Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Vejledning og bedste praksis vedrørende annoncer ved åbning af app

Dette er en artikel om annoncer ved åbning af app i AdMob, som er et særligt format til indtægtsgenerering på din apps indlæsningsskærmme. De vises, når en bruger åbner appen eller skifter tilbage til den. Annoncer ved åbning af app er udviklet til at give en problemfri brugeroplevelse under indlæsningstiden for apps.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Et eksempel på en annonce ved åbning af app

Hvorfor er det en god idé at bruge annoncer ved åbning af app?

• Forbedret brugeroplevelse: Designet til at passe naturligt ind i appens indlæsnings- eller overgangsøjeblikke.
  • Muligheder for indtægtsgenerering: Generér omsætning under indlæsning af skærme, der tidligere ikke var aktiveret til indtægtsgenerering.

Bedste praksis til implementering

Annonceplacering

• Annonceenheder med annoncer ved åbning af app må kun vises, når brugeren åbner eller skifter tilbage til en app.
  • Integrer annoncer ved åbning af appen på dine splash- eller indlæsningsskærme.
  • Hvis du ikke har en splash-skærm, kan du vise annoncer med det samme, når du åbner appen eller skifter til en ny.
  • Tilpas implementeringen i henhold til forskellige indlæsningsoplevelser i din app.

Frekvens

• Analysér din apps effektivitet, og juster annoncefrekvensgrænser for at opnå de bedste resultater.
  • Apps med hyppige åbninger (mere end én gang hver 4. time) opnår den bedste effektivitet i annoncer ved åbning af app. Overvej at bruge andre annonceformater, hvis din app ikke lever op til dette brugsmønster.

Undgå konflikter

• Vis ikke annoncer umiddelbart før eller efter annoncer ved åbning af app.
  • Vis ikke annoncer ved åbning af appen sammen med andre annoncer (f.eks. indhold med bannerannoncer).

Overholdelse af politikker

Annoncer ved åbning af app skal overholde AdMob-politikkerne og -begrænsningerne, herunder politikkerne vedrørende annonceplacering. Apps i Google Plays Til familien-program må ikke bruge annoncer ved åbning af app.

Eksempel på implementeringer

Brug nedenstående eksempler som en hjælp ved implementering af dine annoncer ved åbning af app.

Eksempel på anbefalet implementering

I det anbefalede eksempel herunder er annonce ved åbning af app placeret appens indlæsningsskærm. Indlæsningsskærmmen kan ses under annoncen.

Eksempel på anbefalet annonce ved åbning af app
Eksempel på ugyldig implementering
I dette eksempel på en implementering, der frarådes, er annoncen placeret således, at den vises efter indlæsningsskærmmen, og der er intet synligt indhold under annoncen.
Eksempel på ikke-tilladt implementering
I dette eksempel på en implementering, der frarådes, er annoncen placeret, efter appindholdet er blevet vist. Annoncen ved åbning af app skal vises, før brugeren kan interagere med appens indhold.
Eksempel på ikke-tilladt implementering
Nogle af de frarådede implementeringer overtræder muligvis ikke specifikt vores politikker, men hvis du ikke følger disse retningslinjer, kan det medføre ugyldig aktivitet og/eller medføre, at Google deaktiverer annoncevisningen i din app.