Notifikation

Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Programmer

Løs problemer med app-ads.txt

Gennemgå de oplysninger, du modtager på din konto, for at finde ud af, hvorfor din app-ads.txt-fil ikke kan findes og bekræftes. Følgende tabel indeholder flere oplysninger om fejlfinding af app-ads.txt.

Problem Hvad du kan gøre
App-ads.txt-filen blev ikke fundet. do this

Konfigurer en app-ads.txt-fil, og udgiv den på domænet for dit udviklerwebsite. Følg vejledningen i, hvordan du konfigurerer en app-ads.txt-fil.

Sørg for, at din app er registreret hos Google Play eller Apple App Store, og at dit udviklerwebsite er angivet på appens profilside i Play Butik.

Det kan tage op til 24 timer, før AdMob automatisk crawler og bekræfter dine app-ads.txt-filer. Vent mindst 24 timer på, at app-ads.txt-filens status opdateres.

Bemærk! Hvis du for nylig har tilføjet et udviklerwebsite eller opdateret din appfortegnelse, vil det tage AdMob noget tid at registrere disse ændringer:

• Google Play-apps: Op til 24 timer
  • Apple App Store-apps: Op til syv dage
Dit udviklerwebsite mangler på appens profilside. do this

Føj et udviklerwebsite til appens profilside i Google Play eller Apple App Store. Vi bruger dit websites domæne til at søge efter en app-ads.txt-fil i websitets rodsti. Få flere oplysninger.

Hvis din app er udgivet på flere sprog, skal du bekræfte, at det korrekte udviklerwebsite vises for hver sprogvariant.

Bemærk! Hvis du for nylig har tilføjet et udviklerwebsite eller opdateret din appfortegnelse, vil det tage AdMob noget tid at registrere disse ændringer:

• Google Play-apps: Op til 24 timer
  • Apple App Store-apps: Op til syv dage
Webadressen til dit udviklerwebsite er ikke gyldig. do this Tjek webadressen på dit udviklerwebsite, og sørg for, at den fungerer korrekt. Sørg for, at der ikke er slåfejl i udviklerwebsitets adresse i appfortegnelsen.
Din app-ads.txt-fil hostes på et underdomæne, der ikke understøttes. do this

Sørg for, at din webserver hoster din app-ads.txt-fil eller omdirigerer til den korrekte placering, når du angiver den webadresse til app-ads.txt, der vises på din AdMob-konto. Den webadresse til app-ads.txt, der vises på din konto, er den webadresse, som AdMob bruger til at finde din fil.

Opdater udviklerwebsitet på appens profilside til websitets underdomæne eller et andet domæne, hvis du ikke kan udgive en fil på den aktuelle placering eller vil bruge et andet website.

Se ofte stillede spørgsmål om app-ads.txt for at få flere oplysninger.

Din app-ads.txt-fil er ikke formateret korrekt. do this

Gennemgå specifikationen for autoriserede sælgere af apps fra IAB Tech Lab for at sikre, at du har formateret din fil korrekt.

Tjek din app-ads.txt-fil for problemer som:

• Et manglende eller forkert udgiver-id
  • Eventuelle slåfejl i webadressen eller udgiver-id'et
  • Et forkert formateret udgiver-id
  • Det forkerte domæne, f.eks. hvis admob.com er brugt i stedet for google.com

Kopiér og indsæt det tilpassede kodestykke, som indeholder dit udgiver-id, fra AdMob i din app-ads.txt-fil. Sådan finder du kodestykket:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Klik på Alle apps.
  4. Klik på fanen app-ads.txt.
  5. Klik på Sådan opretter du en app-ads.txt-fil.
  6. Klik på Kopiér ud for det kodestykke, du vil kopiere.
  7. Indsæt kodestykket i din app-ads.txt-fil.
Dit udgiver-id er ikke formateret korrekt. do this

Du skal opdatere app-ads.txt-filen for at formatere dit udgiver-id korrekt.

Kopiér og indsæt det tilpassede kodestykke, som indeholder dit udgiver-id, fra AdMob i din app-ads.txt-fil. Sådan finder du kodestykket:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Klik på Alle apps.
  4. Klik på fanen app-ads.txt.
  5. Klik på Sådan opretter du en app-ads.txt-fil.
  6. Klik på Kopiér ud for det kodestykke, du vil kopiere.
  7. Indsæt kodestykket i din app-ads.txt-fil.
Dit udgiver-id mangler. do this

Du skal opdatere app-ads.txt-filen for at medtage dit udgiver-id.

Kopiér og indsæt det tilpassede kodestykke, som indeholder dit udgiver-id, fra AdMob i din app-ads.txt-fil. Sådan finder du kodestykket:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Klik på Alle apps.
  4. Klik på fanen app-ads.txt.
  5. Klik på Sådan opretter du en app-ads.txt-fil.
  6. Klik på Kopiér ud for det kodestykke, du vil kopiere.
  7. Indsæt kodestykket i din app-ads.txt-fil.
En robots.txt-fil forhindrer Google-crawleren i at crawle din app-ads.txt-fil. do this

App-ads.txt-filen bliver muligvis ignoreret af crawlere, hvis en robots.txt-fil begrænser crawlingen. Hvis webadressen for din app-ads.txt-fil omdirigerer til et andet hostname, skal du være opmærksom på, at eventuelle robots.txt-filer på det efterfølgende hostname også kan påvirke crawlere.

Opdater din robots.txt-fil, så Google kan crawle din app-ads.txt-fil.

Føj følgende to tekstlinjer til din robots.txt-fil:

User-agent: Google-adstxt

Disallow:

Bemærk! Ud over Google-adstxt overholder crawleren også User-agent-poster i robots.txt for Mediapartners-Google og Googlebot.

Er der en app her, som ikke er din? Få flere oplysninger