Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Sovellukset

Julkaisijan UKK

Alla on vastauksia joihinkin useimmin kysyttyihin kysymyksiin:

Laajenna kaikki  Tiivistä kaikki

SDK

Mistä voin ladata Google Mobile Ads SDK:n?

Jos haluat ladata Google Mobile Ads SDK:n, klikkaa jotakin seuraavista linkeistä:

Mistä löydän ohjeita SDK:n integroimiseen?

Jos sinulla on tekniikkaa koskevia kysymyksiä, jotka liittyvät iOS SDK:hon tai Android SDK:hon, tutustu Google Developers -verkkosivustoon. Jos et löydä ratkaisua ongelmaasi, voit lähettää kysymyksesi kehittäjien keskusteluryhmään.

Kehittäjien keskusteluryhmässä saat parhaiten teknistä tukea henkilökunnaltamme ja muilta kehittäjiltä. Huomaa, että keskusteluryhmän kieli on toistaiseksi englanti.

Mainosten näyttö

Minulla on tehokkuuteen liittyviä ongelmia
Käytä tätä vianetsintäominaisuutta AdMob-tiliin liittyvien tehokkuusongelmien ratkaisemiseen.
Kuinka nopeasti mainokset alkavat näkyä ensimmäisen mainospyynnön jälkeen?

Kun sovellukset on äskettäin rekisteröity AdMobiin, mainosjakauman muodostuminen kestää yleensä korkeintaan tunnin ja siihen saatetaan tarvita joitakin mainospyyntöjä. Tästä syystä et välttämättä näe impressioita heti.

Huom. Joissakin tapauksissa aikaa voi mennä enemmänkin kuin tunti. Odota 24 tuntia, ennen kuin pyydät lisäapua.

Kun sovelluksesi lähettää pyyntöjä säännöllisesti, näet johdonmukaisempia tuloksia. Huomaa, että testimainokset käyttävät samoja kanavia kuin julkaistut mainokset. Testimainoksen palauttaminen osoittaa, että sovellus saa yhteyden verkkoomme.

Jos sinua pyydettiin lähettämään Android-paketti (APK) tai Google-mainosten näyttämisessä Android-sovelluksessa on ongelmia, voit täyttää Android-paketin lähetyslomakkeen

Kuinka voin ilmoittaa tilini kelpaamattomista klikkauksista?
Jos epäilet kelpaamatonta klikkaustoimintaa tililläsi, ilmoita siitä roskapostitiimillemme tällä lomakkeella.
Miten saan CPM-bannereita ja välimainoksia?

Voimme tällä hetkellä tarjota CPM-bannereita ja välimainoksia vain tietylle ryhmälle julkaisijoita. Julkaisijat on valittu sen perusteella, mikä heidän tehokkuutensa on klikkauskohtaisten mainosten verkossa. Myös muut mainostajien kysyntään liittyvät tekijät vaikuttavat valintaan.

Google AdMob -tiimi ottaa sinuun yhteyttä, jos sovelluksesi oikeuttaa sinut CPM-bannereihin tai välimainoksiin.

Mistä löydän sovelluskauppani URL-osoitteen?

Google Play

1. Siirry Google Play Kaupan sivulle.
  2. Etsi sovelluksesi ja siirry sen sivulle.
  3. Kopioi URL-osoite. Google Play Kaupan URL-osoite on muodoltaan seuraavanlainen:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=<paketin_nimi>

Google Playn URL-osoite sovellussivulla

Huom. Yksityisiä Google Play ‐sovelluksia ei voi linkittää AdMobiin. Kaikkien Android-sovellusten on oltava julkisesti saatavilla tuetussa kaupassa, jotta ne voidaan linkittää AdMobiin.

Applen App Store

1. Siirry Applen App Storen sivulle.
  2. Etsi sovelluksesi ja siirry sovelluksen sivulle.
  3. Kopioi URL-osoite. Applen App Storen URL‑osoite on muodoltaan seuraavanlainen:
    http://apps.apple.com/<maa>/app/<sovelluksen-nimi>/id<kaupan-tunnus>

iTunes-sovelluksen URL-osoite tilin asetuksissa

Kuinka voin palauttaa poistetun mainosyksikön?
Mainosyksikköä ei tällä hetkellä voi palauttaa sen poistamisen jälkeen. Mainosten näyttö ja poistettuun mainosyksikköön liittyvät asetukset poistetaan käytöstä, etkä voi enää käyttää mainosyksikköä sovellussivulta. Voit kuitenkin edelleen nähdä mainosyksikön aiemmat tiedot, jos se loi raportointidataa valitulta ajanjaksolta.