Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Tilføj en budgivningsannoncekilde

Budgivningsannoncekilder konkurrerer på lige vilkår om at udfylde dine annonceanmodninger på én og samme auktion i realtid. Det er med til at sikre, at dine eksponeringer genererer størst mulig omsætning.

Der er to typer budgivningsannoncekilder:

• Budgivningsannoncekilder, som forudsætter yderligere konfiguration, før du kan bruge dem, og som skal føjes til en formidlingsgruppe.
  • Budgivningsannoncekilder, som ikke forudsætter konfiguration, og som er inkluderet i AdMob-netværket.

Få flere oplysninger om de forskellige typer budgivningsannoncekilder.

Følg nedenstående fremgangsmåde for at føje en budgivningsannoncekilde til en formidlingsgruppe.

Bemærk! Du skal have indgået en samarbejdsaftale med annoncekilden til budgivning, for at den kan acceptere annonceanmodninger fra din AdMob-konto. I mange tilfælde skal du bare oprette en konto på annoncekildens website.

Få oplysninger om, hvordan du indgår en samarbejdsaftale med en budgivningsannoncekilde.
  1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på navnet på den formidlingsgruppe, hvor du vil tilføje annoncekilden.
  4. Klik på Tilføj annoncekilde i tabellen med budgivningsannoncekilder.
  5. Find annoncekilden på den viste liste, eller begynd at skrive navnet på annoncekilden i søgefeltet. Klik på Vælg ud for den annoncekilde, du vil tilføje.
  6. Gennemgå vilkårene, og markér afkrydsningsfeltet Acceptér vilkårene for at acceptere vilkårene for brug af budgivning og give AdMob og Google adgang til din konto. Hvis du tidligere har godkendt denne annoncekilde, bliver du ikke bedt om det igen.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Kortlæg dine annonceenheder ved at angive kortoplysningerne for hver annonceenhed. I de fleste tilfælde kan du finde disse oplysninger på din konto med annoncekilden.
  9. Klik på Udfør.
  10. Klik på Gem. Formidlingsgruppen bliver gemt.

Brug af AdMob-netværket som en budgivningsannoncekilde

Hvis du vil bruge budgivning, skal AdMob-netværket være en af dine budgivningsannoncekilder Når du opretter en ny formidlingsgruppe, tilføjes AdMob-netværket automatisk som en budgivningsannoncekilde.

Når du føjer en tredjeparts budgivningsannoncekilde til en eksisterende formidlingsgruppe, konverteres AdMob-netværket automatisk fra en vandfaldsannoncekilde til en budgivningsannoncekilde.

Konvertering af AdMob-netværket til en vandfaldsannoncekilde

Hvis du vil konvertere AdMob-netværket til en vandfaldsannoncekilde, skal du klikke på Mere og vælge Flyt til vandfaldsannoncekilder.

Hvis du vil konvertere AdMob-netværket til en vandfaldsannoncekilde, skal du først fjerne alle andre budgivningsannoncekilder fra gruppen.

Hvis du vil konvertere AdMob-netværket tilbage til en budgivningsannoncekilde, skal du klikke på Mere og vælge Flyt til budgivningsannoncekilder. Du kan også klikke på Skriv i kolonnen eCPM og klikke på kontakten Realtids-eCPM (budgivning)

Få flere oplysninger om de annoncekilder, der er tilgængelige til Budgivning, og de tilhørende krav i Google Developers-vejledningen til Android og iOS