Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Sådan påvirkes AdMob-formidling og -kampagner af politikhåndhævelser

Brug nedenstående tabel til at forstå, hvordan håndhævelser kan påvirke annoncevisning med formidling og kampagner.

Håndhævelse                           Budgivning (herunder AdMob-netværket og tredjepartsnetværk) Formidling (herunder AdMob-netværket og tredjepartsnetværk) AdMob-kampagner
Der er en advarsel for din app. Limited support Budgivningen er ikke berørt endnu. Du er dog nødt til at løse det problem, der forårsagede håndhævelsen, for ellers kan annoncevisning blive påvirket. Limited support Formidling påvirkes endnu ikke. Du er dog nødt til at løse det problem, der forårsagede håndhævelsen, for ellers kan annoncevisning blive påvirket.  Limited support Kampagnerne påvirkes endnu ikke. Du er dog nødt til at løse det problem, der forårsagede håndhævelsen, for ellers kan annoncevisning blive påvirket.
Din app har begrænset efterspørgsel. Limited support Budgivning med tredjepartsannoncenetværk påvirkes ikke. Din app genererer dog ikke indtægt fra alle Googles annoncekilder. Limited support Formidling med tredjepartsannoncenetværk påvirkes ikke. Din app genererer dog ikke indtægt fra alle Googles annoncekilder. Limited support Kampagner til direkte salg, egenannoncer og reservationer viser fortsat annoncer. Din app genererer dog ikke indtægt fra alle Googles annoncekilder.
Din app har deaktiveret annoncevisning. Der vises ingen annoncer. Der vises ingen annoncer. Der vises ingen annoncer.
Din konto har begrænset annoncevisning. Limited support Du modtager et begrænset antal annoncer fra Google-annoncekilder og fra tredjepartsnetværk i Budgivning. Limited support Formidling med tredjepartsannoncenetværk påvirkes ikke. Du vil modtage et begrænset antal annoncer fra Googles annoncekilder. Limited support Kampagner til direkte salg, egenannoncer og reservationer viser fortsat annoncer. Du vil modtage et begrænset antal annoncer fra Googles annoncekilder.
Din konto er suspenderet. Der vises ingen annoncer. Der vises ingen annoncer. Der vises ingen annoncer.
Din konto er deaktiveret. Der vises ingen annoncer. Der vises ingen annoncer. Der vises ingen annoncer.
Bemærk! Hvis du modtager en håndhævelse på grund af en politikovertrædelse eller en udgiverbegrænsning, får du besked i Politikcenter for AdMob og via mail.