Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Aankondigingen over AdMob-producten op I/O 19

8 mei 2019

Tijdens de Google I/O van dit jaar hebben we drie producten in de schijnwerpers gezet om u te helpen uw app-opbrengsten te vergroten met geautomatiseerde oplossingen en tegelijkertijd de gebruikerservaring te beschermen.

• Afbeeldingen zoeken: Met deze zoekfunctie kunnen app-uitgevers en -ontwikkelaars eenvoudig schadelijke advertenties identificeren en verwijderen, ongeacht de grootte, campagne of roulatie. Upload eenvoudig een screenshot van een advertentie met de functie voor afbeeldingen zoeken in het Centrum voor advertentiebeoordeling. Overeenkomende advertenties en afbeeldingen worden vervolgens automatisch geïdentificeerd. Meer informatie
  • Maximale classificatie voor advertentiecontent: Met deze functie kunt u de maximale classificatie voor advertentiecontent instellen voor een specifieke app of voor uw gehele account op basis van digitale contentlabels in de AdMob-gebruikersinterface. Meer informatie
  • Gebruikersstatistieken: Als u gebruikersstatistieken in AdMob inschakelt, krijgt u toegang tot nieuwe gegevens en krachtige rapporten, zoals het rapport Advertenties met beloning, die u kunnen helpen uw strategie voor het genereren van inkomsten te bepalen. We beginnen met rapportage over statistieken zoals sessies per gebruiker, sessieduur, advertentiebereik per sessie, dagelijkse actieve gebruikers (DAU) en meer. Omdat gebruikersstatistieken evolueren, komen in de loop der tijd aanvullende statistieken en rapporttypen beschikbaar. Meer informatie

Daarnaast zijn we enthousiast over het momentum dat we in de branche zien voor Open bieden, het nieuwe model om inkomsten te genereren dat we vorig jaar aankondigden. Hiermee kunt u de waarde van elke vertoning automatisch maximaliseren. Tientallen ontwikkelaars hebben zich bij de bètafase aangesloten en zien een aanzienlijke toename in de opbrengst, zoals bijvoorbeeld de Zuid-Koreaanse game-ontwikkelaar Sticky Hands.

"We zijn erg enthousiast over Open bieden. In één maand stegen de opbrengsten en de gemiddelde opbrengst per dagelijkse actieve gebruiker (ARPDAU) met respectievelijk 14% en 15%, en we verwachten dat ze blijven stijgen naarmate meer productbronnen online komen. En wat helemaal fantastisch is, we besteden bijna geen tijd aan het beheer ervan. "

- Minu Kim, CEO van Sticky Hands

In vergelijking met traditionele bemiddeling levert Open bieden ook eenvoud en tijdsbesparing: met minder SDK's heeft u minder tijd nodig voor integraties en wordt uw app stabieler. Blijf dit volgen, want we breiden het programma later dit jaar uit naar alle uitgevers.