Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Annoncekilder, der understøtter budgivning

I nedenstående tabel kan du få flere oplysninger om de annoncekilder, som i øjeblikket understøtter budgivning. Vi arbejder løbende på at gøre flere annoncekilder tilgængelige til budgivning.

Bemærk! Du skal have indgået en samarbejdsaftale med annoncekilden af typen budgivning, for at den kan acceptere annonceanmodninger fra din AdMob-konto. I mange tilfælde kræver det blot, at du opretter en konto på annoncekildens startside.

Annoncekilder accepterer kun annonceanmodninger via budgivning, hvis der er indgået et kontraktforhold med dem. I nedenstående tabel kan du finde kontaktoplysninger for annoncekilder af typen budgivning.

Annoncekilder, der er tilgængelige for alle udgivere

Hvis du vil bruge en eller flere af nedenstående annoncekilder, skal du først indgå en samarbejdsaftale med annoncekilden. Derefter skal du føje annoncekilden til din formidlingsgruppe og starte budgivning.

Bemærk! Annoncekilder kan selv vælge, om der skal bydes på din annonceanmodning. Dette afgøres på baggrund af deres egen vurdering af din beholdning. Det betyder konkret, at annoncekilder kan vælge ikke at byde på trafik, som de ikke er interesseret i. Kontakt annoncekilden for at få yderligere vejledning om annoncekildens effektivitet i budgivning.

Annoncekilde Tredjeparts-SDK er påkrævet Oplysninger om samarbejdsaftale Yderligere oplysninger
AdColony Ja Opret en AdColony-konto. Følg derefter Google Developers-vejledningen til Android eller iOS. Kontakt din AdColony-kontomanager, hvis du har spørgsmål eller problemer.
Ad Generation Nej

En Ad Generation-konto er påkrævet.

Udfyld denne formular. Du bliver derefter kontaktet af en kontorepræsentant inden for 3 dage.

Ad Generation understøtter i øjeblikket kun apps i Japan.

Hvis du har brug for flere oplysninger, kan du gå til virksomhedens website eller kontakte din Ad Generation-kontorepræsentant.
AppLovin Ja Opret en AppLovin-konto. Nuværende kunder kan aktivere budgivning ved at følge Googles vejledning til Android eller iOS. Kontakt din AppLovin Account Manager, eller kontakt AppLovin Support.
Chocolate Platform Nej Udfyld tilmeldingsformularen for at komme godt i gang. --
Facebook Audience Network Ja Du kan indgå en aftale om partnerskab direkte på din AdMob-konto. Få flere oplysninger Hvis du oplever problemer, skal du tilmelde dig en Facebook Audience Network-konto direkte.
Fluct Nej Du kan indgå en aftale om partnerskab direkte på din AdMob-konto. Få flere oplysninger Når Fluct modtager din ansøgning, får du en bekræftelsesmail. Fluct starter med at byde, når udgiveren er blevet integreret.
Improve Digital Nej Indsend denne formular. --
Index Exchange Nej Du kan indgå en aftale om partnerskab direkte på din AdMob-konto. Få flere oplysninger --
Media.net Nej Du kan indgå en aftale om partnerskab direkte på din AdMob-konto. Få flere oplysninger Når du er blevet godkendt af Media.net, hjælper et dedikeret kontoteam fra Media.net dig med at komme i gang med integrationen.
Mobfox Nej Udfyld denne formular for at komme godt i gang. Du bliver kontaktet af en mediesalgsrepræsentant, når formularen er indsendt.
OpenX Nej Du kan indgå en aftale om partnerskab direkte på din AdMob-konto. Få flere oplysninger --
PubMatic Nej Du kan indgå en aftale om partnerskab direkte på din AdMob-konto. Få flere oplysninger

Se Ofte stillede spørgsmål om PubMatic.

Rubicon (Magnite) Nej Du kan indgå en aftale om partnerskab direkte på din AdMob-konto. Få flere oplysninger Se Ofte stillede spørgsmål for at få svar på almindelige spørgsmål, herunder lanceringstidspunkt, ads.txt-oplysninger og andre vigtige oplysninger.
Sharethrough Nej Udfyld denne formular for at komme godt i gang.  Bemærk! Du får tildelt en Sharepoint-kontaktperson, når kontrakten er indgået.
Smaato Nej Udfyld denne formular for at komme godt i gang.

Du kontaktes af en Smaato-repræsentant, når du har indsendt formularen.

Smart Ad Server Nej Udfyld denne formular for at komme godt i gang.  --
Sonobi Nej Du kan indgå en aftale om partnerskab direkte på din AdMob-konto. Få flere oplysninger --
Tapjoy Ja Opret en konto på Tapjoys kontrolpanel, og følg vejledningen på supportsiden. Se AdMob-udviklerwebsitet for at få oplysninger om SDK-adaptere til Android eller iOS.
UnrulyX Nej Udfyld denne formular for at komme godt i gang. --
Yieldmo Nej Du kan indgå en aftale om partnerskab direkte på din AdMob-konto. Få flere oplysninger --
YieldOne Nej Udfyld denne formular for at komme godt i gang. Hvis du allerede bruger YieldOne, skal du kontakte din PlatformOne Account Manager. YieldOne understøtter kun medier på japansk. Du kan få flere oplysninger og læse mere om kravene i servicevilkårene på YieldOne-ansøgningssiden.

Annoncekilder, der først kan aktiveres efter udførelse af yderligere trin

Bemærk! Nedenstående annoncekilder i budgivning er i øjeblikket kun tilgængelige for en begrænset gruppe betaudgivere i henhold til annoncekildekriterierne.

Hvis du vil bruge en af nedenstående annoncekilder, skal du gøre din Google Account Manager opmærksom på din interesse og indgå en samarbejdsaftale med annoncekilden. I mange tilfælde forudsætter det bare, at der oprettes en konto på startsiden på annoncekildens website. Kontakt din Google Account Manager for at få flere oplysninger.

Annoncekilde Tredjeparts-SDK er påkrævet
Triplelift Nej
Få flere oplysninger om de annoncekilder, der er tilgængelige til budgivning, og de tilhørende krav i Google Developers-vejledningen til Android og iOS.

Hvordan kan jeg bruge budgivning?

Budgivning er underlagt vores politik vedrørende app-platformsfunktioner. Inden du aktiverer budgivning, skal du gennemgå AdMob-adfærdspolitikkerne.