Programmabeleid van AdMob en AdSense

Funding Choices gebruiken als platform om toestemming te beheren voor IAB TCF v2.0

Funding Choices is een platform om toestemming te beheren (Consent Management Platform, CMP) en dat is geïntegreerd met de advertentieservices van Google, zodat u bezoekers om toestemming kunt vragen zoals vereist onder de privacyregelgeving. Deze oplossing is goedgekeurd voor de AVG op grond van het Transparency and Consent Framework (TCF) v2.0 van het Interactive Advertising Bureau (IAB). Als Funding Choices wordt gebruikt om toestemming te beheren voor advertenties die worden weergegeven via Ad Manager of AdMob, wordt Funding Choices geïntegreerd met de advertentieservices van Google, zodat u toestemming van uw bezoekers kunt krijgen.

U gebruikt Funding Choices zo om toestemming op uw sites en in uw apps te beheren:

1. Klik op Privacy en berichten en dan Ga naar Funding Choices om een account voor Funding Choices in te stellen.
    Voor Ad Manager-gebruikers zijn de gebruikersrolrechten 'Instellingen voor toestemming van gebruikers in de Europese Unie en CCPA weergeven' en 'Instellingen voor toestemming van gebruikers in de Europese Unie en CCPA bewerken' vereist om deze optie te kunnen gebruiken.
  2. Als Funding Choices wordt geopend in een nieuw tabblad of venster, volgt u de prompts om aan de slag te gaan met uw toestemmingsbericht.
Voor tags die niet van Google zijn, kunt u de Funding Choices API gebruiken. Google-tags houden rekening met de instellingen voor aanbieders van advertentietechnologie.

Naar het Helpcentrum van Funding Choices