Ofte stillede spørgsmål om betalinger

Nedenfor finder du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om betalinger.

Betalingsproces

Hvor er min betaling?

Gennemfør de trin, der skal udføres for at modtage betaling, for at sikre, at du er kvalificeret til at modtage betalinger. Hvis du stadig har problemer, skal du bruge dette værktøj til fejlfinding til at finde ud af, hvor din betaling er.

Hvornår begynder jeg at modtage betalinger?

Du bliver muligvis bedt om at lave en adressebekræftelse og en bekræftelse af telefonnummer, inden du kan modtage betalinger.

Hvis din indtjening har nået betalingsgrænsen, og du har fuldført trinnene til modtagelse af betaling, opsamles din indtjening indtil den 21. i måneden. Vi udsteder kort herefter en betaling til dig. Hvis din indtjening f.eks. når betalingsgrænsen i slutningen af februar, sender vi dig en betaling efter den 21. marts. Få flere oplysninger om betalingsplanen.

Hvis din aktuelle saldo ikke har nået betalingsgrænsen ved slutningen af måneden, overfører vi din indtjening til den efterfølgende måned, indtil du når betalingsgrænsen.

Bemærk! Hvis en udgivers konto overtræder Google Servicevilkår, kan vi tilbageholde udbetalinger (fra og med det tidspunkt, hvor Google iværksætter sine undersøgelser af en potentiel overtrædelse), fratrække indtjening fra udviklerens konto og/eller tilbagebetale annoncører for de klik, der er modtaget på udviklerens app(s). Desuden gælder det, at hvis en udvikler har overskredet fristen for en betaling til Google i forbindelse med Google Ads-programmet, forbeholder vi os retten til at tilbageholde betalinger, indtil alle udestående betalinger er foretaget.

Hvad er forskellen på estimeret og endelig indtjening?

Den estimerede indtjening, som du ser i AdMob, er estimater for din seneste kontoaktivitet. Denne indtjening er dog ikke endelig før månedens udløb og vil derfor ikke nødvendigvis afspejle det beløb, du ender med at få udbetalt.

Den endelige indtjening er det nøjagtige indtjeningsbeløb, der omfatter al omsætning, som du får udbetalt for gyldige klik og eksponeringer. Disse beløb svarer til den nuværende saldo på siden Betalinger. Når vores indtjeningsposter er blevet behandlet og bekræftet den 2. i måneden, posteres den nuværende saldo fra den foregående måned på siden Betalinger.

Hvad er forskellen mellem indtjening og udbetaling?

Indtjening er den omsætning, du optjener gennem din deltagelse i AdMob-programmet. På siden Transaktioner kan du se den endelige indtjening for en hvilken som helst måned. Når din ikke-betalte indtjening når betalingsgrænsen, og du har fuldført trinnene til modtagelse af betaling , udbetaler Google din indtjening ifølge betalingsplanen. Du kan se betalingsbeløbet for hver af de måneder, hvor du har nået betalingsgrænsen, på denne side.

Kan jeg tilbageholde mine AdMob-betalinger midlertidigt?

Kan jeg ændre min betalingsplan eller min betalingsgrænse?

Du kan øge din betalingsgrænse til en værdi, der er højere end standardbetalingsgrænsen, hvis du vil modtage dine betalinger i større portioner.

Udfør følgende trin for at øge betalingsgrænsen.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Click Indstillinger Betalinger > Administrer indstillinger.
  3. Next to Payment schedule, click Rediger.
  4. In the Increase payment threshold field, enter the new payment threshold value.
  5. Klik på Gem.

Det er i øjeblikket ikke muligt at ændre betalingsplanen. Du kan dog vælge at tilbageholde dine betalinger midlertidigt.

Hvorfor gik min testindbetaling ikke igennem?

Der kan være en række årsager til, at din testindbetaling mislykkedes. De mulige årsager findes på den detaljerede liste nedenfor.

• Forkert bankkontonummer eller bankkode (obligatoriske oplysninger varierer efter land).
  • Problemer med din kontotype (vi understøtter i øjeblikket ikke opsparingskonti i USA).
  • Bankkontoen er lukket.
  • Banken ligger ikke i samme land, som er angivet på din AdMob-konto.
  • Bankkontoen er ikke i den lokale valuta for det land, som du har angivet på din AdMob-konto.
  • Bankkontoen er ikke defineret til at modtage indgående ACH/EFT.
  • Din bankkode er ændret på grund af en nylig bankfusion.

Hvis din testindbetaling mislykkedes, får du vist meddelelsen "Indbetaling mislykkedes" på siden Konto > Betalinger > Betalingsindstillinger. Hvis du får vist denne meddelelse, opfordrer vi dig til at angive dine bankoplysninger igen, for at sikre at problemet ikke skyldes en indtastningsfejl. Du kan evt. kontakte din bank for at få bekræftet de oplysninger, som du skal indsende, og derefter forsøge igen.

Hvordan anmoder jeg om genudstedelse af en check?

Du kan bruge dette værktøj til fejlfinding til at anmode om udstedelse af en check, hvis det er nødvendigt. På hvert trin får du en vejledning eller flere spørgsmål som en hjælp til at indkredse det aktuelle problem. Du opnår de bedste resultater ved at følge vejledningen nøje.

Kan jeg donere min AdMob-indtjening til velgørende formål?

Vi tilbyder i øjeblikket ikke muligheden for at donere din AdMob-indtjening til velgørende formål direkte fra din konto. Når du har modtaget dine AdMob-betalinger, kan du dog bruge din indtjening til et hvilket som helst formål.

Hvis du vælger at donere din indtjening, vil vi bede dig om ikke at placere en tekst i dine apps med oplysninger om, at hele eller en del af din annonceindtjening går til velgørende formål. Da erklæringer af denne art kan skabe uberettiget opmærksomhed om annoncerne, og da vi ikke kan kontrollere, hvordan indtjeningen i sidste ende bruges, er sådanne erklæringer ikke tilladt i henhold til vores programpolitikker.

Sender I en faktura eller en betalingskvittering?

Ja. Du kan altid finde en betalingskvittering på din konto, når vi udsteder en betaling til dig. Kvitteringen kan udskrives og indeholder relevante oplysninger om din betaling. Du kan udskrive den for at holde styr på alle dine betalinger, tage den med i banken, når du indsætter din AdMob-check, eller bruge den i forbindelse med bogføring.

Sådan får du adgang til betalingskvitteringen for en bestemt betaling:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Indstillinger Betalinger > Administrer indstillinger.
  3. Click View transactions.

Du bliver sendt videre til din betalingskvittering. Vær opmærksom på, at denne kvittering kun må bruges i overensstemmelse med Google Servicevilkår.

Adresse/pinkodebekræftelse

Hvorfor har jeg ikke modtaget min pinkode?

Der kan være flere forskellige grunde til, at du ikke har modtaget din pinkode endnu.

• Der går en uge, efter at du har oprettet en AdMob-konto, til pinkoden genereres og sendes til dig.
  • Det tager som regel op til fire uger, før du modtager pinkoden med posten. Det kan dog tage længere tid, afhængigt af hvor du bor. Hvis du ikke har modtaget din pinkode efter fire uger, skal du anmode om en ny.
  • Din betalingsadresse er ikke gyldig. Brug et øjeblik på at gennemgå og opdatere din betalingsadresse.

Kan I sende en pinkode til min nye adresse?

Hvis der er en fejl i din adresse, eller hvis du er flyttet til en ny adresse, skal du opdatere din betalingsadresse. Når din adresse er blevet opdateret, kan du anmode om, at en ny pinkode sendes til din opdaterede adresse.

Kan jeg bruge min gamle pinkode, efter at jeg har anmodet om en ny pinkode?

Ja. Alle de erstatningspinkoder, der udstedes til din konto, er nøjagtige dubletter af originalen, så du kan angive en hvilken som helst af de pinkoder, du modtager, uanset hvilken der ankommer først.

Hvorfor kan jeg ikke se siden Betalinger på min AdMob-konto?

Du kan have problemer med at indlæse betalingssiden, hvis din browser blokerer tredjepartscookies. Dette kan løses ved at aktivere tredjepartscookies og opdatere siden. Få flere oplysninger om cookies i Chrome og Safari.
 Har du stadig problemer med din pinkode og din adressebekræftelse? Få flere oplysninger.