Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Mediering

Administrer annonsekilder i medieringsgrupper

Fjern, slå på eller sett annonsekilder på pause direkte i medieringsgruppene dine

Etter at du har lagt til en annonsekilde i en medieringsgruppe, kan du endre annonsekilden direkte i medieringsgruppene dine.

Når du endrer en annonsekilde i en medieringsgruppe, gjøres endringen ikke automatisk i de andre medieringsgruppene dine. Hvis du for eksempel setter en annonsekilde på pause, blir den ikke satt på pause i resten av medieringsgruppene.

Endre en annonsekilde i en medieringsgruppe

Følg fremgangsmåten nedenfor for å endre statusen for en annonsekilde i en medieringsgruppe.

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Mediering i sidefeltet.
  3. I tabellen med medieringsgrupper klikker du på navnet på medieringsgruppen som inneholder forekomsten av annonsekilden du vil endre.
  4. I tabellen med annonsekilder merker du av for forekomsten av annonsekilden.
  5. Klikk på Endre status
  6. Velg ett av disse alternativene:
    • Sett på pause: Annonsekilden i denne medieringsgruppen blir satt på pause. Annonseleveringen fra annonsekilden blir stoppet i denne medieringsgruppen.
      Når du setter en annonsekilde på pause, kan det ta opptil en time før annonseleveringen stoppes for denne annonsekilden.
    • Fjern: Annonsekilden blir fjernet fra medieringsgruppen. Klikk på Legg til annonsekilde hvis du vil legge til en fjernet annonsekilde på nytt i medieringsgruppen.
    • Aktivér: Med denne innstillingen kan en annonsekilde som er satt på pause, brukes i medieringsgruppen. Annonseleveringen fra denne annonsekilden blir slått på.
      Det kan ta opptil en time før annonseleveringen starter.