Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Sammenlign Ad Manager, AdSense og AdMob

Find den rette udgiverløsning fra Google til dine websites eller apps

Google Ad Manager, AdSense og AdMob er effektive produkter, der hjælper dig med at sælge annoncer på dit website eller i din app. Hver af dem har forskellige funktioner, der passer til forskellige typer udgivere. Denne artikel kan hjælpe dig med at vælge det produkt, der passer til dit annonceringsbehov.

Bliv partner med en betroet ekspert
Har du brug for hjælp til at tjene penge på dit website eller din app? Vores Certified Publishing Partners tilbyder løsninger på til Ad Manager, AdSense og AdMob. Gå på udkig efter de helt rigtige partnere i dag.

AdSense

AdSense fungerer som et annoncenetværk, der giver dig adgang til efterspørgsel fra annoncører og hjælper dig med at konfigurere din annoncebeholdning. AdSense er bedst til udgivere, der vil arbejde med en høj grad af automatisering i deres annonceløsninger, og som har et lille dedikeret team til annonceadministration.

AdSense er til dig, hvis du har brug for:

• Mulighed for at tjene penge på dit website – blogs, fora og onlinetjenester er meget effektive på AdSense
  • En hurtig måde at implementere annoncelevering på
  • Googles hjælp til at optimere din annoncebeholdning og maksimere din omsætning via automatiske annoncer
  • Nemt tilgængelige effektivitetsrapporter

Tilmeld dig AdSense

AdMob

AdMob er et mobilannoncenetværk og en indtægtsgenererende platform for mobiludviklere, der vil tjene penge på annoncer, opnå handlingsrettet indsigt og udvide deres appvirksomhed. Som et netværk giver AdMob dig mulighed for at tjene penge på dine mobilapps ved at hjælpe dig med at vise annoncer globalt. Som indtægtsgenererende platform (for udviklere, der arbejder med flere annoncenetværk) hjælper AdMob dig med at maksimere annonceomsætningen på tværs af alle dine tredjepartsnetværkspartnere.

AdMob er til dig, hvis du har brug for:

• Adgang til meget effektive annonceformater til mobilapps med gode kontrolelementer for brandsikkerhed
  • En løsning, der hjælper dig med at maksimere annonceomsætningen på tværs af Google og tredjepartsnetværk ved hjælp af vandfaldsformidling og budgivning
  • Et holistisk overblik over annonceeffektiviteten og brugerengagementet med Google Analytics til Firebase
  • Automatiske værktøjer til strømlining af dine daglige opgaver med funktioner som f.eks. optimering af annoncenetværk
  • En løsning til balancering af køb i appen og annoncebaserede omsætningsstrømme baseret på brugeradfærd ved hjælp af smart segmentering

Tilmeld dig AdMob

Google Ad Manager is an ad management platform for large publishers who have significant direct sales. Ad Manager provides granular controls and supports multiple ad exchanges and networks, including AdSense, Ad Exchange, third-party networks, and third-party exchanges.

Ad Manager is for you if you need:

• A central place to monetize all of your inventory types (websites, mobile apps, videos, or games)
  • To manage a significant amount of ad revenue that comes through direct deals from buyers
  • To use third-party networks to compete for ad inventory
  • More complex reports to gain granular insights

Tilmeld dig Ad Manager

Almindelige misforståelser

"Ad Manager viser annoncer af højere kvalitet" Ikke korrekt

AdSense-, AdMob- og Ad Manager-udgivere har adgang til de samme attraktive Authorized Buyers. Du kan vise annoncer af høj kvalitet via alle tre platforme.

"Ad Manager er en mere eksklusiv version af AdSense" Ikke korrekt

Ad Manager er et andet produkt til AdSense og AdMob. Ad Manager er en samlet platform med detaljerede kontrolelementer for beholdningsstyring og andre funktioner, der giver dig mulighed for at administrere direkte salg, tredjepartsnetværk og programmatic-efterspørgsel på tværs af computer, mobilweb og apps.

Forskelle mellem produkterne

Google Ad Manager
(annonceplatform)

Google AdSense
(annoncenetværk)

Google AdMob
(annonceplatform)

Google AdMob
(annoncenetværk)

Tilgængelige beholdningstyper

Web + App

Web

App

App

Brug andre annoncenetværk eller forhandl priser på direkte solgte annoncer

Ja

Nej

Ja

Nej

Du skal blot tagge sider for at se annoncer

Ja, hvis du tillader, at AdSense vises via Ad Manager

Ja

Ikke tilgængelig

Ikke tilgængelig

Få AdSense-netværket til at konkurrere med andre annoncenetværk for at maksimere omsætningen

Ja

Nej

Ja

AdMob-netværket = Google-efterspørgsel + budgivningskilder fra tredjepart

Nej

Ensartet rapportering på tværs af alle annoncevisningsaktiviteter

Ja

Ikke tilgængelig

Ja

Ja

Google administrerer betalinger, du modtager, fakturering af dine annoncører eller opkrævning af tilgodehavender fra annoncenetværk

Ja, for Authorized Buyers, Budgivning og transaktioner via Programmatic Direct

Ja

Nej, de betalinger, du modtager, kommer direkte fra dine annoncører eller annoncenetværk, og du administrerer selv fakturering og opkrævning

Ja

Nej. for traditionelt forhandlede linjeposter modtager du betalingerne direkte fra dine annoncører eller annoncenetværk, og du administrerer selv fakturering og indsamling