Formidling

Tilføj en annoncekilde fra Åben budgivning (beta)

Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig i betaversion for en begrænset gruppe udgivere.

Når du har oprettet en formidlingsgruppe, skal du tilføje annoncekilder fra tredjepart for at opfylde de annonceanmodninger, den modtager.

Få flere oplysninger om de annoncekilder, der er tilgængelige for Åben budgivning, og de tilhørende krav, i Google Developers-vejledningen til Android og iOS

Udfør nedenstående trin for at føje en annoncekilde fra Åben budgivning til en formidlingsgruppe.

Bemærk! Du skal have et partnerskab med annoncekilden af typen Åben budgivning, før den kan acceptere annonceanmodninger fra din AdMob-konto. I mange tilfælde kræver det blot, at du opretter en konto på annoncekildens startside.
  1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på navnet på den formidlingsgruppe, hvor du vil tilføje annoncekilden.
  4. Klik på Tilføj annoncekilde i tabellen "Annoncekilder fra Åben budgivning".
  5. Find annoncekilden på den viste liste, eller begynd at skrive navnet på annoncekilden i søgefeltet. Klik på Vælg ud for den annoncekilde, du vil tilføje.
  6. Gennemgå vilkårene, og markér afkrydsningsfeltet Acceptér vilkårene for at acceptere vilkårene for brug af Åben budgivning og give AdMob og Google tilladelse til at få adgang til din konto. Hvis du tidligere har godkendt denne annoncekilde, bliver du ikke bedt om at gøre det igen.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Kortlæg dine annonceenheder ved at angive kortoplysningerne for hver annonceenhed. I de fleste tilfælde kan du finde disse oplysninger på din konto med annoncekilden.
  9. Klik på Udfør.
  10. Klik på Gem. Formidlingsgruppen bliver gemt.

Brug af AdMob-netværket som en annoncekilde fra Åben budgivning

Hvis du vil bruge Åben budgivning, skal AdMob-netværket være en af dine annoncekilder fra Åben budgivning. Når du opretter en ny formidlingsgruppe, tilføjes AdMob-netværket automatisk som en annoncekilde fra Åben budgivning.

Når du føjer en tredjepartsannoncekilde fra Åben budgivning til en eksisterende formidlingsgruppe, konverteres AdMob-netværket automatisk fra en vandfaldsannoncekilde til en annoncekilde fra Åben budgivning.

Konvertering af AdMob-netværket til en vandfaldsannoncekilde

Hvis du vil konvertere AdMob-netværket til en vandfaldsannoncekilde, skal du klikke på Mere og vælge Flyt til vandfaldsannoncekilder.

Hvis du vil konvertere AdMob-netværket til en vandfaldsannoncekilde, skal du først fjerne alle andre annoncekilder fra Åben budgivning fra gruppen.

Hvis du vil konvertere AdMob-netværket tilbage til en annoncekilde fra Åben budgivning, skal du klikke på Mere og vælge Flyt til annoncekilder fra Åben budgivning. Du kan også klikke på Skriv i kolonnen eCPM og klikke på til/fra-knappen Realtids-eCPM (Åben budgivning)