Formidling

Annoncekilder, der understøtter Åben budgivning (beta)

Denne funktion er i øjeblikket i betaversion.

I nedenstående tabel kan du få flere oplysninger om de annoncekilder, som i øjeblikket understøtter Åben budgivning. Vi arbejder løbende på at gøre flere annoncekilder tilgængelige til Åben budgivning.

Bemærk! Du skal have indgået en samarbejdsaftale med annoncekilden af typen Åben budgivning, for at den kan acceptere annonceanmodninger fra din AdMob-konto. I mange tilfælde forudsætter det blot, at der oprettes en konto på startsiden på annoncekildens website.

Annoncekilder accepterer kun annonceanmodninger via Åben budgivning, hvis der er indgået et kontraktforhold med dem. I nedenstående tabel kan du finde kontaktoplysninger for annoncekilder af typen Åben budgivning.

Annoncekilder, der er tilgængelige for alle udgivere

Hvis du vil bruge en eller flere af nedenstående annoncekilder, skal du først indgå en samarbejdsaftale med annoncekilden. Derefter skal du føje annoncekilden til din formidlingsgruppe og starte Åben budgivning.

Bemærk! Annoncekilder kan selv vælge, om der skal bydes på din annonceanmodning. Dette afgøres på baggrund af deres egen vurdering af din beholdning. Det betyder konkret, at annoncekilder kan vælge ikke at byde på trafik, som de ikke er interesseret i. Kontakt annoncekilden for at få yderligere vejledning om annoncekildens effektivitet i Åben budgivning.

Annoncekilde Tredjeparts-SDK er påkrævet Oplysninger om samarbejdsaftale Yderligere oplysninger
AdColony Ja Opret en AdColony-konto. Følg derefter Google Developers-vejledningen til Android eller iOS. Kontakt din AdColony-kontomanager, hvis du har spørgsmål eller problemer.
Ad Generation Nej

En Ad Generation-konto er påkrævet.

Udfyld denne formular. Du bliver derefter kontaktet af en kontorepræsentant inden for 3 dage.

Ad Generation understøtter i øjeblikket kun apps i Japan.

Hvis du har brug for flere oplysninger, kan du gå til virksomhedens website eller kontakte din Ad Generation-kontorepræsentant.
AppLovin Ja Opret en AppLovin-konto. Nuværende kunder kan aktivere Åben budgivning ved at følge Googles vejledning til Android eller iOS. Kontakt din AppLovin Account Manager, eller kontakt AppLovin Support.
Chocolate Platform Nej Udfyld tilmeldingsformularen for at komme godt i gang. --
Facebook Audience Network Ja Du kan indgå en aftale om partnerskab direkte på din AdMob-konto. Få flere oplysninger Hvis du oplever problemer, skal du tilmelde dig en Facebook Audience Network-konto direkte.
Fluct Nej Send denne ansøgning for at komme i gang med tilmeldingen til Åben budgivning. Når Fluct modtager din ansøgning, får du en bekræftelsesmail. Fluct starter med at byde, når udgiveren er blevet integreret.
Improve Digital Nej Indsend denne formular. --
Index Exchange Nej Du kan indgå en aftale om partnerskab direkte på din AdMob-konto. Få flere oplysninger --
Media.net Nej Du kan indgå en aftale om partnerskab direkte på din AdMob-konto. Få flere oplysninger Når du er blevet godkendt af Media.net, hjælper et dedikeret kontoteam fra Media.net dig med at komme i gang med integrationen.
Mobfox Nej Udfyld denne formular for at komme godt i gang. Du bliver kontaktet af en mediesalgsrepræsentant, når formularen er indsendt.
OpenX Nej Du kan indgå en aftale om partnerskab direkte på din AdMob-konto. Få flere oplysninger --
PubMatic Nej Du kan indgå en aftale om partnerskab direkte på din AdMob-konto. Få flere oplysninger

Se Ofte stillede spørgsmål om PubMatic.

Rubicon (Magnite) Nej Du kan indgå en aftale om partnerskab direkte på din AdMob-konto. Få flere oplysninger Se Ofte stillede spørgsmål for at få svar på almindelige spørgsmål, herunder lanceringstidspunkt, ads.txt-oplysninger og andre vigtige oplysninger.
Sharethrough Nej Udfyld denne formular for at komme godt i gang.  Bemærk! Du får tildelt en Sharepoint-kontaktperson, når kontrakten er indgået.
Smaato Nej Udfyld denne formular for at komme godt i gang.

Du kontaktes af en Smaato-repræsentant, når du har indsendt formularen.

Smart Ad Server Nej Udfyld denne formular for at komme godt i gang. --
Sonobi Nej En kundeservicemedarbejder kontakter dig, når denne formular er indsendt. --
Tapjoy Ja Opret en konto på Tapjoys kontrolpanel, og følg vejledningen på supportsiden. Se AdMob-udviklerwebsitet for at få oplysninger om SDK-adaptere til Android eller iOS.
Yieldmo Nej Indsend ansøgningsformularen. --
YieldOne Nej Udfyld denne formular for at komme godt i gang. Hvis du allerede bruger YieldOne, skal du kontakte din PlatformOne Account Manager. YieldOne understøtter kun medier på japansk. Du kan få flere oplysninger og læse mere om kravene i servicevilkårene på YieldOne-ansøgningssiden.

Annoncekilder, der først kan aktiveres efter udførelse af yderligere trin

Bemærk! Nedenstående annoncekilder i Åben budgivning er i øjeblikket kun tilgængelige for en begrænset gruppe betaudgivere i henhold til annoncekildekriterierne.

Hvis du vil bruge en af nedenstående annoncekilder, skal du gøre din Google Account Manager opmærksom på din interesse og indgå en samarbejdsaftale med annoncekilden. I mange tilfælde forudsætter det bare, at der oprettes en konto på startsiden på annoncekildens website. Kontakt din Google Account Manager for at få flere oplysninger.

Annoncekilde Tredjeparts-SDK er påkrævet
Triplelift Nej
UnrulyX Nej
Få flere oplysninger om de annoncekilder, der er tilgængelige til Åben budgivning, og de tilhørende krav i Google Developers-vejledningen til Android og iOS.

Hvordan bruger jeg Åben budgivning?

Åben budgivning er underlagt vores politik for App-platformsfunktioner. Inden du aktiverer Åben budgivning, skal du gennemgå AdMob-adfærdspolitikkerne.