Politikker

Krænkelse af ophavsret

Det er vores politik at reagere på meddelelser om påståede krænkelser, jf. den amerikanske lov om ophavsret (DMCA, Digital Millennium Copyright Act). Til AdSense-udgivere: Hvis vi modtager en meddelelse om, eller har anden grund til at tro, at dit website krænker ophavsretten, kan vi opsige din deltagelse i programmet.

Du kan appellere afgørelsen via denne formular.

Du finder yderligere oplysninger om vores DMCA-proces i dette blogindlæg (engelsk).

Hvis du mener, at et website, der deltager i AdSense-programmet, viser dit ophavsretligt beskyttede materiale uden rettighederne til at gøre det, bedes du rapportere det ved hjælp af denne formular eller ved at klikke på Annoncevalg.