Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Overzicht van interstitial-advertentieblokken met beloning (bèta)

Deze functie is momenteel als bètaversie beschikbaar.

Interstitial met beloningen is een nieuw type advertentie-indeling waarmee u beloningen kunt aanbieden, zoals munten of extra levens, voor advertenties die automatisch worden weergegeven tijdens natuurlijke overgangspunten in de app.

In tegenstelling tot advertenties met beloning hoeven gebruikers zich niet aan te melden om een interstitial met beloning te bekijken.

In plaats van de aanmeldingsprompt in advertenties met beloning vereisen interstitials met beloning een introscherm waarin de beloning wordt aangekondigd en die gebruikers de kans biedt zich af te melden als ze dat willen.

Alleen advertenties die kunnen worden overgeslagen, worden weergegeven in interstitial-advertentieblokken met beloning.

Dit omvat momenteel vraag van AdMob en Meta Audience Network. Bemiddeling met andere advertentiebronnen wordt momenteel niet ondersteund, maar kan in de toekomst worden toegevoegd.

Hoe werken interstitial-advertenties met beloning?

Interstitial-advertenties met beloning kunnen worden weergegeven zonder dat gebruikers zich moeten aanmelden voor weergave. De gebruiker kan op elk gewenst moment besluiten de advertentie over te slaan of de advertentie niet meer te bekijken.

U kunt de beloningswaarden opgeven die aan de advertentieblokken in uw app zijn gekoppeld en verschillende beloningen instellen voor verschillende advertentieblokken. Gebruikers krijgen de beloning nadat ze interactie hebben gehad met de advertentie, zonder dat ze iets hoeven te installeren.

Introduction to rewarded interstitial ads

Interstitial-indeling en functies van AdMob-advertenties met beloning

Voordat u een interstitial-advertentie met beloning aan gebruikers weergeeft, moet u een introductiescherm weergeven met het volgende:

• Duidelijke beloningsmeldingen die gebruikers aansporen de advertentie te bekijken
  • Een duidelijk zichtbare optie om de advertentie over te slaan voordat deze begint
  • Voldoende tijd voor de gebruiker om de beloning te begrijpen en zich af te melden als hij de advertentie niet wil bekijken

Voorbeeld

Een gebruiker die een game speelt, heeft zojuist een level voltooid. Terwijl het volgende level wordt geladen, ziet de gebruiker een melding dat over enkele seconden een advertentie wordt gestart en dat de beloning voor het bekijken van de advertentie een extra hartje is. De gebruiker heeft de optie om de advertentie te sluiten.

Na enkele seconden begint de advertentie met een afteltimer die de gebruiker laat weten hoelang het duurt totdat hij de beloning ontvangt. Als de gebruiker klikt om de advertentie te sluiten, wordt er een waarschuwing weergegeven over het verlies van de beloning. De gebruiker moet bevestigen dat hij de advertentie wil sluiten voordat de advertentie wordt gesloten.

Type videoadvertentie

• Geluidsopties:
    • Volumeregeling op basis van het apparaatvolume (geen app-specifieke volumeregeling).
    • Ondersteuning voor icoon voor dempen (alleen Android)

• Sluitbare videoadvertentie:
    • Als de gebruiker op de knop X klikt, verschijnt er een venster waarin wordt gevraagd of de advertentie moet worden gesloten.
    • De gebruiker ziet een waarschuwing dat de beloning niet wordt uitgekeerd als de advertentie wordt gesloten

• Afteltimer:
    • Laat de gebruiker weten hoelang het duurt totdat de beloning wordt ontvangen

• Vertraagde installatie:
    • De gebruiker wordt naar de desbetreffende appstore geleid als de video helemaal is afgekeken

• Eindkaart (optionele installatie):
    • De gebruiker ontvangt een beloning nadat de videoadvertentie is bekeken (zonder iets te hoeven installeren).
    • De installatieknop wordt groen nadat de video is afgekeken.
    • Als er op de knop wordt geklikt, wordt de gebruiker rechtstreeks naar de betreffende app-store geleid.

Interactief advertentietype

U kunt desgewenst interactieve advertenties opnemen in uw advertentieblokken met beloning.

• Speelbare advertenties:
    • Click-to-download-advertenties waarmee de gebruiker een game kan uitproberen door deze in de context van het advertentieblok te spelen.
    • Daarna krijgt de gebruiker de mogelijkheid om de app te downloaden.

• Enquête-advertenties:
    • In de advertentie wordt een vraag aan de gebruiker gesteld.
    • Na het beantwoorden ontvangt de gebruiker een beloning.