Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Analysér din A/B-test, og foretag en handling

Dataene opdateres regelmæssigt på din formidlingsgruppeside. Du kan når som helst i løbet af de 90 dage ud fra dataene beslutte dig for at afslutte testen og vælge en variant.Når du vælger en variant, vil den blive brugt til konfiguration af din formidlingsgruppe for 100 % af dine brugere.

Sådan får du adgang til og overvåger din A/B-test:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Vælg formidlingsgruppen med den A/B-test, du vil se.

For at hjælpe dig med at analysere resultaterne af din A/B-test rapporterer AdMob den skalerede månedlige indtjening for variant A og variant B. Skaleret månedlig indtjening er et estimat af, hvor meget du kan tjene på 28 dage, hvis du anvender denne variant på 100 % af dine brugere. Det er en retvisende sammenligning, som giver et mere præcist billede af, hvordan hver enkelt variant klarer sig.

Bemærk! AdMob begynder at beregne din skalerede månedlige indtjening fire dage efter, at du starter A/B-testen, og når du når op på 10.000 eksponeringer.

Tjek forskelle i skaleret månedlig indtjening øverst på A/B-testsiden for at få et overblik over forskellen mellem varianterne.

Du kan også se den estimerede indtjening, eCPM og matchprocent for variant A og variant B, som opdateres i løbet af testen. Disse data viser også, hvordan hver enkelt annoncekilde klarer sig i hver af varianterne, så du nemt kan sammenligne effektiviteten for en annoncekilde på tværs af begge varianter.

Forstå resultaterne

Når en test begynder, sammenligner AdMob den skalerede månedlige indtjening i begge varianter for at afgøre, hvilken variant der vil være mest effektiv. AdMob viser den førende variant på A/B-testsiden, når en variant konsekvent og markant har vist sig at være den mest effektive. Vi angiver også en anbefalet handling: "Behold original" (hvis variant A er mere effektiv) eller "Anvend variant B" (hvis variant B er mere effektiv).

Vi viser også, hvor sikker AdMobs vurdering af den førende variant er, ved at angive en estimeret sandsynlighed i procent (f.eks. "99 % (estimeret) sandsynlighed for, at variant A vil være mere effektiv end B").

AdMob fastslår, hvilken variant der er den førende, og hvad sandsynligheden er i procent, ved hjælp af følgende kriterier:

• I hvor høj grad den førende variant konsekvent er mere effektiv end den anden.
  • Hvor stor forskellen er på varianternes effektivitet.
  • Mængden af tilgængelige data. Vi anbefaler at vælge en annonceenhed med en betydelig mængde trafik for at øge den mængde data, der er tilgængelig i løbet af testen. Bemærk! Testen skal modtage mindst 10.000 annonceanmodninger, for at AdMob kan nå frem til et resultat.

En større og mere ensartet forskel i effektivitet samt en stor mængde data hjælper AdMob med at opnå en større procentvis sandsynlighed.

Hvis et af disse kriterier ikke er opfyldt, kan AdMob ikke vurdere, hvilken variant der er den førende. I så fald vises der ikke noget sikkert resultat på A/B-testsiden. Du vil dog stadig kunne se testens metrics for hver variant.

Når brugertildelingen er angivet til mindre end 50 %, er dataene for variant B en skaleret beregning. Det betyder, at dataene kan anvendes til en retvisende sammenligning, fordi AdMob beregner dataene for variant B, som om brugerfordelingen for denne variant havde været tilsvarende.

Hvis brugertildelingen for variant B f.eks. er angivet til 10 %, skaleres den estimerede indtjening med en faktor 9. Det giver dig mulighed for at foretage en retvisende sammenligning med variant A (som har en brugertildeling på 90 %). Så hvis variant B tjener 10 USD, er den skalerede beregning for variant B's indtjening på 90 USD.

Foretag en handling

Vi anbefaler, at du lader testen køre i mindst to uger, før du foretager en handling.Du kan når som helst i løbet af de 90 dage beslutte dig for en variant. Når du vælger en variant, vil den blive brugt til konfiguration af din formidlingsgruppe for 100 % af dine brugere.Tag højde for forskellen i estimeret indtjening og den estimerede procentvise sandsynlighed, når du beslutter dig for at vælge en variant.

Du kan vælge at beholde variant A eller anvende variant B:

• Klik på Behold for at vælge variant A. Det betyder, at den oprindelige konfiguration af formidlingsgruppen bevares.
  • Klik på Anvend for at vælge variant B. Det betyder, at vi anvender variantens indstillinger på din konto.

Hvis du ikke vælger en variant efter de 90 dage, stopper testen, og variant A benyttes for 100 % af brugerne, også selvom denne variant ikke var den førende.

Efter eksperimentet slutter, har du 30 dage til at vælge en variant, inden testen udløber, og variant B slettes.

Bemærk! Du kan få flere oplysninger om A/B-test i rapporten Formidling