Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Oversigt over budgivning

Hvad er budgivning?

Budgivning gør det muligt for annoncekilder at deltage i en auktion i realtid for at udfylde dine annonceanmodninger. Det er med til at sikre, at dine eksponeringer genererer størst mulig omsætning.

I modsætning til traditionel formidling, hvor der anvendes brugergenereret eCPM eller historiske data til at prioritere netværk og kalde dem ét ad gangen, foretages der med budgivning kald til alle deltagende annoncekilder samtidigt. Annoncekilderne byder på hver enkelt eksponering i realtid. Det sikrer, at de konkurrerer på lige vilkår på én og samme auktion.

For hver eksponering er den annoncekilde, der viser annoncen, den annoncør, der betaler mest.

Hvordan fungerer budgivningen?

Budgivning fungerer problemfrit med både allerede oprettede og nye formidlingsgrupper. Budgivningsannoncekilderne konkurrerer med de øvrige annoncekilder (f.eks. vandfaldsannoncekilder, som ikke deltager i budgivning) om at imødekomme annonceanmodninger.

1. En annonceenhed genererer en annonceanmodning

En annonceenhed i din app genererer en annonceanmodning og sender den til AdMob sammen med oplysninger om målretning, f.eks. platform og annonceformat.

2. AdMob matcher annonceanmodningen med en af dine formidlingsgrupper

AdMob-formidling sammenligner annonceanmodningen med indstillingerne for målretning og prioriteringen af de formidlingsgrupper, du har angivet. Den matcher annonceanmodningen til formidlingsgruppen med de korrekte indstillinger for målretning og den højeste prioritet, hvis der er mere end én.

3. AdMob indleder en budgivningsauktion

Når annonceanmodningen matches med en formidlingsgruppe, konkurrerer budgivningsannoncekilderne i gruppen om at udfylde anmodningen på en auktion.

Den annoncekilde, der har afgivet det højeste eCPM-bud, placeres derefter i formidlingsvandfaldet i henhold til eCPM-værdien.

4. Formidlingsvandfaldet fungerer som normalt, og annonceanmodningen udfyldes

Hvis en budgivningsannoncekilde placeres først i formidlingsvandfaldet, viser den annoncen.

Bemærk! Annoncekilder af typen Åben budgivning byder kun, hvis de har en annonce at vise. Det betyder, at hvis de kaldes i formidlingsvandfaldet, viser de annoncen.

Hvis annoncekilden af typen Budgivning ikke er den højeste eCPM i formidlingsvandfaldet, kaldes vandfaldets annoncekilder først.

Bemærk! Du kan bruge en annoncekilde som både budgivnings- og vandfaldsannoncekilde samtidigt. Annoncekilden kaldes først på en budgivningsauktion. Hvis annoncekilden afgiver et bud, placeres den ikke i formidlingsvandfaldet igen.

Hvis annoncekilden ikke afgiver et bud, kaldes den stadig som vandfaldsannoncekilde i formidlingsvandfaldet.

Budgivningsannoncekilder understøtter indtil videre ikke annoncevisning for apps eller annonceanmodninger, der er rettet mod børn. Få flere oplysninger om COPPA.

Dine budgivningsannoncekilder skal også inkluderes som udbydere af annonceteknologi. Du kan vælge udbydere af annonceteknologi i AdMob ved at klikke på Blokeringsindstillinger på sidebjælken og derefter på fanen Administrer samtykke fra brugere i EU.

Eksempel 1: Formidlingsgruppe af typen Budgivning

Eksempel på en formidlingsgruppe til Åben budgivning

Der er 4 budgivningsannoncekilder i formidlingsgruppen. Hver kilde afgiver et bud på en tilgængelig annonceenhed. I dette eksempel er der ingen vandfaldsannoncekilder i formidlingsgruppen. Det betyder, at den budgivningsannoncekilde, der har afgivet det højeste bud, viser annoncen.

Bemærk! Annoncekilder af typen Åben budgivning byder kun, hvis de har en annonce at vise.
Eksempel 2: Budgivnings- og vandfaldsannoncekilder i en formidlingsgruppe

Eksempel på annoncekilder til Åben budgivning og vandfaldsannoncekilder

Der er 4 budgivningsannoncekilder i formidlingsgruppen. Hver kilde afgiver et bud på en tilgængelig annonceenhed.

Netværk B vinder budgivningsauktionen med et bud på 7 USD og placeres i formidlingsvandfaldet i henhold til eCPM-værdien. I dette eksempel er buddet fra Netværk B højere end andre bud fra vandfaldsannoncekilder. Derfor er det Netværk B, der placeres først i vandfaldet og får lov til at vise annoncen. Vandfaldsannoncekilderne bliver slet ikke kaldt.

Bemærk! Annoncekilder af typen Åben budgivning byder kun, hvis de har en annonce at vise. Det betyder, at hvis de kaldes i formidlingsvandfaldet, viser de annoncen.
Eksempel 3: Annoncekilder af typen Budgivning og vandfaldsannoncekilder i en formidlingsgruppe

Eksempel på kilder til Åben budgivning og vandfaldskilder i en formidlingsgruppe

I dette eksempel vinder Børs B auktionen via Budgivning med et bud på 4 DKK og placeres i overensstemmelse med dens eCPM-værdi i formidlingsvandfaldet. Netværk 1 har dog en højere eCPM-værdi (5 USD) end det vindende bud fra Børs B. Børs B placeres derfor på andenpladsen i vandfaldet.

Herefter fungerer vandfaldet som normalt. Netværk 1 viser annoncen, hvis der er en annonce, der kan vises. Hvis ikke, viser Børs B annoncen.

Bemærk! Annoncekilder af typen Åben budgivning byder kun, hvis de har en annonce at vise. Det betyder, at hvis de kaldes i formidlingsvandfaldet, viser de annoncen.

Eksempel 4: Budgivning med direkte salg i en formidlingsgruppe

Eksempel på Åben budgivning med direkte salg

I dette eksempel vinder Børs A auktionen via Budgivning med et bud på 8 DKK og placeres i overensstemmelse med eCPM-værdien i formidlingsvandfaldet. Din kampagne til direkte salg har dog en højere eCPM-værdi end det vindende bud fra Børs A. Børs A placeres derfor på andenpladsen i vandfaldet.

Herefter fungerer vandfaldet som normalt. Din kampagne til direkte salg viser annoncen, hvis der er en annonce, der kan vises. Hvis ikke, viser Børs A annoncen.

Bemærk! Annoncekilder af typen Åben budgivning byder kun, hvis de har en annonce at vise. Det betyder, at hvis de kaldes i formidlingsvandfaldet, viser de annoncen.

Kom godt i gang med budgivning

Der er to typer budgivningsannoncekilder, du kan bruge i dine formidlingsgrupper:

• Budgivningsannoncekilder, som forudsætter yderligere konfiguration, før du kan bruge dem, og som skal føjes til en formidlingsgruppe.
  • Budgivningsannoncekilder, som ikke forudsætter konfiguration, og som er en integreret del af AdMob-netværket.

Få flere oplysninger om de forskellige typer budgivningsannoncekilder. Derefter skal du føje dine budgivningsannoncekilder til allerede oprettede eller nye formidlingsgrupper.

SDK-implementering

For at kunne bruge budgivning skal du sikre dig, at du har integreret budgivningsformidling i din app. Du skal også være opmærksom på, at nogle annoncekilder kan have yderligere SDK-krav.

Få flere oplysninger om de annoncekilder, der er tilgængelige til Budgivning, og de tilhørende krav i Google Developers-vejledningen til Android og iOS

Hvordan kan jeg bruge budgivning?

Budgivning er underlagt vores politik vedrørende app-platformsfunktioner. Inden du aktiverer budgivning, skal du gennemgå AdMob-adfærdspolitikkerne.