SDK

1. Mistä voin ladata Google Mobile Ads SDK:n?

Jos haluat ladata Google Mobile Ads SDK:n, klikkaa yhtä seuraavista linkeistä:

2. Mistä löydän ohjeita SDK:n integroimiseen?

Jos sinulla on tekniikkaa koskevia kysymyksiä, jotka liittyvät iOS SDK:hon tai Android SDK:hon, tutustu Google Developers -verkkosivustoon.Jos et löydä ratkaisua ongelmaasi, voit lähettää kysymyksesi kehittäjien keskusteluryhmälle.

Kehittäjien keskusteluryhmässä saat parhaiten teknistä tukea henkilökunnaltamme ja muilta kehittäjiltä. Huomaa, että keskusteluryhmän kieli on toistaiseksi englanti.

Mainosten näyttäminen

1. Minulla on tuottavuuteen liittyviä ongelmia

Käytä tätä vianetsintäominaisuutta AdMob-tiliin liittyvien tuottavuusongelmien ratkaisemiseen.

2. Kuinka nopeasti mainokset alkavat näkyä ensimmäisen mainospyynnön jälkeen?

Kun sovellukset on äskettäin rekisteröity AdMobiin, mainosjakauman muodostuminen kestää yleensä korkeintaan tunnin ja siihen saatetaan tarvita joitakin mainospyyntöjä. Tästä syystä et välttämättä näe näyttökertoja välittömästi.

Huom. Joissakin tapauksissa aikaa voi mennä enemmänkin kuin tunti. Odota 24 tuntia, ennen kuin pyydät lisäapua.

Kun sovelluksesi lähettää pyyntöjä säännöllisesti, näet johdonmukaisempia tuloksia. Huomaa, että testimainokset käyttävät samoja kanavia kuin julkaistut mainokset. Testimainoksen palauttaminen osoittaa, että sovellus saa yhteyden verkkoomme.

Jos sinua pyydettiin lähettämään Android-paketti (APK) tai Google-mainosten näyttämisessä Android-sovelluksessa on ongelmia, voit täyttää Android-paketin lähetyslomakkeen

3. Kuinka voin raportoida tilini kelpaamattomista klikkauksista?

Jos epäilet tilissäsi olevan kelpaamatonta klikkaustoimintaa, voit ilmoittaa siitä roskapostiryhmällemme tämän lomakkeen avulla.

4. Miten saan CPM-bannereita ja välimainoksia?

Voimme tällä hetkellä tarjota CPM-bannereita ja välimainoksia vain tietylle ryhmälle julkaisijoita. Julkaisijat on valittu sen perusteella, mikä heidän tehokkuutensa on klikkauskohtaisten mainosten verkossa. Myös muut mainostajien kysyntään liittyvät tekijät vaikuttavat valintaan.

Google AdMob -tiimi ottaa sinuun yhteyttä, jos sovelluksesi oikeuttaa sinut CPM-bannereihin tai välimainoksiin.

5. Mistä löydän sovelluskauppani URL-osoitteen?

Google Play

1. Siirry Google Play Kaupan sivulle.
    2. Etsi sovelluksesi ja siirry sovellussivulle.
    3. Kopioi URL-osoite. Google Play Kaupan URL-osoite on muodoltaan seuraava:
      https://play.google.com/store/apps/details?id=<package_name>

iTunes-sovelluskauppa

1. Siirry iTunes‑kaupan sivulle.
    2. Etsi sovelluksesi ja siirry sovellussivulle.
    3. Kopioi URL-osoite. iTunes‑sovelluskaupan URL‑osoite on muodoltaan seuraava:
      http://itunes.apple.com/<country>/app/<app–name>/id<app-ID>?mt=8

6. Kuinka voin palauttaa poistetun mainosyksikön?

Mainosyksikköä ei tällä hetkellä voi palauttaa sen poistamisen jälkeen. Mainosten näyttö ja poistettuun mainosyksikköön liittyvät asetukset poistetaan käytöstä, etkä voi enää käyttää mainosyksikköä sovellussivulta. Voit kuitenkin edelleen katsella poistettuun mainosyksikköön liittyvää aiempaa raportointidataa.