Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Ressourcer til at finde og løse problemer med annoncer, der ikke vises

I denne artikel kan du læse om de mest almindelige årsager til, at annoncer ikke vises i en app, og om de ressourcer, du kan bruge til at finde og løse disse problemer.

Nogle vigtige punkter er, at det kan tage op til 24 timer, før en ny AdMob-konto bliver godkendt, og det kan tage op til en time, før nyoprettede apps og annonceenheder viser annoncer.

Hvis du stadig har problemer, kan du søge efter eller stille spørgsmål i AdMob-hjælpegruppen, se vejledningerne "Kom godt i gang" for Google-udviklere eller bruge følgende fejlfinding:

Jeg kan ikke se annoncefejlfindingen

Typer af almindelige problemer, der er beskrevet i denne artikel:

Problemer med konfigurationen

Ny AdMob-konto

Når du tilmelder dig AdMob, gennemgås din konto, før den bliver godkendt. Det tager typisk op til 24 timer. I nogle sjældne tilfælde kan det tage op til 2 uger, men det er ikke almindeligt. Du får besked via mail, hvis din konto ikke bliver godkendt af AdMob.

Ny app eller annonceenhed i AdMob

Når du opretter en ny app eller annonceenhed, tager det typisk op til 1 time, før der vises annoncer. I sjældne tilfælde kan det tage op til et par dage, men det er ikke almindeligt.

Det tager typisk op til 1 time at aktivere nye registrerede apps og nyoprettede annonceenheder, før de kan begynde at vise liveeksponeringer.

iOS-apps viser ikke Google-annoncer, før de er registreret i Apple App Store. Se, hvordan du tester dine annoncer.

Appkonfiguration

For at kunne vise annoncer er det nødvendigt at integrere Google Mobile Ads SDK i en app og konfigurere din app korrekt. Her er nogle ressourcer, som kan hjælpe dig med at komme i gang og teste din konfiguration:

Dokumentation til udviklere "Kom godt i gang"-dokumentation til udviklere
  • Se vejledningen "Kom godt i gang" til Google Developers til Android, iOS eller Unity
  • Se eksempler på apps med annoncer til Android eller iOS

Når du har konfigureret din app til at vise annoncer, kan du teste din implementeringskode eller bruge Ad Inspector til at teste annoncevisningen i appen.

Gennemgå fejlkoder

Når en annonceenhed i en app sender en annonceanmodning til Googles servere, svarer serveren enten med en annonce eller med en fejlkode, hvis der er problemer. Du kan se de mest almindelige fejlkoder for Android og iOS eller finde tips til at finde og løse problemer i opslaget om fejlkoder i AdMob-fællesskabet.

Problemer i forbindelse med formidling

AdMob-formidling er en funktion, der giver dig mulighed for at vise appannoncer fra forskellige kilder, heriblandt AdMob-netværket, tredjepartsannoncenetværk og AdMob-kampagner. Formidling kræver korrekt konfiguration af din app til visning af annoncer.

Hvis der er tale om tredjepartsannoncenetværk, har hvert annoncenetværk sin egen integrationsvejledning og skal konfigureres i AdMob-formidlingsgrupper.

Her er nogle ressourcer, som kan hjælpe dig med at komme i gang og teste din konfiguration:

Dokumentation til udviklere Dokumentation om formidling til udviklere
  • Se formidlingsvejledningen fra Google Developers til Android, iOS eller Unity
  • Se vejledningen til Google Developers-netværket til Android, iOS eller Unity

Når du har konfigureret din app til at vise annoncer, kan du bruge Ad Inspector til at verificere din formidlingskonfiguration og annoncevisning i appen.

Politikrelaterede problemer

Politikhåndhævelser

Håndhævelser af politikker kan påvirke annoncevisningen. Du kan tjekke Politikcenter på din AdMob-konto for at få flere oplysninger om håndhævelserne, og hvordan du kan løse eventuelle problemer.

Apps til børn

Apps til børn skal overholde Google Plays familiepolitik og COPPA (Children’s Online Privacy Protection Act). Du kan læse COPPA (Children’s Online Privacy Protection Act), og se, hvordan du tagger annonceanmodninger til børneorienteret behandling.

Du kan også få flere oplysninger om, hvordan du overholder Google Plays familiepolitik og angiver en maksimal indholdsklassificering.

Persondataforordningen (GDPR, General Data Protection Regulation)

Du kan gennemgå de værktøjer, der kan hjælpe udgivere med at overholde GDPR.

Android-pakke (APK)

Google scanner millioner af apps hver dag for at tjekke, at de er sikre for brugerne. Hvis du er blevet bedt om at indsende din Android-pakke (APK), eller hvis du har et problem med at vise Google-annoncer i din Android-app, kan du indsende APK-indsendelsesformularen.