Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Rapporter

Deaktiver brugermetrics

Hvis din app er knyttet til Firebase, skal du fjerne tilknytningen til din app fra Firebase. Brugermetrics deaktiveres derefter automatisk. Det kan tage op til en time at slå brugermetrics fra. Lad der gå op til 24 timer, inden du søger yderligere hjælp.
  1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Indstillinger på sidebjælken.
  3. Klik på fanen Tilknyttede tjenester
  4. Klik på kontakten Brugermetrics ud for appen for at deaktivere den.
  5. Klik på Deaktiver.
Bemærk! Deaktivering af brugermetrics standser behandlingen af data, men ikke indsamlingen. Du kan aktivere brugermetrics igen når som helst for visse af eller alle dine apps.