Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

AdMob- og AdSense-programpolitikker

Integration med de tekniske specifikationer i IAB CCPA Framework

Google er i øjeblikket ikke underskriver af IAB's begrænsede aftale for tjenesteudbydere vedrørende privatliv. Vi har dog integreret de tekniske specifikationer i IAB's CCPA Framework v1.0 i Ad Manager, AdSense og AdMob som anført nedenfor.

Teknisk integration

Google understøtter de tekniske specifikationer i IAB Tech Lab v1.0 for læsning af us_privacy-strengen i vores annonceprodukter for udgivere og anvender begrænset databehandling, når strengen angiver, at en bruger har valgt fra (se yderligere oplysninger nedenfor).

Vores annoncetags interagerer med udgiverens side for at hente us_privacy-strengen. Udgivere, der vælger at bruge IAB-signalet, skal følge den tekniske specifikation fra IAB Tech Lab og implementere strengen us_privacy på deres sider.

• Når IAB-strengen angiver, at en bruger ikke har fravalgt, ændres annoncevisningsadfærden ikke, og IAB-signalet vil ikke blive overført yderligere til andre leverandører.
  • Når IAB-strengen angiver, at en bruger har fravalgt, aktiverer Google begrænset databehandling (som beskrevet i Hjælp til Ad Manager, AdSense og AdMob). Når begrænset databehandling er aktiveret, sender Google ikke kald til tredjeparter via RTB, og signalet bliver ikke overført til andre leverandører.

AdSense til søgning, AdSense for Shopping og AdSense til domæner

I forbindelse med AdSense til søgning, AdSense for Shopping og AdSense til domæner lanceres understøttelse af IAB-signaler i slutningen af januar. Udgivere, der vil begrænse databehandling, kan gøre det ved at følge denne vejledning.

Support til app

Se appudviklerwebsitet for at få flere oplysninger om implementering af us_privacy-strengen for Google Mobile Ads SDK.

Understøttelse af IMA-SDK

Få flere oplysninger om implementering af us_privacy-strengen for Google Interactive Media Ads SDK på udviklerwebsitet for IMA-SDK.

IMA-SKD

IMA DAI-SDK

Funding Choices

Funding Choices vurderer IAB for CCPA. Vi deler flere oplysninger om vores produktplaner i 1. kvartal af 2020. På denne side i Hjælp til AdSense kan du få flere oplysninger om, hvordan Funding Choices hjælper partnere med at overholde CCPA.