Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Rapporter

Automatisk indsamlede brugeregenskaber

Så længe du bruger SDK for annoncer til Google Mobil, behøver du ikke at skrive yderligere kode for automatisk at indsamle en række brugeregenskaber. Selvom disse ejendomme muligvis ikke er synlige i AdMob-rapportering, vil de være tilgængelige ved linkning til Firebase. I Firebase er alle disse brugeregenskaber tilgængelige til brug under Målgruppebetingelser, og nogle af dem er også tilgængelige som generelle rapportfiltre.

Når det gælder iOS-apps, skal der indsamles IDFA via appen for at få egenskaberne alder, køn og interesser indsamlet automatisk.
Brugeregenskab Type Beskrivelse
Alder Tekst Identificerer brugere ud fra seks kategorier: 18-24, 25-34, 35-44, 45-54, 55-64 og over 65.
App Store Tekst Den butik, som appen blev downloadet og installeret fra.
Appversion Tekst versionName (Android) eller pakkeversion (iOS).
Land Tekst Det land, som brugeren bor i.
Enhedsbrand Tekst Mobilenhedens brandnavn (f.eks. Motorola, LG eller Samsung).
Enhedskategori Tekst Kategorien for mobilenheden (f.eks. mobil eller tablet).
Enhedsmodel Tekst Mobilenhedens modelnavn (f.eks. iPhone 5s eller SM-J500M).
Tidspunkt for første åbning Tal Tidspunktet (i millisekunder, UTC), hvor brugeren først åbnede appen, rundet op til den næste time.
Køn Tekst Identificerer brugere som enten mand eller kvinde.
Interesser Tekst Angiver brugerens interesser, f.eks. "Kunst og underholdning, Spil, Sport".
Sprog Tekst Sprogindstillingen for enhedens OS (f.eks. en-us eller pt-br).
Ny/etableret Ikke tilgængelig Ny: Åbnede appen for første gang inden for de sidste 7 dage.
Etableret: Åbnede appen for første gang for mere end 7 dage siden.
OS-version Tekst Versionen af enhedens OS (f.eks. 9.3.2 eller 5.1.1).