Formidling

Annoncekilder, der understøtter Åben budgivning (beta)

Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig i betaversion for en begrænset gruppe udgivere.

I nedenstående tabel kan du få flere oplysninger om de annoncekilder, der understøtter Åben budgivning.

Bemærk! Du skal have et partnerskab med annoncekilden af typen Åben budgivning, før den kan acceptere annonceanmodninger fra din AdMob-konto. I mange tilfælde kræver det blot, at du opretter en konto på annoncekildens website.

Der skal være indgået et kontraktmæssigt forhold for alle annoncekilder, før der kan accepteres annonceanmodninger fra Åben budgivning. I nedenstående tabel kan du finde kontaktoplysninger for alle annoncekilder af typen Åben budgivning.

Annoncekilder i betaversionen af Åben budgivning: Tilgængelig for alle udgivere, der benytter betaversionen af Åben budgivning

Hvis du vil bruge en eller flere af nedenstående annoncekilder, skal du først indgå en samarbejdsaftale med annoncekilden. Føj derefter annoncekilden til din formidlingsgruppe, og start Åben budgivning.

Bemærk! Annoncekilder kan selv vælge, om der skal bydes på din annonceanmodning. Dette afgøres på baggrund af deres egen vurdering af din beholdning. Det betyder konkret, at annoncekilder kan vælge ikke at byde på trafik, som de ikke er interesseret i. Kontakt annoncekilden for at få yderligere vejledning om annoncekildens effektivitet i Åben budgivning.

Annoncekilde Tredjeparts-SDK er påkrævet Oplysninger om samarbejdsaftale Yderligere oplysninger
AppLovin Ja Tilmeld dig en AppLovin-konto. Kontakt din AppLovin Account Manager, eller kontakt AppLovin Support.
Facebook Ja Tilmeld dig en Facebook Audience Network-konto. Brug linket nederst på brugerfladen i FAN Monetization Manager.
Liftoff Nej Udfyld denne formular. Der kræves ingen bekræftelse fra Liftoff Kontakt GoogleOB@liftoff.io for at få yderligere oplysninger.
PubMatic Nej Udfyld denne formular. Du modtager en bekræftelsesmail fra PubMatic inden for 72 timer. PubMatic byder kun på udgivere, som de har bekræftet. Besvar bekræftelsesmailen admobsupport@pubmatic.zendesk.com for at få yderligere oplysninger.

Annoncekilder i begrænset betaversion af Åben budgivning: Her kræves der yderligere trin inden aktivering

Bemærk! Følgende annoncekilder for Åben budgivning er i øjeblikket kun tilgængelige for en begrænset gruppe betaudgivere efter godkendelse af den pågældende Google Account Manager.

Hvis du ønsker at bruge en af nedenstående annoncekilder, skal der først indgås en samarbejdsaftale med annoncekilden, som skal godkendes af Google. Indgåelse af partnerskab kan f.eks. være at oprette en konto på annoncekildens startside. Kontakt din Google Account Manager for at få flere oplysninger.

Annoncekilde Tredjeparts-SDK er påkrævet
Aarki Nej
AdColony Ja
Fluct Nej
Index Exchange Nej
OpenX Nej
Rubicon Project Nej
Smaato Nej
Tapjoy Ja
Triplelift Nej
UnrulyX Nej
Få flere oplysninger om de annoncekilder, der er tilgængelige til Åben budgivning, og de tilhørende krav i Google Developers-vejledningen til Android og iOS.

Hvordan bruger jeg Åben budgivning?

Åben budgivning er underlagt vores politik for App-platformsfunktioner. Inden du aktiverer Åben budgivning, skal du gennemgå AdMob-adfærdspolitikkerne.