Aloita

Tiliongelmia koskevat usein kysytyt kysymykset

Alla on vastauksia tiliongelmia koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tilille kirjautuminen

En voi kirjautua tililleni

Tällä vianetsintäominaisuudella voit ratkaista AdMob-tilille kirjautumiseen liittyviä ongelmia.

Miten palautan tilini salasanan?

Siirry tilin palautussivulle ja palauta salasanasi lisäämällä kirjautumisosoitteesi.

Käytöstä poistettu tili

Miksi AdMob-tilin luominen ei onnistu?

Ongelma saattaa johtua niistä AdSense- tai Google Ads ‑tileistä, jotka on liitetty rekisteröitymisessä käyttämääsi Google-tiliin. Jos rekisteröityminen ei onnistu, katso lisätietoja AdMob-rekisteröitymisvirheiden luettelosta.

Voit myös tutustua AdSensen ja Google Adsin käyttöehtoihin:

Miten ilmoitan klikkausten sabotoinnista?

Jos epäilet kolmannen osapuolen käyttävän kelpaamattomia klikkauksia, ilmoita asiasta roskasisältötiimillemme tällä lomakkeella.

Miksi AdMob-tilini poistettiin käytöstä?

Emme voi antaa julkaisijoille tietoa tilin toiminnasta, sillä haluamme pitää havaitsemisjärjestelmämme salaisina. Tämä koskee kaikkia verkkosivuja, käyttäjiä ja kolmannen osapuolen palveluita.

Kuten ehkä tiedät, Google suhtautuu kelpaamattomiin klikkauksiin erittäin vakavasti. Analysoimme kaikki klikkaukset ja impressiot sen varalta, että niiden avulla yritetään keinotekoisesti kasvattaa mainostajan kustannuksia tai julkaisijan tuloja. Jos toteamme AdSense-tilin olevan riski Google Ads ‑mainostajille, saatamme poistaa tilin käytöstä mainostajiemme suojaamiseksi.

Kuten käyttöehdoissamme todetaan, Google arvioi oman harkintansa mukaisesti, millaiset klikkaukset ovat kelpaamattomia.

Jos olet aiemmin käyttänyt AdSensea ja tilisi on poistettu käytöstä kelpaamattomien klikkausten vuoksi, et voi osallistua AdMob-ohjelmaan.

Voinko tehdä valituksen siitä, että tilini on poistettu käytöstä?

Autamme sinua mielellämme kaikkien ongelmien ratkaisemisessa.

Jos tilisi on poistettu käytöstä kelpaamattoman toiminnan vuoksi:

Jos päätös oli mielestäsi virheellinen ja uskot vilpittömästi, etteivät kelpaamattomat klikkaukset johdu sinun tai alaistesi toiminnasta tai huolimattomuudesta, voit tehdä valituksen tilisi käytöstä poistamisesta valituslomakkeella.

Jos tilisi on poistettu käytöstä käytäntöihin liittyvien syiden vuoksi:

Jos päätös oli mielestäsi virheellinen ja uskot vilpittömästi, etteivät käytäntörikkomukset johdu sinun tai alaistesi toiminnasta tai huolimattomuudesta, voit tehdä valituksen tilisi käytöstä poistamisesta Sääntörikkomusvalitus – Tili poistettu käytöstä ‑lomakkeella.

Pyrimme vastaamaan valitukseesi mahdollisimman pian ja toimimaan asian vaatimalla tavalla. Emme kuitenkaan voi taata, että tilisi palautetaan käyttöön.

Huomaa, että kun olemme tehneet valitusta koskevan päätöksen, on mahdollista, että muita samaa asiaa koskevia valituksia ei enää käsitellä eikä sinuun oteta yhteyttä.

Mitä jos mainosten näyttäminen on lopetettu sovelluksessani käytäntörikkomuksen vuoksi ja olen saanut sitä koskevan sähköposti-ilmoituksen?

Jos kyseessä on sovellustason rikkomus, sinulle ilmoitetaan mainosten näytön lopettamisesta AdMob-tililläsi ja sähköpostitse. Voit katsoa lisätietoja rikkomuksesta AdMob-tilisi Käytäntökeskuksesta. Kun rikkomus on korjattu, voit myös pyytää sovelluksen tarkastamista Käytäntökeskuksesta.

Jos kyseessä on tilitason rikkomus, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse mainosten näytön lopettamisesta tililläsi.

Mitä AdMob-välitykselle tapahtuu, jos AdMobin mainosten näyttö sovelluksessani on lopetettu käytäntörikkomuksen vuoksi?

Lisäksi kaikkien AdMob-julkaisijoiden on noudatettava AdSense-käytäntöjä. AdMob-käytäntötiimi pidättää oikeuden lopettaa mainosten näyttäminen sovelluksessasi tai poistaa AdMob-tilisi käytöstä milloin tahansa. Kun korjaat sovelluksiisi tai tiliisi liittyvää käytäntörikkomusta, välitettyjen kolmannen osapuolen verkoston mainosten, oman yrityksen mainosten ja Varauskampanjoiden näyttöä jatketaan normaalisti AdMob-välityksen kautta. Jos tilisi tai sovelluksesi rikkoo alustakäytäntöjä, et voi enää osallistua AdSense- tai AdMob-ohjelmaan etkä AdMob-välitykseen.

Tilini poistettiin käytöstä, koska se oli yhteydessä toiseen käytöstä poistettuun tiliin. Voinko saada lisätietoja?

Kelpaamattomien klikkausten tapaan emme voi antaa julkaisijoille lisätietoja yhteyksistä, joita havaitsemme julkaisijoiden tilien välillä. Otathan huomioon, että kyseinen varotoimi koskee kaikkia julkaisijoita, ja sen tarkoituksena on suojata Googlen havaitsemisjärjestelmää.

Muista myös, että Google pidättää itsellään oikeuden poistaa tilin käytöstä mistä tahansa syystä. Jos toteamme AdMob-tilin olevan riski mainostajille, saatamme poistaa tilin käytöstä mainostajien suojaamiseksi.

Maksetaanko minulle silti ansaitsemani tulot?

AdSensen käyttöehtojen mukaan julkaisijoille, joiden tili on poistettu käytöstä käytäntörikkomusten vuoksi, ei välttämättä enää makseta tuloja. Mikäli mahdollista, hyvitämme tulosi mainostajille. Jos AdMob-tilisi on poistettu käytöstä, et saa myöskään lisämaksuja.

Huomaa myös, että peruutamme kaikki maksamattomat sekit tileillä, jotka on poistettu käytöstä käytäntörikkomusten vuoksi. Jos saat vielä sekkejä, älä talleta niitä, sillä pankkisi voi periä maksun peruutetun sekin tallettamisesta.

Montako tiliä minulla voi olla?

Kullakin käyttäjällä voi olla kerrallaan käytössä yksi AdMob-tili. Päällekkäisiä tilejä ei sallita.

Jos sinulla on useita AdMob-tilejä, sinun on valittava niistä yksi, jonka haluat säilyttää, ja peruutettava ylimääräiset tilit

Jos et pääse kirjautumaan jollekin tilillesi, pyri ratkaisemaan ongelma käyttämällä kirjautumisen vianetsintäominaisuutta.