Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Tilføj en annoncekilde til budgivning

Når du har oprettet en formidlingsgruppe, skal du tilføje annoncekilder fra tredjepart for at opfylde de annonceanmodninger, den modtager.

Få flere oplysninger om de annoncekilder, der er tilgængelige til Budgivning, og de tilhørende krav i Google Developers-vejledningen til Android og iOS

Følg vejledningen nedenfor for at føje en annoncekilde til budgivning til en formidlingsgruppe.

Bemærk! Du skal have indgået en samarbejdsaftale med annoncekilden til budgivning, for at den kan acceptere annonceanmodninger fra din AdMob-konto. I mange tilfælde skal du blot oprette en konto på annoncekildens website.
  1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på navnet på den formidlingsgruppe, hvor du vil tilføje annoncekilden.
  4. Klik på Tilføj annoncekilde i tabellen med annoncekilder til budgivning.
  5. Find annoncekilden på den viste liste, eller begynd at skrive navnet på annoncekilden i søgefeltet. Klik på Vælg ud for den annoncekilde, du vil tilføje.
  6. Gennemgå vilkårene, og markér afkrydsningsfeltet Acceptér vilkårene for at acceptere vilkårene for brug af budgivning og give AdMob og Google adgang til din konto. Hvis du tidligere har godkendt denne annoncekilde, bliver du ikke bedt om det igen.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Kortlæg dine annonceenheder ved at angive kortoplysningerne for hver annonceenhed. I de fleste tilfælde kan du finde disse oplysninger på din konto med annoncekilden.
  9. Klik på Udfør.
  10. Klik på Gem. Formidlingsgruppen bliver gemt.

Brug af AdMob-netværket som en annoncekilde til budgivning

Hvis du vil bruge budgivning, skal AdMob-netværket være en af dine annoncekilder til budgivning Når du opretter en ny formidlingsgruppe, tilføjes AdMob-netværket automatisk som en annoncekilde til budgivning.

Når du føjer en tredjepartsannoncekilde af typen Budgivning til en eksisterende formidlingsgruppe, konverteres AdMob-netværket automatisk fra en vandfaldsannoncekilde til en annoncekilde til budgivning.

Konvertering af AdMob-netværket til en vandfaldsannoncekilde

Hvis du vil konvertere AdMob-netværket til en vandfaldsannoncekilde, skal du klikke på Mere og vælge Flyt til vandfaldsannoncekilder.

Hvis du vil konvertere AdMob-netværket til en vandfaldsannoncekilde, skal du først fjerne alle andre annoncekilder til budgivning fra gruppen.

Hvis du vil konvertere AdMob-netværket tilbage til en annoncekilde til budgivning, skal du klikke på Mere og vælge Flyt til annoncekilder af typen Budgivning. Du kan også klikke på Skriv i kolonnen eCPM og klikke på til/fra-knappen Realtids-eCPM (Budgivning)