Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Oversigt over Budgivning

Hvad er budgivning?

Budgivning gør det muligt for annoncekilder at deltage i en auktion i realtid for at udfylde dine annonceanmodninger. Dette er med til at sikre, at du får mest mulig omsætning for dine eksponeringer.

I modsætning til traditionel formidling, som bruger brugerleveret eCPM eller historiske data til at prioritere netværk og kalde dem ét ad gangen, kalder Budgivning alle deltagende annoncekilder på samme tid. Annoncekilderne byder på hver enkelt eksponering i realtid. Dette gør det muligt for dem at konkurrere på lige vilkår i én enkelt, samlet auktion.

Hver gang der er en eksponering, er den annoncekilde, der viser annoncen, den annoncør, der betaler mest.

Hvordan fungerer budgivningen?

Budgivning fungerer problemfrit med eksisterende eller nye formidlingsgrupper. Annoncekilderne af typen Budgivning konkurrerer hver især om at udfylde annonceanmodninger sideløbende med de andre annoncekilder, f.eks. vandfaldsannoncekilder, som ikke deltager i Budgivning.

1. En annonceenhed genererer en annonceanmodning

En annonceenhed i din app genererer en annonceanmodning og sender den til AdMob sammen med oplysninger om målretning, f.eks. platform og annonceformat.

2. AdMob matcher annonceanmodningen med en af dine formidlingsgrupper

AdMob-formidling sammenligner annonceanmodningen med indstillingerne for målretning og prioriteringen af de formidlingsgrupper, du har angivet. Den matcher annonceanmodningen til formidlingsgruppen med de korrekte indstillinger for målretning og den højeste prioritet, hvis der er mere end én.

3. AdMob indleder en budgivningsauktion

Når annonceanmodningen matches med en formidlingsgruppe, konkurrerer annoncekilderne af typen Budgivning i gruppen i en auktion for at udfylde anmodningen.

Den annoncekilde, der har afgivet det højeste eCPM-bud, placeres derefter i formidlingsvandfaldet ifølge eCPM-værdien.

4 Formidlingsvandfaldet fungerer som normalt, og annonceanmodningen udfyldes

Hvis en annoncekilde af typen Budgivning placeres først i formidlingsvandfaldet, viser den annoncen.

Annoncekilder af typen Budgivning byder kun, hvis de har en annonce at vise. Det betyder, at hvis de kaldes i formidlingsvandfaldet, viser de annoncen.

Hvis annoncekilden af typen Budgivning ikke er den højeste eCPM i formidlingsvandfaldet, kaldes vandfaldets annoncekilder først.

Du kan bruge en annoncekilde som en annoncekilde af typen Budgivning og en vandfaldsannoncekilde på samme tid. Annoncekilden kaldes først i en auktion med Budgivning. Hvis annoncekilden afgiver et bud, placeres det ikke i formidlingsvandfaldet en gang til.

Men hvis annoncekilden ikke afgiver et bud, kaldes den stadig som en vandfaldsannoncekilde i formidlingsvandfaldet.

Annoncekilder af typen Budgivning understøtter indtil videre ikke annoncevisning for følgende:

På samme måde skal dine annoncekilder af typen Budgivning medtages som udbyder af annonceteknologi. Du kan vælge udbydere af annonceteknologi i AdMob ved at klikke på Styringselementer for blokering i sidebjælken og derefter klikke på fanen Samtykke fra brugere i EU.

Eksempel 1: Formidlingsgruppe af typen Budgivning

Open Bidding example

Der er 4 annoncekilder af typen Budgivning i formidlingsgruppen. Hver kilde afgiver et bud på en tilgængelig annonceenhed. I dette eksempel er der ingen vandfaldsannoncekilder i denne formidlingsgruppe. Det betyder, at annoncekilden med det højest bud viser annoncen.

Annoncekilder af typen Budgivning byder kun, hvis de har en annonce at vise.

Eksempel 2: Annoncekilder af typen Budgivning og vandfaldsannoncekilder i en formidlingsgruppe

Der er 4 annoncekilder af typen Budgivning i formidlingsgruppen. Hver kilde afgiver et bud på en tilgængelig annonceenhed.

Netværk B vinder auktionen via Budgivning med et bud på 7 DKK og placeres i overensstemmelse med dens eCPM-værdi i formidlingsvandfaldet. I dette eksempel er buddet fra Netværk B højere end andre bud fra vandfaldsannoncekilder. Derfor placeres Netværk B først i vandfaldet og får lov til at vise annoncen. Vandfaldsannoncekilderne kaldes ikke engang.

Annoncekilder af typen Budgivning byder kun, hvis de har en annonce at vise. Det betyder, at hvis de kaldes i formidlingsvandfaldet, viser de annoncen.
Eksempel 3: Annoncekilder af typen Budgivning og vandfaldsannoncekilder i en formidlingsgruppe

I dette eksempel vinder Børs B auktionen via Budgivning med et bud på 4 DKK og placeres i overensstemmelse med dens eCPM-værdi i formidlingsvandfaldet. Netværk 1 har dog en højere eCPM-værdi (5 DKK) end det vindende bud fra Børs B. Derfor placeres Børs B på andenpladsen i vandfaldet.

Efterfølgende fungerer vandfaldet normalt. Netværk 1 viser annoncen, hvis den har en. Hvis ikke, viser Børs B annoncen.

Annoncekilder af typen Budgivning byder kun, hvis de har en annonce at vise. Det betyder, at hvis de kaldes i formidlingsvandfaldet, viser de annoncen.

Eksempel 4: Budgivning med direkte salg i en formidlingsgruppe

I dette eksempel vinder Børs A auktionen via Budgivning med et bud på 8 DKK og placeres i overensstemmelse med eCPM-værdien i formidlingsvandfaldet. Din direkte solgte kampagne har dog en højere eCPM-værdi end det vindende bud fra Børs A. Derfor placeres Børs A på andenpladsen i vandfaldet.

Efterfølgende fungerer vandfaldet normalt. Din direkte solgte kampagne viser annoncen, hvis der er en. Hvis ikke, viser Børs A annoncen.

Annoncekilder af typen Budgivning byder kun, hvis de har en annonce at vise. Det betyder, at hvis de kaldes i formidlingsvandfaldet, viser de annoncen.

Kom godt i gang med Budgivning

Det første, du skal gøre, er at indgå en samarbejdsaftale med en annoncekilde af typen Budgivning. I mange tilfælde skal du blot oprette en konto på annoncekildens website. Få flere oplysninger om de annoncekilder, der understøtter Budgivning

Derefter skal du føje dine annoncekilder af typen Budgivning til eksisterende eller nye formidlingsgrupper.

SDK-implementering

For at bruge Budgivning skal du sørge for, at du har integreret budgivningsformidling i din app. Bemærk også, at nogle annoncekilder kan have yderligere SDK-krav.

Få flere oplysninger om de annoncekilder, der er tilgængelige til Budgivning, og de tilhørende krav i Google Developers-vejledningen til Android og iOS