Konfigurer en app i AdMob (beta)

Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig i betaversion for en begrænset gruppe udgivere.

Første trin mod at tjene penge i din app med AdMob er konfigurationen. Udgivne og ikke-udgivne apps kan i øjeblikket tilføjes. Selvom en app er udgivet i en appbutik, er det ikke nødvendigvis en appbutik, som AdMob understøtter. På nuværende tidspunkt understøtter AdMob kun bestemte appbutikker.

Når du linker din app til en appbutik, som AdMob understøtter, opdateres appoplysningerne (f.eks. appikonet) automatisk i AdMob.

Hvis du har konfigureret en ikke-udgivet app eller en app, der er udgivet i en butik, vi ikke understøtter endnu, skal du vende tilbage til AdMob og linke appen til dens post i appbutikken, når din app udgives i en appbutik, som AdMob understøtter.

Konfigurer en app, der er udgivet i en understøttet butik

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Apps på sidebjælken.
  3. Klik på Tilføj app.
  4. Vælg din apps platform (Android eller iOS).
  5. Vælg Ja, appen er udgivet i en understøttet appbutik.
  6. Klik på Fortsæt.
Apps, der er udgivet i Google Play eller Apple App Store
  1. Søg efter din app ud fra appnavn, udviklernavn eller app-id.
  2. Klik på Tilføj ud for den app, du vil tilføje.
    1. Hvis din Android-app også er udgivet i andre understøttede Android-butikker fra tredjeparter, skal du vælge butikkerne på den viste liste.
      AdMob understøtter i øjeblikket Amazon Appstore, OPPO App Market, Samsung Galaxy Store, VIVO App Store og Xiaomi GetApps.
  3. Klik på Fortsæt
  4. Appnavnet og Android-pakkenavnet eller Apple Store-id udfyldes automatisk.
  5. Bekræft, at du vil aktivere brugermetrics for denne app.
  6. Klik på Tilføj app.
Apps, der kun er udgivet i andre Android-butikker (ikke Google Play)
  1. Vælg den understøttede tredjepartsappbutik, som din app er udgivet i.
    AdMob understøtter i øjeblikket Amazon Appstore, OPPO App Market, Samsung Galaxy Store, VIVO App Store og Xiaomi GetApps.

Hvis du har udgivet din app i en butik, vi endnu ikke understøtter, anbefaler vi, at du udgiver din app i en understøttet butik eller bruger vejledningen til konfiguration af en app, der ikke er udgivet, eller en app, der er udgivet i en ikke-understøttet butik

Bemærk, at din app ikke vises i søgeresultaterne, medmindre den er udgivet i Google Play eller Apple App Store.
  2. Klik på Fortsæt
  3. Angiv pakkenavnet på din app. Få flere oplysninger om pakkenavne.
  4. Angiv et navn til din app. Dette påvirker ikke det offentlige navn på din app og er kun til dit eget brug.
  5. Bekræft, at du vil aktivere brugermetrics for denne app.
  6. Klik på Tilføj app

Konfigurer en ikke-udgivet app eller en app, der er udgivet i en ikke-understøttet butik

Vælg denne mulighed, hvis din app endnu ikke er udgivet i en appbutik, eller hvis den appbutik, hvor din app er udgivet, ikke understøttes af AdMob.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Apps på sidebjælken.
  3. Klik på Tilføj app.
  4. Vælg din apps platform (iOS eller Android).
  5. Vælg Nej.
  6. Angiv et navn til din app. Dette påvirker ikke det offentlige navn på din app og er kun til dit eget brug.
  7. Klik på Tilføj.

Når du har udgivet din app i en understøttet butik

Når du har udgivet din app i en understøttet butik, kan du tilknytte den ved at gøre følgende:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Apps på sidebjælken.
  3. Vælg navnet på den app, som du vil linke.
    • Bemærk! Hvis du ikke kan se den på listen over de seneste apps, kan du klikke på Se alle apps. Klik derefter på navnet på appen.
  4. Klik på Tilføj i sektionen App Store.
    • Bemærk! Hvis du ikke kan tilføje en appbutik, har du muligvis allerede linket denne app. Hvis appen allerede er linket til Google Play eller App Store, kan du ikke fjerne tilknytningen. Du kan dog tilføje eller fjerne Android-butikker fra tredjeparter.
  5. Følg vejledningen for:

Kan du ikke finde din appbutik?

AdMob understøtter i øjeblikket Amazon Appstore, OPPO App Market, Samsung Galaxy Store, VIVO App Store og Xiaomi GetApps.

Hvis du har udgivet din app i en butik, vi endnu ikke understøtter, anbefaler vi, at du udgiver din app i en understøttet butik eller bruger vejledningen til konfiguration af en app, der ikke er udgivet, eller en app, der er udgivet i en ikke-understøttet butik