Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Rapporten

Gebruikersstatistieken voor uw apps ontgrendelen

De schakelaar voor gebruikersstatistieken is onlangs beëindigd. Ontdek meer informatie over deze wijziging.

Koppel uw app aan Firebase en integreer de Google Analytics voor Firebase SDK om gegevens van gebruikersstatistieken voor uw app te ontgrendelen. Met deze gegevens wordt de kaart met gebruikersstatistieken op de overzichtspagina's voor apps ingevuld en kunt u het rapport Gebruikersactiviteit en het Cohort-rapport gebruiken.

Nadat u uw app aan Firebase heeft gekoppeld en de Google Analytics voor Firebase SDK heeft geïntegreerd, begint AdMob met rapportage over sessies per gebruiker, sessieduur, advertentiebereik per sessie, dagelijkse actieve gebruikers (DAG) en meer.

Ga naar Aan de slag met app-rapportage van Google Analytics voor meer informatie over hoe de Google Analytics voor Firebase SDK uw gegevens verzamelt en gebruikt.

Voorbeeld van een kaart met gebruikersstatistieken in AdMob-rapporten.

Instructies

Voer deze stappen uit om gebruikersstatistieken in uw AdMob-account te bekijken:

1. Koppel uw apps aan Firebase.
  2. Integreer de Google Analytics voor Firebase SDK in uw apps (Android, iOS).

Uw apps koppelen aan Firebase

U kunt uw AdMob-apps koppelen aan Firebase om uw gekoppelde Google Analytics-accountgegevens in AdMob te kunnen gebruiken. Als u gegevens van Google Analytics wilt gebruiken in AdMob, moet uw Firebase-project zijn gekoppeld aan uw Google Analytics-account.

Meer informatie over de voordelen van Firebase en Google Analytics.

Als u AdMob aan Firebase koppelt, zijn uw Google Analytics-gegevens beschikbaar voor AdMob, ongeacht de instellingen voor gegevens delen in Google Analytics. Daardoor kunt u uw Analytics-gegevens in AdMob gebruiken om productfuncties te verbeteren en meer inkomsten te genereren met uw apps.