom på, at når vi har truffet en beslutning vedrørende din appel, forbeholder vi os retten til ikke at behandle eventuelle yderligere appeller, og vi kontakter dig muligvis ikke igen i den forbindelse.

Hvad gør jeg, hvis annoncevisningen i min app er blevet deaktiveret pga. overtrædelse af en bestemt politik, og jeg har modtaget en notifikation via mail?

Hvis det er en overtrædelse på appniveau, får du en underretning på din AdMob-konto og via mail om, at annoncevisningen er blevet deaktiveret. Du kan se flere oplysninger om den specifikke overtrædelse, vi har fundet, i Politikcenter på din AdMob-konto. Du kan også anmode om en gennemgang af din app i Politikcenter, når overtrædelsen er blevet rettet.

Hvis det er en overtrædelse på kontoniveau, får du besked via mail om, at vi har deaktiveret annoncevisningen på din konto.

Hvad sker der med AdMob-formidlingen, hvis AdMob-annoncevisningen blev deaktiveret for min app på grund af en specifik politikovertrædelse?
Alle AdMob-udgivere skal også overholde AdSense-politikkerne for at kunne bruge AdMob. AdMob-politikteamet forbeholder sig desuden ret til når som helst at deaktivere annoncevisningen i dine apps og/eller deaktivere din AdMob-konto. Mens du arbejder på at løse problemet med politikovertrædelsen i din(e) app(s) eller på din konto, vil formidlede tredjepartsnetværksannoncer, egenannoncer og reservationskampagner dog fortsat blive vist som normalt via AdMob-formidling. Hvis din konto eller din app overtræder vores platformspolitikker, kan du imidlertid ikke længere deltage i AdSense- og/eller AdMob-programmerne, herunder AdMob-formidling.
Min konto er blevet deaktiveret, fordi den var relateret til en anden deaktiveret konto. Kan jeg få mere at vide?

På samme måde som for ugyldig klikaktivitet kan vi ikke give udbyderne yderligere oplysninger om de relationer, vi har fundet mellem udgiveres konti. Vi håber, at du forstår, at vi er nødt til at tage disse forholdsregler over for alle vores udgivere for at beskytte vores ophavsretsligt beskyttede registreringssystemer.

Vær desuden opmærksom på, at Google forbeholder sig retten til at deaktivere en konto af enhver årsag. Hvis vi vurderer, at en AdMob-konto kan udgøre en risiko for vores annoncører, kan vi deaktivere kontoen for at beskytte vores annoncørers interesser.

Får jeg stadig udbetalt min indtjening?

Udgivere, der deaktiveres på grund af ugyldig trafik og/eller overtrædelser af udgiverpolitikkerne, kan være kvalificeret til en sidste betaling af den del af omsætningen, der ikke er blevet konstateret ugyldig. Når kontoen er blevet deaktiveret, tilbageholdes betalingen i 30 dage for at beregne denne sidste betaling (hvis det er relevant). Efter de 30 dage kan du gå til http://www.google.dk/adsense for at se den eventuelt resterende saldo, som er kvalificeret til udbetaling, og sørge for betalingen. Fradrag fra den endelige saldo vedrørende ugyldig trafik og/eller overtrædelser af udgiverpolitikkerne refunderes til de berørte annoncører, hvis det er relevant og muligt.

Hvor mange konti må jeg have?

Hver bruger må kun have én AdMob-konto ad gangen. Det er ikke tilladt at have flere konti.

Hvis du har mere end én AdMob-konto, skal du vælge den konto, du vil beholde, og derefter lukke de øvrige konti

Hvis du har problemer med at få adgang til en af dine konti, kan du bruge vores fejlfinding vedrørende login som en hjælp til at få adgang.