På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Annonsvisningsgränser

Google arbetar hårt för att säkerställa ett annonsekosystem som skyddar annonsörer, utgivare och användare från bedrägerier och dåliga annonsupplevelser. Till följd av detta kan Google ibland sätta en gräns för hur många annonser du kan visa i ditt AdMob-konto. Detta kan vara en tillfällig gräns för annonsvisning medan vi utvärderar din trafikkvalitet eller bero på att vi har identifierat problem med ogiltig trafik i ditt AdMob-konto.

Om annonsvisningen har begränsats kan du läsa mer nedan om vad det innebär och vad du kan göra. Om du vill veta mer om vad som kan ligga bakom att annonsvisningen har begränsats kan du läsa vår guide för annonsvisningsgränser.

Även om annonsvisningsgränsen normalt påverkar utgivare färre än 30 dagar kan det i vissa fall ta längre tid.

Kontot undergår utvärdering

Annonsvisningen i ditt konto begränsas tillfälligt medan vi bedömer din trafikkvalitet. Vi granskar och uppdaterar automatiskt gränsen samtidigt som vi fortsätter övervaka din trafik.

I detta fall gäller begränsad annonsvisning endast AdMob-nätverket och annonskällor från tredje part. Den påverkar inte tredje parts vattenfallsannonskällor, egna annonser och direktsålda kampanjer.

Vad du kan göra

Fortsätt bygga upp ditt innehåll och din målgrupp medan vi bedömer din webbplatstrafik. Se också till att du följer policyerna och begränsningarna för AdMob

Ditt konto är fortfarande fullt tillgängligt och du kan se mer information om denna åtgärd på kontonivå i Policycenter.

Appen är inte redo att visa annonser

Snart måste alla appar godkännas i en appgranskningsprocess innan de kan visa annonser. Det hjälper oss att skapa ett rent och säkert annonsekosystem för dig och dina annonsörer. Under granskningen kan appar ha begränsad annonsvisning.

I detta fall gäller begränsad annonsvisning för alla annonsförfrågningar för appen. Begränsningen gäller enskilda appar. En av dina appar kan till exempel vara redo att visa annonser medan en annan inte är det.

Vad du kan göra

Granskningsprocessen påbörjas automatiskt när appen har konfigurerats på rätt sätt i AdMob och länkats till en butik som stöds. Granskningar tar vanligtvis ett par dagar, men i vissa fall kan det ta längre tid att utvärdera appen. Du kan ta reda på granskningens status och appens annonsvisning i ditt AdMob-konto.

Läs mer om avvisade appar och vad du kan göra för att förbereda din app för att visa annonser.

Problem med ogiltig trafik

Annonsvisningen i ditt konto begränsas för närvarande på grund av ogiltig trafik. Vi granskar och uppdaterar automatiskt gränsen samtidigt som vi fortsätter övervaka din trafik.

I detta fall gäller begränsad annonsvisning endast AdMob-nätverket och påverkar inte tredjepartsmedling, egna annonser och direktsålda kampanjer.

Vad du kan göra

Ditt konto är fortfarande fullt tillgängligt och du kan se information om denna åtgärd på kontonivå i Policycenter

Läs policyer och begränsningar för AdMob och följande resurser om ogiltig trafik:

Om vi upptäcker ogiltig aktivitet i ditt konto eller påträffar andra problem kan vi vidta ytterligare åtgärder eller inaktivera kontot permanent.