Notifikation

Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Administrer budgivningsannoncekilder

Se status for budgivningsannoncekilder, der forudsætter partnerskab #bidding #partnership

Hvis du vil bruge en budgivningsannoncekilde, skal du først oprette og konfigurere et partnerskab med annoncekilden. Partnerskabet skal være aktivt, før annoncekilden fra budgivning kan acceptere annonceanmodninger fra din AdMob-konto.

I mange tilfælde kræver det blot, at du opretter en konto på annoncekildens startside.

Få flere oplysninger om de annoncekilder, der er tilgængelige til Budgivning, og de tilhørende krav i Google Developers-vejledningen til Android og iOS

Partnerstatus

Fanen Partnerstatus viser status for dit partnerskab mellem hver annoncekilde. Sådan ser du partnerstatussen:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på fanen Budgivningskilder.
  4. Vælg den annoncekilde, du vil se.
  5. Klik på Partnerskab

I nedenstående tabel kan du se de forskellige mulige statusser og deres betydning.

Status  Betydning
Påbegyndt aftale Du har påbegyndt partneraftalen med annoncekilden, men du har ikke indsendt den endnu. Følg vejledningen for at fuldføre aftalen.
Afsluttet aftale Du har udfyldt partneraftalen, men du har ikke bekræftet og accepteret AdMobs vilkår for brug af budgivning. Følg vejledningen for at underskrive AdMobs vilkår for budgivning.
Venter

Din partnerstatus markeres som Afventer, mens annoncekilden gennemgår din anmodning om partnerskab. Det tager normalt 2 hverdage.

Hvis du ikke har modtaget et svar efter 2 hverdage, kan du kontakte annoncekilden direkte.

Aktiv Annoncekilden har godkendt din anmodning om partnerskab. Annoncekilden kan nu acceptere annonceanmodninger fra din konto.
Afvist

Hvis annoncekilden ikke godkender din anmodning, markeres din partnerstatus som Afvist. Du kan indsende en ny anmodning ved at klikke på Tilføj annoncekilde og derefter klikke på Prøv igen ud for den annoncekilde, du vil samarbejde med.

Hvis du sender en ny anmodning efter at have fået en anmodning om partnerskab afvist, forbliver din partnerstatus Afvist, indtil annoncekilden godkender din anmodning.

Bemærk! Dette er annoncekildens beslutning. Google har ikke indsigt i, hvorfor annoncekilden har afvist din anmodning om partnerskab. Kontakt annoncekilden direkte for at få flere oplysninger.
Ikke tilgængelig

Din partnerstatus hos annoncekilden er ikke tilgængelig i øjeblikket på grund af en intern fejl.

Tip! Du kan prøve at genindlæse siden for at opdatere statussen eller prøve igen senere.