Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Annoncekilder, der understøtter budgivning og forudsætter konfiguration

De annoncekilder, der er angivet nedenfor, er tilgængelige til budgivning, men forudsætter yderligere konfiguration, før de kan bruges som budgivningsannoncekilde. Nedenstående annoncekilder accepterer kun budgivningsannonceanmodninger, hvis der er indgået et kontraktforhold med dem.

Klik på en annoncekildes navn for at få flere oplysninger om, hvordan du indgår partnerskab med annoncekilden, tilknytter dine annonceenheder osv.

Bemærk! Der er andre budgivningsannoncekilder, som automatisk bliver føjet til din konto og ikke forudsætter yderligere konfiguration. Få flere oplysninger om de tilgængelige typer budgivningsannoncekilder

AdColony

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Påkrævet

Yderligere oplysninger:

• Kontakt din AdColony-kontomanager, hvis du har spørgsmål eller problemer.

Ad Generation

Oplysninger om partnerskab:
  • En Ad Generation-konto er påkrævet. Når du har udfyldt denne formular, bliver du kontaktet af en kontorepræsentant inden for tre dage.

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

• Ad Generation understøtter i øjeblikket kun japanske apps. Du kan få flere oplysninger på virksomhedens website eller ved at kontakte din Ad Generation-kontorepræsentant.

AppLovin

Oplysninger om partnerskab:
  • Opret en AppLovin-konto. Nuværende kunder kan aktivere budgivning ved at følge Googles vejledning til Android eller iOS.

SDK fra tredjepart:

• Påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Påkrævet

Yderligere oplysninger:

Chocolate Platform

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

• Ingen

ENGINE Media Exchange (EMX)

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

Fluct

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

• Når Fluct modtager din ansøgning, får du en bekræftelsesmail. Fluct begynder at byde, når udgiverintegrationen er bekræftet.
  • Supportwebsite
  • Kontaktmailadresse: contact@fluct.jp

Improve Digital

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

• Ingen

Index Exchange

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

InMobi Exchange

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

Media.net

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

• Når du er blevet godkendt af Media.net, hjælper et kontoteam fra Media.net dig med at komme i gang med integrationen.
  • Supportwebsite
  • Supportmailadresse: OpenBidding@media.net

Meta Audience Network

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Påkrævet

Yderligere oplysninger:

• Hvis der opstår problemer, kan du tilmelde dig direkte med henblik på at få oprettet en Meta Audience Network-konto.
  • Supportwebsite
  • Kontaktoplysninger: Kontakt Meta Publisher Support-teamet ved at vælge Audience Network på rullemenuen. Du skal have en Meta-konto og en Business Manager-konto for at få adgang til dette link.

Mobfox

Oplysninger om partnerskab:
  • Udfyld denne formular for at komme godt i gang.

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

• Du bliver kontaktet af en mediesalgsrepræsentant, når du har indsendt formularen.

OpenX

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

Pangle

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Påkrævet

Yderligere oplysninger:

• Pangle er i øjeblikket kun tilgængelig i et begrænset antal regioner. Tjek Pangles website for at se de nyeste oplysninger om de understøttede regioner.
  • Hvis du har problemer, kan du kontakte din Pangle-kontomanager eller pangle_support@bytedance.com
  • Pangle Knowledge Center

PubMatic

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

Rubicon (Magnite)

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

• Se Ofte stillede spørgsmål for at få svar på almindelige spørgsmål, f.eks. om lanceringstidspunkt, ads.txt-oplysninger og andre vigtige oplysninger.
  • Supportwebsite
  • Kontaktmailadresse: OBSupport@magnite.com

Sharethrough

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

Smaato

Oplysninger om partnerskab:
  • Udfyld denne formular for at komme godt i gang.

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

• Du bliver kontaktet af en Smaato-repræsentant, når du har indsendt formularen.

Smart Ad Server

Oplysninger om partnerskab:
  • Udfyld denne formular for at komme godt i gang.

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

• Ingen

Sonobi

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

Tapjoy

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Påkrævet

Yderligere oplysninger:

• Se AdMob-udviklerwebsitet for at få oplysninger om SDK-adaptere til Android eller iOS.

Triplelift (beta)

Bemærk! Denne annoncekilde er i øjeblikket kun tilgængelig i en betaversion for en begrænset gruppe udgivere.
Oplysninger om partnerskab:
  • Kontakt din Google-kontomanager, hvis du vil bruge denne annoncekilde.

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

• Ingen

UnrulyX

Oplysninger om partnerskab:
  • Udfyld denne formular for at komme godt i gang

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

• Ingen

Vungle

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Påkrævet

Yderligere oplysninger:

• Supportwebsite
  • Hvis du har problemer, kan du kontakte din Vungle-kontomanager.

Yieldmo

Oplysninger om partnerskab:

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

YieldOne

Oplysninger om partnerskab:
  • Udfyld denne formular for at komme godt i gang.

SDK fra tredjepart:

• Ikke påkrævet

Tilknytning af annonceenheder:

• Ikke påkrævet

Yderligere oplysninger:

• Hvis du allerede bruger YieldOne, kan du kontakte din PlatformOne-kontomanager. YieldOne understøtter kun medier på japansk. Du kan få flere oplysninger og læse mere om kravene i servicevilkårene på YieldOne-ansøgningssiden.