Centrum voor advertentiebeoordeling en blokkeeropties

De bron van het advertentiemateriaal identificeren (bèta)

Deze functie is momenteel als bètaversie beschikbaar voor een beperkte groep uitgevers.

Wanneer een advertentieovereenkomst wordt gevonden met de functie 'Afbeeldingen zoeken' van het Centrum voor advertentiebeoordeling, wordt de bron van het advertentiemateriaal weergegeven in de zoekresultaten. Het kan om een van de volgende bronnen gaan:

• Bepaalde advertentiebronnen voor 'Open bieden'
  • AdX Exchange
  • Campagnes

Bekijk de onderstaande tabel voor meer informatie over elke ondersteunde, identificeerbare bron.

Ondersteunde bestandsindelingen Blokkeren Beperkingen
Advertentiebron voor 'Open bieden'

Alleen png

Opmerking: U moet een origineel png-bestand uploaden als u overeenkomsten van advertentiebronnen voor 'Open bieden' wilt zien. Meer informatie.

Klik op de advertentie in de resultaten van de advertentieovereenkomsten om te zien uit welke advertentiebron voor 'Open Bieden' de advertentie afkomstig is.

Neem rechtstreeks contact op met de advertentiebron voor 'Open bieden' om actie te ondernemen.

Alleen geselecteerde advertentiebronnen voor 'Open Bieden' kunnen worden geïdentificeerd met behulp van 'Afbeeldingen zoeken'.

Raadpleeg de png-richtlijnen.

AdX Exchange

Alleen png

Opmerking: U moet een origineel png-bestand uploaden als u overeenkomsten van AdX Exchange wilt zien. Meer informatie.

Klik op Blokkeren om deze instantie van de advertentieovereenkomst te blokkeren.

U kunt ook meer informatie over de advertentieovereenkomst bekijken, inclusief uit welk netwerk de advertentie afkomstig is, door op de advertentie in de resultaten te klikken.

Raadpleeg de png-richtlijnen.
Campagnes

Alleen png

Opmerking: U moet een origineel png-bestand uploaden als u overeenkomsten van campagnes wilt zien. Meer informatie.

U kunt advertenties van campagnes in het Centrum voor advertentiebeoordeling niet blokkeren.

Raadpleeg de png-richtlijnen.

Png's gebruiken om de bron van advertentiemateriaal te identificeren

Volg deze richtlijnen om ervoor te zorgen dat uw afbeelding kan worden gebruikt om bronnen van advertentiemateriaal nauwkeurig te identificeren:

• Upload een origineel png-bestand.
  • Pas het screenshot niet aan nadat deze is gemaakt. U kunt het screenshot wel bijsnijden tot alleen de advertentie zolang de hele advertentie nog zichtbaar is.
  • Converteer een afbeelding niet naar png (met andere woorden, sla een jpg niet op als een png)

Screenshots gemaakt op Android-apparaten worden automatisch opgeslagen als png.

Voor screenshots die op iOS-apparaten worden gemaakt, volgt u de volgende stappen om deze op te slaan als een png-bestand:

1. Maak een screenshot.
  2. Klik op Opslaan in foto's
  3. Open de app 'Foto's' en klik op het screenshot.
  4. Klik in het screenshot op Delen.
  5. Selecteer de e-mailapp.
  6. Verzend de afbeelding naar uzelf en selecteer Werkelijk formaat voor het afbeeldingsformaat, waarna de afbeelding wordt verzonden als een png-bestand. Als u andere formaten dan Werkelijk formaat verzendt, worden deze verzonden als jpg.

Advertentiebronnen voor 'Open bieden' identificeren met 'Afbeeldingen zoeken'

Alleen geselecteerde advertentiebronnen voor 'Open Bieden' kunnen worden geïdentificeerd met behulp van 'Afbeeldingen zoeken' in het Centrum voor advertentiebeoordeling. Advertentiebronnen voor 'Open bieden' die 'Afbeeldingen zoeken' ondersteunen:

• Facebook Audience Network
  • Elke advertentiebron voor 'Open bieden' die voor weergave de SDK voor mobiele advertenties van Google gebruikt