Rapporter

Aktivér brugermetrics for dine apps

Hvis du aktiverer brugermetrics, får du adgang til nye data og nyttige rapporter, f.eks. rapporten Belønningsannoncer, som du kan bruge, når du skal fastlægge din strategi for indtægtsgenerering.

AdMob begynder rapportering om sessioner pr. bruger, sessionsvarighed annonceeksponering pr. session, antal aktive brugere pr. dag (DAU, daily active users) og meget mere. Efterhånden som brugermetrics udvikles, vil yderligere metrics og rapporttyper løbende blive tilgængelige.

For at få adgang til disse fordele skal du installere den nyeste version af SDK for annoncer til Google Mobil (18.1.0 eller nyere til Android, 7.44 eller nyere til iOS) og aktivere brugermetrics i AdMob-brugerfladen.

Vejledning

Før du aktiverer brugermetrics, skal du installere den nyeste version af SDK for annoncer til Google Mobil:

• 18.1.0 eller nyere til Android
  • 7.44 eller nyere til iOS

Aktivér brugermetrics for alle eller flere apps

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Apps på sidebjælken.
  3. Klik på Alle apps.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for de apps, som du vil aktivere brugermetrics for, eller markér det øverste afkrydsningsfelt for automatisk at vælge alle apps.
  5. Klik på Brugermetrics
  6. Klik på Aktivér brugermetrics.
Bemærk! Det tager typisk cirka en time, før der vises data på kortet for brugermetrics, men det kan tage op til 48 timer.

Aktivér brugermetrics for individuelle apps

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Apps på sidebjælken.
  3. Klik på navnet på appen. Bemærk! Hvis du ikke kan se den på listen over de seneste apps, kan du klikke på Se alle apps. Klik derefter på navnet på appen.
  4. Klik på Appindstillinger.
  5. Klik på Skriv i sektionen Brugermetrics.
  6. Markér afkrydsningsfeltet for at angive, at du er opmærksom på, at du muligvis skal implementere yderligere kontroller for at overholde din privatlivspolitik.
  7. Klik på Gem.
  8. Klik på Udfør.
Bemærk! Det tager typisk cirka en time, før der vises data på kortet for brugermetrics, men det kan tage op til 48 timer.

Dataforbrug

For at kunne levere præcise målinger begynder SDK for annoncer til Google Mobil at sende hændelser, når appen startes. Data indsamles automatisk, men behandles ikke yderligere med hensyn til rapportering eller annoncevisning, medmindre du beslutter at aktivere brugermetrics-funktionaliteten i din AdMob-frontend.

Du er muligvis nødt til at gøre noget, inden der sendes data til Google. Hvis du f.eks. har brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) eller Storbritannien, bør du gennemgå din implementering af indhentning af samtykke i EU, Googles samtykkepolitik for brugere i EU og de tilsvarende udviklerdokumenter til SDK for annoncer til Google Mobil. SDK'et indeholder funktionalitet, der giver dig mulighed for at udskyde indsendelsen af hændelser (Android og iOS), indtil du har initialiseret SDK'et.

Google bruger samlede data om app- og annoncehændelser til gavn for alle annoncesystemerne. Samlede data kan f.eks. hjælpe annoncører med at matche deres annoncer med apps og forbedre den overordnede kvalitet og nøjagtighed af Googles annoncevisning.

Hvis du vil fravælge brugermetrics, skal du følge vejledningen i Deaktiver brugermetrics for dine apps.

Link dine apps til Firebase

Du kan linke dine AdMob-apps til Firebase, så du kan bruge dine linkede Google Analytics-kontodata i AdMob. Hvis du vil bruge dine Google Analytics- eller Google Analytics til Firebase-data i AdMob, skal dit Firebase-projekt være linket til din Google Analytics- eller Google Analytics til Firebase-konto.

Få flere oplysninger om fordelene ved at bruge Firebase og Google Analytics

Når du linker AdMob til Firebase, vil dine Google Analytics til Firebase-data være tilgængelige for AdMob uafhængigt af dine delingsindstillinger for Google Analytics til Firebase-data. Dette gør det muligt at overføre dine Analytics-data til AdMob for at forbedre produktfunktionerne og øge din apps indtægtsgenerering.