Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Rapporter

Aktivér brugermetrics for dine apps

Hvis du aktiverer brugermetrics, får du adgang til nye data og nyttige rapporter, f.eks. rapporten Belønningsannoncer, som du kan bruge, når du skal fastlægge din strategi for indtægtsgenerering.

AdMob begynder rapportering om sessioner pr. bruger, sessionsvarighed annonceeksponering pr. session, daglige aktive brugere (DAB) og meget mere. Efterhånden som brugermetrics udvikles, vil yderligere metrics og rapporttyper løbende blive tilgængelige.

Vejledning

Før du aktiverer brugermetrics, skal du installere Google Mobile Ads SDK version 18.1.0+ til Android eller 7.44 eller senere til iOS

Du kan slå brugermetrics til, når du konfigurerer din app i AdMob. Hvis du ikke har aktiveret brugermetrics under konfigurationen, kan du følge denne vejledning for at aktivere brugermetrics for din app:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Indstillinger på sidebjælken.
  3. Klik på fanen Tilknyttede tjenester
  4. Ud for appen skal du klikke på skydeknappen Brugermetrics for at aktivere den.
  5. Klik på Aktivér.
Bemærk! Det tager typisk cirka en time, før der vises data på brugermetricskortet, men det kan tage op til 48 timer. I denne periode står der I gang ud for skydeknappen for brugermetrics.

Dataforbrug

For at kunne levere præcise målinger begynder SDK for annoncer til Google Mobil at sende hændelser, når appen startes. Data indsamles automatisk, men behandles ikke yderligere med hensyn til rapportering eller annoncevisning, medmindre du beslutter at aktivere brugermetrics-funktionaliteten i din AdMob-frontend.

Du er muligvis nødt til at gøre noget, inden der sendes data til Google. Hvis du f.eks. har brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) eller Storbritannien, bør du gennemgå din implementering af indhentning af samtykke i EU, Googles samtykkepolitik for brugere i EU og de tilsvarende udviklerdokumenter til SDK for annoncer til Google Mobil. SDK'et indeholder funktionalitet, der giver dig mulighed for at udskyde indsendelsen af hændelser (Android og iOS), indtil du har initialiseret SDK'et.

Google bruger samlede data om app- og annoncehændelser til gavn for alle annoncesystemerne. Samlede data kan f.eks. hjælpe annoncører med at matche deres annoncer med apps og forbedre den overordnede kvalitet og nøjagtighed af Googles annoncevisning.

Hvis du vil fravælge brugermetrics, skal du følge vejledningen i Deaktiver brugermetrics for dine apps.

Link dine apps til Firebase

Når brugermetrics er aktiveret, kan du knytte dine AdMob-apps til Firebase, så du kan bruge dine tilknyttede Google Analytics-kontodata i AdMob. Hvis du vil bruge dine Google Analytics- eller Google Analytics til Firebase-data i AdMob, skal dit Firebase-projekt være knyttet til din Google Analytics- eller Google Analytics til Firebase-konto.

Få flere oplysninger om fordelene ved at bruge Firebase og Google Analytics

Når du linker AdMob til Firebase, vil dine Google Analytics til Firebase-data være tilgængelige for AdMob uafhængigt af dine delingsindstillinger for Google Analytics til Firebase-data. Dette gør det muligt at overføre dine Analytics-data til AdMob for at forbedre produktfunktionerne og øge din apps indtægtsgenerering.