Center for annoncegennemgang og kontrolelementer for blokering

Identificer kilden til annoncematerialet (beta)

Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig i betaversion for en begrænset gruppe udgivere.

Når der bliver fundet et annoncematch ved hjælp af billedsøgningen i Center for annoncegennemgang, vises kilden til annoncematerialet i søgeresultaterne. Kilder kan være en af følgende:

• Visse annoncekilder af typen Åben budgivning
  • AdX Exchange
  • Kampagner

Find oplysninger om hver enkelt understøttet identificerbar kilde i tabellen nedenfor.

Understøttede filformater Sådan blokerer du dem Begrænsninger
Annoncekilde af typen Åben budgivning

Kun PNG

Bemærk! Du skal uploade en original PNG-fil, hvis du vil se match fra annoncekilder af typen Åben budgivning. Få flere oplysninger.

Klik på annoncen i resultaterne med annoncematch for at se, hvilken annoncekilde af typen Åben budgivning der leverede annoncematerialet.

Kontakt annoncekilden af typen Åben budgivning direkte for at foretage en handling.

Det er kun visse annoncekilder af typen Åben budgivning, der kan identificeres ved hjælp af billedsøgning.

Læs retningslinjerne for PNG-filer.

AdX Exchange

Kun PNG

Bemærk! Du skal uploade en original PNG-fil, hvis du vil se match fra annoncekilder af typen Åben budgivning. Få flere oplysninger.

Klik på Bloker for at blokere dette annoncematch.

Du kan også se flere oplysninger om annoncematchet, herunder hvilket netværk der viste annoncematerialet, ved at klikke på annoncen i resultaterne.

Læs retningslinjerne for PNG-filer.
Kampagner

Kun PNG

Bemærk! Du skal uploade en original PNG-fil, hvis du vil se match fra kampagner. Få flere oplysninger.

Du kan ikke blokere annoncematerialer fra kampagner i Center for annoncegennemgang.

Læs retningslinjerne for PNG-filer.

Brug PNG-filer til at identificere kilden til annoncematerialet

Brug følgende retningslinjer for at sikre, at dit billede kan bruges til helt præcist at identificere kilder til annoncematerialer:

• Upload en original PNG-fil.
  • Rediger ikke screenshottet, efter at det er taget. Du kan beskære screenshottet, så det kun er annoncen, der vises. Hele annoncen skal dog stadig være synlig.
  • Konverter ikke et billede til PNG (dvs. gemme en JPG-fil som en PNG-fil).

Screenshots taget på Android-enheder gemmes automatisk som PNG.

Hvis du tager et screenshot på en iOS-enhed, skal du bruge følgende vejledning til at gemme det som en PNG-fil:

1. Tag et screenshot.
  2. Tryk på Arkiver til Fotos
  3. Åbn appen Fotos, og tryk på screenshottet.
  4. Tryk på Del på screenshottet.
  5. Vælg appen Mail.
  6. Send billedet til dig selv, og vælg Faktisk størrelse som billedstørrelse. Når du vælger denne indstilling, sendes billedet som en PNG-fil. Hvis du vælger en anden valgmulighed end Faktisk størrelse, sendes billedet som en JPG-fil.

Identificer annoncekilder af typen Åben budgivning med billedsøgning

Det er kun visse annoncekilder af typen Åben budgivning, der kan identificeres med billedsøgning i Center for annoncegennemgang. Nedenfor kan du se en liste over de annoncekilder af typen Åben budgivning, der understøtter billedsøgning:

• Facebook Audience Network
  • Alle de annoncekilder af typen Åben budgivning, der gengiver ved hjælp af SDK for annoncer til Google Mobil