Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Få yderligere hjælp til den nye "Kontakt os"-proces

9. juni 2020

Vi har opdateret kontaktprocessen, så det bliver nemmere for dig at finde den hjælp, du skal bruge. Den nye kontaktproces er udviklet til at hjælpe dig med at identificere problemet og få adgang til de bedste ressourcer til at løse det. Få flere oplysninger om, hvordan du kontakter udgiversupport.

Sådan bruger du det nye kontaktflow:

1. Klik på Kontakt os Kontakt os-ikon. nederst på en vilkårlig side i Hjælp til AdMob.
  2. Beskriv dit problem, og klik på Næste trin.
  3. Vælg den hjælpekategori, der passer bedst til dit problem.
    Tip! Undgå så vidt muligt valgmuligheden "Andet", da det kan medføre, at det tager længere tid at løse problemet.
  4. Brug de anbefalede ressourcer til at løse dit problem.
  5. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du klikke på Næste trin og klikke på den tilgængelige kontaktmulighed.

Grænsefladen i Hjælp til AdMob, der viser Kontakt os.