AdMob- og AdSense-programpolitikker

Om Politikcenter

I Politikcenter i AdMob kan du se oplysninger om eventuelle politikrelaterede håndhævelser på grund af problemer, der er konstateret i dine apps eller på din konto.

I Politikcenter kan du se følgende:

• Hvilke af dine apps der er genstand for politikrelaterede håndhævelser
  • Oplysninger om, hvorfor din app overtræder politikkerne
  • De trin, der skal udføres for at overholde programpolitikkerne
  • Hvordan du anmoder om en gennemgang af din app, når du har løst de problemer, der førte til håndhævelserne

Understanding the App Policy Center for AdMob

Du kan gå til Politikcenter ved at logge ind på din AdMob-konto og klikke på Politikcenter.

Gå til Politikcenter

Apps med problemer

På hovedsiden i Politikcenter kan du se en oversigt over de berørte apps. I sektionen Apps med problemer kan du se følgende oplysninger:

• App: Den app, der har udløst håndhævelsen.
  • Appstatus: Status for den app, hvor problemet er konstateret, hvilket vil sige, om der er givet en advarsel, eller om annoncevisningen er blevet begrænset eller deaktiveret.
  • Skal løses: Hvorvidt du skal foretage dig noget i forbindelse med håndhævelsen. Der står "Ja" i denne kolonne, hvis en håndhævelse skyldes en politikovertrædelse.
  • Problemer: Her kan du se årsagen til appens status.
  • Udstedelsesdato: Den dato, hvor den politikrelaterede håndhævelse blev udstedt, så den aktuelle status blev aktiveret for din app.

Klik på Pil ned ud for appen for at se flere oplysninger om de problemer, der har betydning for annoncevisningen, og hvordan du løser dem.

Tip! Se Løs problemer i Politikcenter for at få flere oplysninger om håndhævelser og om, hvordan du løser problemer, der kan have betydning for annoncevisningen.

Problemer på kontoniveau

Hvis der er konstateret et problem på kontoniveau, er der en sektion med problemer på kontoniveau, hvor du kan se følgende oplysninger:

• Kontostatus: Din kontos status, hvilket vil sige, om annoncevisningen er begrænset eller deaktiveret. Denne status gælder for hele din konto. Alle dine apps er berørt.
  • Problemer: Her kan du se årsagen til kontostatussen.
  • Udstedelsesdato: Den dato, hvor den politikrelaterede håndhævelse blev udstedt, så den aktuelle status blev aktiveret for din konto.