Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

29.8.2019: Parempi tuotto jaetuilla välitystiedoilla

Tällä hetkellä ostajille jaetaan hintatarjouspyynnöissä tietoja, kuten voittamiseen tarvittava vähimmäishintatarjous ja pohjahinta. Näiden tietojen avulla ostajat voivat tehdä entistä kilpailukykyisempiä hintatarjouksia, mikä voi parantaa tuottoa. Joissakin tapauksissa ostajilla voi olla korkein hintatarjous, mutta silti he häviävät välityksen. Lokakuun 2019 ensimmäisestä viikosta alkaen joitakin välityskysyntään perustuvia lisätietoja jaetaan tämän tilanteen välttämiseksi myös ostajille. Nämä lisätiedot kertovat ostajille, että heidän tekemänsä hintatarjoukset eivät ole välityksen vuoksi kilpailukykyisiä, jolloin he voivat muokata hintatarjouksia tarpeen mukaan. Lue lisää.