Raportit

Automaattisesti kerättävät käyttäjän ominaisuudet

Kun käytät Google Mobile Ads SDK:ta, sinun ei tarvitse kirjoittaa lisäkoodia määrättyjen käyttäjän ominaisuuksien automaattista keräämistä varten. Nämä ominaisuudet eivät välttämättä näy AdMob-raportoinnissa, mutta ne ovat käytettävissä Firebase-linkityksen jälkeen. Firebasessa kaikkia näitä käyttäjän ominaisuuksia voi käyttää yleisöehtoina, ja osa niistä on myös käytettävissä yleisinä raporttisuodattimina.

iOS-sovellusten on kerättävä IDFA-tunnisteita, jotta tiedot iästä, sukupuolesta ja kiinnostuksen kohteista voidaan selvittää automaattisesti.
Käyttäjän ominaisuus Tyyppi Kuvaus
Ikä Teksti Tunnistaa käyttäjät kuuden luokan mukaan: 18–24, 25–34, 35–44, 45–54, 55–64 ja 65+
Sovelluskauppa Teksti Kauppa, josta sovellus ladattiin ja asennettiin
Sovelluksen versio Teksti Version nimi (Android) tai kokoelmaversio (iOS)
Maa Teksti Käyttäjän asuinmaa
Laitteen brändi Teksti Mobiililaitteen brändi (esim. Motorola, LG tai Samsung)
Laitteen kategoria Teksti Mobiililaitteen kategoria (esim. puhelin tai tabletti)
Laitteen malli Teksti Mobiililaitteen malli (esim. iPhone 5s tai SM-J500M)
Ensimmäisen avauksen aika Numero Aika (millisekunteina, UTC), jolloin käyttäjä avasi sovelluksen ensimmäistä kertaa (seuraavaan tuntiin pyöristettynä)
Sukupuoli Teksti Tunnistaa käyttäjän sukupuolen
Kiinnostuksen kohteet Teksti Tunnistaa käyttäjän kiinnostuksen kohteet (esim. taide ja viihde, pelit, urheilu)
Kieli Teksti Laitteen käyttöjärjestelmän kieliasetus (esim. englanti tai brasilianportugali)
Uusi/vakiintunut Uusi: Sovellus avattu ensimmäisen kerran 7 viime päivän aikana.
Vakiintunut: Sovellus avattu ensimmäisen kerran yli 7 päivää sitten.
Käyttöjärjestelmäversio Teksti Laitteen käyttöjärjestelmäversio (esim. 9.3.2 tai 5.1.1)