Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Supportmuligheder i AdMob

contact us Kontakt udgiversupport

Kontaktprocessen er udviklet til at hjælpe dig med at identificere problemet og få adgang til de bedste ressourcer til at løse det. Sådan bruger du kontaktprocessen:

1. Klik på Kontakt os Kontakt os-ikon. nederst på en vilkårlig side i Hjælp til AdMob.
  2. Beskriv dit problem, og klik på Næste trin.
  3. Vælg den hjælpekategori, der bedst matcher dit problem.
    Tip! Undgå så vidt muligt valgmuligheden "Andet", da det kan medføre, at det tager længere tid at løse problemet.
  4. Brug de anbefalede ressourcer til at løse dit problem.
  5. Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du klikke på Næste trin og klikke på den tilgængelige kontaktmulighed.
    Bemærk! Mails besvares af en af vores supportspecialister inden for to hverdage (nogle gange tager det længere tid omkring helligdage).

Har du brug for yderligere hjælp?

Help Hjælp

I Hjælp finder du en stor samling af viden om AdMob. Vi opfordrer dig til at gennemse artiklerne for at få flere oplysninger om AdMob og for at finde svar på dine spørgsmål. Et godt sted at starte er Din guide til AdMob.

Fejlfinding

Du kan finde hjælp til at løse en række problemer under Fejlfinding og problemløsning.

question and answer Fællesskab

Stil spørgsmål til og kommuniker med Google-produkteksperter og andre udgivere i vores brugerforum.

Stil et spørgsmål nu