Deaktivering af brugermetrics

Deaktiver brugermetrics for alle eller flere apps

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Apps på sidebjælken.
  3. Klik på Alle apps.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for de apps, som du vil deaktivere brugermetrics for, eller markér det øverste afkrydsningsfelt for automatisk at vælge alle apps.
  5. Klik på Brugermetrics
  6. Klik på Deaktiver brugermetrics.
Bemærk! Deaktivering af brugermetrics standser behandlingen af data, men ikke indsamlingen. Du kan aktivere brugermetrics igen når som helst for visse af eller alle dine apps.

Deaktiver brugermetrics for individuelle apps

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Apps på sidebjælken.
  3. Klik på navnet på appen. Bemærk! Hvis du ikke kan se den på listen over de seneste apps, kan du klikke på Se alle apps. Klik derefter på navnet på appen.
  4. Klik på Appindstillinger.
  5. Klik på Skriv i sektionen Brugermetrics.
  6. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet.
  7. Klik på Gem.
  8. Klik på Udfør.
Bemærk! Deaktivering af brugermetrics standser behandlingen af data, men ikke indsamlingen. Du kan aktivere brugermetrics igen når som helst for visse af eller alle dine apps.