Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Opret en annonceenhed til annoncer ved åbning af app

Annonceenheder med annoncer ved åbning af app vises på indlæsnings- eller splash-skærmen, når brugeren åbner din app eller skifter tilbage til din app.

Hvorfor er det en god idé at bruge annoncer ved åbning af app? Annoncer ved åbning af app er udviklet med henblik på enkel og problemfri integration i åbningen af appen eller i forbindelse med appskift. Det unikke layout til annoncer ved åbning af app giver den bedste brugeroplevelse for denne placering.

Indtil videre er det kun tekst-, billed-, rich media- og videoannoncer, der kan vises i annonceenheder med annoncer ved åbning af app.

Vejledning vedrørende annoncer ved åbning af app i AdMob

Sørg for at gennemgå sektionen Politik og vejledningen vedrørende annoncer ved åbning af app i Hjælp til AdMob, inden du implementerer annonceenheder til annoncer ved åbning af app i dine apps.

Apps, der er med i Google Play-programmet For hele familien, er ikke kvalificerede til at bruge annoncer ved åbning af app.

Sådan opretter du en annonceenhed til annoncer ved åbning af app:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Vælg navnet på den app, du opretter denne annonceenhed for. Hvis du ikke kan se den på listen over nylige apps, kan du klikke på Tilføj app og oprette en ny app. Du kan også klikke på Se alle apps og søge i en liste med alle de apps, du har føjet til AdMob.
  4. Klik på Annonceenheder i sidebjælken.
  5. Klik på Kom godt i gang. Hvis du allerede har oprettet annonceenheder til denne app, skal du klikke på Tilføj annonceenhed
  6. Klik på Vælg for annonceformatet annonce ved åbning af app.
  7. Giv denne annonceenhed et navn. Tip! Brug relevante oplysninger, såsom annonceformat og placeringen i din app, så det er nemmere at identificere senere.

8. (valgfrit) Angiv de avancerede indstillinger for denne annonceenhed:
    • Annoncetype: Vælg de annoncetyper, der er må vises i denne annonceenhed. Det er kun annoncetyperne tekst-, billed-, rich media- og videoannoncer, der er tilgængelige til annonceenheder til annoncer ved åbning af app.
    • Frekvensbegrænsning: Afgør, hvor mange gange denne annonceenhed kan vise en annonce til den samme bruger. Du kan vælge ikke at sætte en grænse, eller du kan begrænse antallet af viste annoncer for hver bruger pr. minut, time eller dag.
    • Bundgrænse for eCPM: Du kan angive en bundgrænse for eCPM (også kaldet minimum-eCPM) for hver annonceenhed, du opretter. Dette anmoder AdMob-netværket om ikke at vise annoncer til denne annonceenhed med eCPM-værdier under den minimum-eCPM, du har angivet. Vælg, hvordan du vil angive bundgrænsen for eCPM:

1.  Google-optimeret: Med Google-optimerede indstillinger angives der en række dynamiske bundgrænser ud fra brugernes geografiske placeringer, annonceenhedstrafikken og historiske data. Ved hjælp af Google-optimerede bundgrænser for eCPM kan du maksimere den samlede omsætning. Du kan vælge, hvordan Google optimerer din bundgrænse for eCPM, ved at vælge en af følgende metoder:
        • Høj bundgrænse (beta): Google maksimerer antallet af annoncer med høj værdi.
        • Middelhøj bundgrænse (beta): Google vil afbalancere forholdet mellem værdifulde annoncer og opfyldningsraten.
        • Alle priser: Google maksimerer opfyldningsraten for alle prispunkter.
          Visning af eCPM for annonceenheder på AdMob-grænsefladen
      2. Manuel bundgrænse: Du kan angive en minimum-eCPM for hver annonceenhed manuelt. AdMob-netværket viser ikke annoncer med en eCPM, der ligger under den minimum-eCPM, du har angivet for annoncenheden.
      3. Deaktiveret: Der er ingen bundgrænse for eCPM for denne annonceenhed.
      Bemærk! Denne bundgrænse for eCPM gælder kun for AdMob-netværket. Den gælder ikke for tredjepartsannoncenetværk og tilpassede hændelser, der er konfigureret som annoncekilder i en formidlingsgruppe.
    • (valgfrit) Landespecifikke bundgrænser: Hvis du har aktiveret en bundgrænse for eCPM i det forrige trin, kan du klikke på Tilføj landespecifikke bundgrænser for at tilføje landespecifikke bundgrænser for eCPM for denne annonceenhed. Landespecifikke bundgrænser for eCPM tilsidesætter kun denne annonceenheds globale eCPM-værdi, når annonceanmodninger kommer fra det valgte land.
      1. Vælg et land, som du ønsker at angive en bestemt bundgrænse for. Det føjes til listen over valgte lande. Du kan vælge hele regioner eller udvide den enkelt sektion, så du kan se de enkelte lande i en region.
      2. Klik på Rediger ud for det land eller område, du har valgt, og angiv en bundgrænseværdi for eCPM.
      3. Klik på Indstil for at gemme eCPM-værdien.
      4. Gentag disse trin efter behov.
  9. Klik på Opret annonceenhed.
  10. Følg vejledningen i Google Developers-dokumentationen (Android og iOS) vedrørende implementering af annoncer ved åbning af app. Du skal bruge dit app-id og dit annonceenheds-id i forbindelse med implementeringen.
    Denne annonceenhed viser først annoncer, når du har fuldført dette trin. Hvis du ikke er klar til at implementere annonceenheden, kan du klikke på Send via mail for at sende vejledningen via mail eller klikke på Udført for at forlade siden.