Käytännöt

Tekijänoikeusrikkomus

Vastaamme kaikkiin mahdollisia loukkauksia koskeviin huomautuksiin, jotka ovat DMCA-lain mukaisia. Jos saamme ilmoituksen tai epäilemme, että AdSense-julkaisijan sivusto loukkaa tekijänoikeuksia, voimme lopettaa julkaisijan osallistumisen ohjelmaan.

Voit tehdä ilmoituksen tällä lomakkeella.

Lue lisää DMCA-prosessista tästä blogikirjoituksesta (Englanti).

Jos uskot, että AdSense-ohjelmassa mukana oleva sivusto näyttää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ilman oikeuksia tehdä niin, ilmoita siitä käyttämällä tätä lomaketta tai klikkaamalla Mainokseni