Rapporter

Automatisk indsamlede hændelser

Automatisk indsamlede hændelser aktiveres af grundlæggende interaktioner med din app. Så længe du bruger SDK for annoncer til Google Mobil, behøver du ikke at skrive yderligere kode for at indsamle disse hændelser. Selvom nogle af disse hændelser muligvis ikke er synlige i AdMob-rapportering, er de tilgængelige ved linkning til Firebase. Du kan se hændelsesrapporter i Firebase ved at klikke på fanen Hændelser i Analytics-betjeningspanelet i Firebase-konsollen.

SDK for annoncer til Google Mobil indsamler disse hændelser for Android- og iOS-apps, medmindre andet er angivet.

Hændelsesnavn Aktiveres automatisk Parametre
ad_click når en bruger klikker på en annonce

ad_event_id
ad_exposure når mindst én annonce, der vises af SDK for annoncer til Google Mobil, er på skærmen firebase_screen, firebase_screen_id, firebase_screen_class, exposure_time
ad_impression når en bruger ser en annonceeksponering

ad_event_id
ad_query når en annonceanmodning foretages af SDK for annoncer til Google Mobil ad_event_id
ad_reward når en belønning tildeles af en belønningsannonce, der vises af SDK for annoncer til Google Mobil ad_unit_id, reward_type, reward_value
adunit_exposure når en annonceenhed, der vises af SDK for annoncer til Google Mobil, er på skærmen firebase_screen, firebase_screen_id, firebase_screen_class, exposure_time
app_clear_data når brugeren nulstiller/rydder appdata og fjerner alle indstillinger og logindata
app_exception når appen går ned, eller der opstår en undtagelse fatal, timestamp
app_remove

når en app-pakke fjernes eller "afinstalleres" fra en Android-enhed

Kun for Android

Denne hændelse adskiller sig fra metrics'ene Daglige afinstallationer efter enhed og Daglige afinstallationer efter bruger, som begge rapporteres af Google Play Console. Hændelsen app_remove tæller fjernelser af app-pakker, uanset installationskilde, og antallet ændrer sig, afhængigt af det datointerval du benytter i rapporten. Metrics for Daglige afinstallationer efter enhed og Daglige afinstallationer efter bruger tæller kun fjernelser af app-pakker, hvis de blev installeret fra Google Play, og de rapporteres på daglig basis.

app_update

når appen opdateres til en ny version og lanceres igen

Det forrige appversions-id videregives som en parameter.

Denne hændelse er begrebsmæssigt forskellig fra metric'en Daglige opgraderinger efter enhed, som rapporteres af Google Play Console.  En opgradering henviser til opdateringen af appens binære fil, hvorimod en hændelse af typen app_update aktiveres ved den efterfølgende start af den opgraderede app.

previous_app_version
first_open første gang en bruger starter en app efter installation eller geninstallation

Denne hændelse aktiveres ikke, når brugeren downloader appen på en enhed, men i stedet når vedkommende benytter den første gang. Du kan se de rå downloadtal i Google Play Console eller i iTunes Connect.
previous_gmp_app_id, updated_with_analytics, previous_first_open_count, system_app, system_app_update, deferred_analytics_collection, reset_analytics_cause
in_app_purchase

når en bruger fuldfører et køb i appen, som behandles i App Store i iTunes eller i Google Play (f.eks. ved at tegne et abonnement)

Produkt-id, produktnavn, valuta og mængde overføres som parametre.

Du kan sende hændelser af typen in_app_purchase i Android ved at linke din app til Firebase og knytte din app til Play

Bemærk! Omsætning fra køb i købeapp og refusioner (kun iOS) spores ikke automatisk.

product_id, price, value, currency, quantity, subscription, free_trial, introductory_price
os_update

når enhedens operativsystem opdateres til en ny version.

Det tidligere operativsystems versions-id OVERFØRES som en parameter.

previous_os_version
screen_view Når der forekommer et skærmskift, og et eller flere af følgende kriterier er opfyldt:
  • Det nye skærmklassenavn er et andet end det tidligere skærmklassenavn
  • Det nye skærm-id er et andet end det tidligere skærm-id
firebase_screen, firebase_screen_class, firebase_screen_id, firebase_previous_screen, firebase_previous_class, firebase_previous_id
session_start når en bruger interagerer med appen i længere tid end den minimale sessionsvarigheden efter en periode med inaktivitet, der er længere end varigheden for sessionstimeout.
user_engagement med jævne mellemrum, mens appen er i forgrunden. engagement_time_msec