På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Programpolicyer för AdMob och AdSense

Annonsteknikleverantörer för LGPD

Som en del i Googles strävan att följa Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD) tillhandahåller vi denna lista över annonsteknikleverantörer som har uppgett särskild information som krävs enligt LGPD, angett en länk som beskriver deras dataanvändning och som du kan ge dina användare i samband med begäran om samtycke och har samtyckt till att följa vår policy för dataanvändning.

Du kan se listan över annonsteknikleverantörer i ditt Ad Manager-, AdSense- eller AdMob-konto. För enkelhetens skull visar vi också de certifierade leverantörerna nedan.

Aktuella uppdateringar – 17 juli 2023

Den 17 juli 2023 lade vi till följande annonsteknikleverantör i LGPD-listan över annonsteknikleverantörer:

• Project Agora Ltd.

Certifierade annonsteknikleverantörer